Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

H.Y.A.-300TM (Acid Hialuronic) 300MG

PRV089

130,99 lei

Produsul este in stoc

Acidul hialuronic administrat sub forma de capsule, ofera un aport constant cu eficienta sporita,  din interior, pentru mentinerea structurilor pielii.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

H.Y.A. 300 TM - uiti de batranete si de probleme cauzate de ea

Beneficii ale suplimentarii cu Acid Hyaluronic:

 

Efect cosmetic: Hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile.
Efect anti-artritic: lubrifica articulatiile in special la genunchi si şolduri.
Efect rejuvenant, anti-imbatranire: pentru barbatii si femeile intre 30 si 40 de ani care incep sa vada in oglinda semnele imbatranirii.


Acidul Hyaluronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau in Romaneste Hialuron) este o componenta esentiala a tesuturilor conectante. Absenta lui conduce la uzura tesuturilor prin frecare. Cea mai evidenta consecinta este lipsa lubrefierii incheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducind la macinarea oaselor insotita de dureri articulare. La nivelul pielii absenta lui conduce la riduri si cute.

 

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea.


La nivelul articulatiilor, mentine elasticitatea si supletea cartilajelor actionand totodata si ca un "lubrefiant". In combinatie cu Colagenul (de exemplu Colagenul din Somon) duce la regenerarea pielii, tesuturilor si cartilajelor de la articulatii. In cazuri mai grave se poate asocia sinergic cu Glucozamina si/sau Codroitina.

 

Lipsa acidului Hyaluronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atata. Lipsa acidului Hyaluronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), Contractii musculare, Rahitism scheletic, Glaucom, Keratoconus, Fibromialgie, Acrogeria (ridarea premature a pielii), Sindromul imbatranirii premature, Hernii, Imbatrinirea cartilajelor.

 

Ingrediente:


- Complex Proteic Colagenic 300 mg (continand 15% Acid Hyaluronic, 45 mg extras din creasta de cocos)


Acidul Hyaluronic este  esential pentru lubrefiere incheieturi si contra fenomenului de imbatranire/ridare, deoarece prin asigurarea unei cantitati optime de acid hialuronic se determina  mentinerea unei cantitati optime de colagen in tesuturi cel ce sporireste efectului antiaging.

 

Mod de administrare:

 

Intretinere: 1-2 capsule/zi

 

Artrita cronica, corxatroza: 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 10-15 zile

 

Anti-rid: Efecte rapide: 1 capsula de 3 ori pe zi


Prezentare: 90 capsule


Producator: Provita


Spune-ti parerea

H.Y.A.-300TM (Acid Hialuronic) 300MG

H.Y.A.-300TM (Acid Hialuronic) 300MG

Acidul hialuronic administrat sub forma de capsule, ofera un aport constant cu eficienta sporita,  din interior, pentru mentinerea structurilor pielii.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare