Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

COUGHEND Sirop

22,70 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 100 ml

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare COUGHEND Sirop: 100 ml


Producator COUGHEND Sirop: Ayu


Protector natural al căilor respiratorii

INGREDIENTE: Pistacia integerrima (Kakrashringi); Adhatoda vasica (Vasa); Piper longum (Piper indonezian); Cyperus rotundus (Nagarmotha); Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce); Ocimum sanctum (Busuioc indian); Abies webbiana (Talispatra); Solanum xanthocarpum (Kantakari); Cinnamomum zeylanicum (Scorțișoară); Piper nigrum (Piper negru); Viola odorata (Trei frați pătați);  Sarcostemma brevistigma (Somlata); Zingiber officinale (Ghimbir);  Sodii bibories (Sudh suhaga); Mentha sylvestris (Mentă sălbatică); Cinnamomum camphora (Camfor); Zahăr sau Sorbitol soluţie apoasă (pentru Coughend fără zahăr).

Suplimentul alimentar COUGHEND sirop este un produs natural ayurvedic care susține sănătatea căilor respiratorii superioare și inferioare, fiind adjuvant în toate tipurile de tuse (uscată, productivă, convulsivă). Substanțele bioactive aflate în conținutul suplimentului alimentar COUGHEND sirop ajută la reducerea secrețiilor mucoase, determinând fluidificarea și expectorația lor, reduc uscăciunea și iritarea de la nivelul gâtului și bronhiilor.  Proprietățile bioactive ale plantelor din conținutul său conferă proprietăți expectorante şi mucolitice, antialergice, antimicrobiene şi imunostimulatoare ce ajută la decongestionarea căilor respiratorii, facilitând normalizarea respirației. Ajută la ameliorarea bronşitelor acute şi cronice, cât şi în terapia problemelor respiratorii recurente, efectul său fiind stabil în timp. Poate fi folosit şi preventiv pe întreaga durată a anotimpului rece, pentru a ajuta organismul împotriva atacurilor de răceală şi gripă, pentru a menține tonusul corespunzător al acestuia.

 

Contribuie:

ala menținerea stării de sănătate a aparatului respirator;

ala diminuarea efectelor tuturor formelor de tuse;

ala reducerea secreţiilor mucoase, a uscăciunii și iritației de la nivelul gâtului și bronhiilor;

ala facilitarea procesului respirației;

acomplementar în terapia astmului bronșic.

 

Modul de utilizare COUGHEND Sirop și doza recomandată pentru consumul zilnic:

cu 30 min înainte de masă sau la o oră după masă.

Copii 1-3 ani: câte o 1/2 linguriță (2.5ml) de 2 ori pe zi;

Copii peste 3 ani: câte o linguriță (5-10ml)  de 2 ori pe zi;

Adulți:câte 1-2 lingurițe (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.

 

 A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza şi modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Persoanelor diabetice li se recomandă varianta COUGHEND sirop fără zahăr.

Spune-ti parerea

COUGHEND Sirop

COUGHEND Sirop

Prezentare: 100 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent