Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ARGINT COLOIDAL PROTECT 500ML

AGR001

31,65 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 500 ml

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare ARGINT COLOIDAL PROTECT : 500 ml


Producator ARGINT COLOIDAL PROTECT : Aghoras


Argintul coloidal este un puternic antibiotic natural. Efectele sale benefice au fost recunoscute si transmise de catre grecii si romanii din antichitate.

 

-Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar, si in general pentru afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. 

-Regenerator celular, ajuta la vindecarearea si refacerea usoara a ranilor sau a organelor aflate in convalescenta. 

-Gama sa de efecte este mult mai larga insa, modalitatile sale de actiune avand un caracter oarecum protector, "matern" am putea zice, repunand in mersul lor firesc foarte multe dintre procesele din organism si readucand in anumite cazuri o anumita fluenta generatoare de vitalitate, pierduta mai ales in cazul persoanelor prea "integrate" in mecanismele uneori rigide ale vietii. 

-Aceasta "fluiditate" a efectelor sale a dus fara indoiala la asocierea simbolica dintre acest metal si astrul lunar.

Atentie! 

Acest produs este realizat in mod intentionat cu particule cu dimensiuni putin mai mari, cu media la circa 20nm, astfel incat sa nu se aglomereze cu usurinta in stomac sau in sange, fiind astfel foarte adecvat pentru uz antiviral. 

-Culoarea galbena este specifica dimensiunii medii de particule cuprinse intre 4 si 40nm

 

Consumul de argint coloidal s-a dovedit folositor in urmatoarele afectiuni:

 

Sindromul Lyme, pneumonie, candida, inflamarea ochilor, urechilor, a gurii si gatului, gripa, herpes, gastrita, pe rani externe, eczeme, pe iritatii, muscaturi de insecte, negi, inflamatii pe piele, ciuperci. Intareste sistemul imunitar si ajuta la regenerarea oaselor. Antibioticul natural cel mai puternic, fara efecte secundare!

 

Compozitie:  apa filtrata intr-o instalatie de tratare a apei cu filtre de carbon si argint, imbunatatita cu extract de samburi de grapefruit (continut ridicat de polifenoli si bioflavonoide). Concentratia de argint coloidal este de 20-25 ppm.


Cum se foloseste argintul coloidal?

 

Argintul coloidal se poate folosi atat intern (se bea), cat si extern (se pulverizeaza pe zonele afectate sau se unge). 
Se mai poate folosi si pe post de dezinfectant pentru apa potabila, sau la tratarea plantelor impotrive ciupercilor si bacteriilor. 

Doza zilnica recomandata pentru uz intern este de 20-50 ml, in functie de afectiune si de gravitatea acesteia. Nu depasiti doza zilnica decat la recomandarea medicului sau terapeutului dvs.! Pentru uz extern, se aplica cu un tampon din bumbac (vata) pe zonele afectate. Recomandat sa folositi pentru administrare lingurite sau recipiente din plastic, sticla sau ceramica, si nu din metal.


Spune-ti parerea

ARGINT COLOIDAL PROTECT 500ML

ARGINT COLOIDAL PROTECT 500ML

Prezentare: 500 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare