L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole

FIT4-011

L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole View larger
L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Olimp

L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole

Vezi informatii complete

203,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT - Super doza de 3000 mg L-carnitina intr-o singura fiola! Absorbtie excelenta! Actiune ultra-rapida!

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT - Slabitul intra intr-o noua etapa!

Un produs ce suplimenteaza dieta cu L-carnitina ce contine cea mai mare doza , de 3000 mg de L-carnitina, intr-o singura fiola, pe piata Poloneza, suplimentata cu vit B6. Produsul foloseste inovatoarea formula Liquid Technology pentru a maximiza rata si eficienta asimilarii ingredientelor active din produs. Toate acestea intr-o fiola de 25 ml, usor manevrabila, ce asigura utilzare optima si posibilitatea de a fi administrata oricand.

Cum functioneaza L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT TM?

L-carnitina este elementul cheie a ultimei etape de descompunere a grasimilor. Transporta acizii grasi liberi in locurile oxidarii lor finale (mitocondria), unde energia este depozitata in ei si eliberata, ce imbunateste substantial capcitatea organismului de a rezista la exerctii. Efectivul eliberat de acizii grasi garanteaza ca acestia nu vor fi redepozitati, in forma trigliceridelor, crescand astfel volumul tesutului gras. Surplusul de vit. B6 este un component al mai multor enzime ce participa la procesele metabolice si participa in mod activ la trasnformarea carbohidratilor (producerea si descompunerea glicogenului din muschi), si la descompunerea grasimii,crescand nivelul de energie acumulata. Vit. B6 este necesara in productia de hemoglobina si participa la crearea anticorpilor imbunatatind rezistenta imunologica a corpului.

Care sunt avantajele L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT TM?

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT TM ofera cea mai mare doza de L-Carnitina disponibila pe piata Poloneza. Efectul L-carnitinei a fost imbunatit cu vit. B6 demonstrand sinergia in contact cu L-carnitina in procesul de acumulare de enrgie in timpul exercitiului fizic intens. Nivelul de absorbtie a compozitiei unice a componentelor produsului este crescut prin formula inovatoare Liquid Technology. Asigura absorbtia imediata a L-carnitinei si vit B6 de fluxul sanguin fara intrzierile tipice din cazul pastilelor sau capsulelor. L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT TM uimeste nu doar prin eficienta ci si prin aromele de portocala si cirese.

Fiola usor manevrabila ofera o utilizare usoara:

- Usor digestibil in orice moment - Nu este necesar sa luati capsule sau pastile - Poate fi administrat in orice moment - Usor de transportat si de manevrat

Cui este destinat produsul L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT TM ?

Produsul este destinat persoanelor care doresc sa slabeasca, care desfasoara activitati creative si exercitii recreationale. Este recomandat persoanelor ce urmeaza o dieta vegetariana pentru a suplimenta aportul de L-carnitina. Este special recomandat persoanelor care nu pot sau nu vor sa ia pastile sau capsule

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole

L-Carnitine 3000 Extreme Shot 20 Fiole

Da Nu