Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.119.950
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

SIROP GASCURE 100ML

14,50 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 100 ml

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare SIROP GASCURE: 100 ml


Producator SIROP GASCURE: Ayu


Reglează digestia în mod natural

INGREDIENTE SIROP GASCURE: Foeniculum vulgare (Fenicul); Terminalia chebula (Haritaki); Terminalia officinalis; Piper retrofractum (Balinese pepper); Zingiber officinale (Ghimbir); Plumbago zeylanica (Chitrak); Aloe barbadensis (Aloe); Piper longum (Piper indonezian); Terminalia belerica (Bibhitaki); Trachyspermum ammi (Yavani);  Anethum sowa (Mărar); Cuminum cyminum (Chimion); Citrus limonum (Lămâi); Piper nigrum (Piper negru); Andrographis paniculata (Kalmegh); Ferula narthex (Asafoetida); Excipienţi.

Tulburările digestive sunt multiple și foarte răspândite; ele sunt cauzate de mai mulți factori, printre care un regim de viață și de alimentație dezordonat.

 

GASCURE sirop este un produs natural ayurvedic ce acționează cu blândețe asupra glandelor gastrice, neutralizând hiperaciditatea și asigurând o digestie normală.

 

Extractele din plante medicinale ayurvedice protejează mucoasa gastrică, acționând ca un balsam asupra leziunilor ulceroase gastrice existente.

 

Proprietățile bioactive ale plantelor din compoziția sa contribuie la menținerea funcțiilor gastrice și hepatobiliare și mențin un apetit normal. Totodată, este stopat procesul de extindere a leziunilor gastrice existente, ajutând la refacerea epiteliului gastric și intestinal. Combinația de plante ajută la diminuarea efectelor hiperacidității, manifestate prin senzație de greutate abdominală, jenă sau arsură.

 

Contribuie:

ala reducerea excesului de secreții gastrice acide; 

ala refacerea mucoasei gastrice și duodenale; 

ala normalizarea secreției biliare;

ala menținerea unui apetit normal și a unei digestii corespunzătoare.

 

Modul de utilizare SIROP GASCURE și doza recomandată pentru consumul zilnic:

Adulți: câte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi, cu 30 min. înainte de masă sau la o oră după masă, cel puțin o lună, optim 3 luni.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 60 zile. Contraindicat persoanelor diabetice.

Spune-ti parerea

SIROP GASCURE 100ML

SIROP GASCURE 100ML

Prezentare: 100 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent