Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ASHWAGANDHA (GINSENG INDIAN) RASAYAN TAB

33,87 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 50 tablete

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare ASHWAGANDHA RASAYAN: 50 tablete


Producator ASHWAGANDHA RASAYAN: Ayu

 

Tinerețe fără bătrânețe! Tonic și stimulent general.

INGREDIENTE: Withania somnifera (Ginseng indian); Chlorophytum arundinaceum; Asparagus racemosus (Shatavari); Guma acacia.

Suplimentul alimentar ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obţinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietăţile lor de revigorare, regenerare şi tonifiere a organismului, contribuind la refacerea și întărirea sistemului imunitar.

Planta Withania somnifera din conținutul produsului ajută la refacerea fizică şi psihică după stări de oboseală şi stres, contribuind la menţinerea tonusului psihic, a tonusului muscular și a nivelului de energie din organism.

Susține capacitatea naturală a organismului de autoapărare, precum şi de adaptare a acestuia la condiţiile nefavorabile sau schimbătoare ale mediului. Withania somnifera contribuie la amânarea procesului de îmbătrânire prin suținerea activității celulare și a procesului natural de eliminare a toxinelor din organism, ajută în caz de tensiune nervoasă, stări depresive, neliniște, uzură fizică și psihică, contribuind la menținerea puterii de concentrare în stările de oboseală și stres. Withania somnifera, datorită conținutului bogat în principii bioactive, contribuie la menținerea funcțiilor organice, fiind utilă și după terapiile antitumorale, oferind organismului multă vigoare şi un tonus de invidiat. 

 

 Contribuie:

ala menținerea tonusului general al organismului;

ala restabilirea nivelului de energie în caz de epuizare;

ala susținerea capacității de autoapărare a organismului;

ala menținerea puterii de concentrare în situații de tensiune nervoasă, stări anxioase sau depresive ;

aîn perioada de refacere după stări de slăbiciune.

 

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic ASHWAGANDHA RASAYAN:

cu 1/2 oră înainte de  masă, minim 1 lună, cură de 3 luni.

Copii peste 14 ani: 1 tabletă de 2 ori pe zi;

Adulţi: 1-2 tablete de  3 ori pe zi. 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

Spune-ti parerea

ASHWAGANDHA (GINSENG INDIAN) RASAYAN TAB

ASHWAGANDHA (GINSENG INDIAN) RASAYAN TAB

Prezentare: 50 tablete

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare