Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition

HLT019

Promotie
Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition View larger
Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Health Nutrition

Reduce durerile articulare.

Vezi informatii complete

100,00 lei (TVA inclus)

95,00 lei (TVA inclus)

-5,00 lei

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Descriere:

GHIMBIRUL (Zingiber officinalis) Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă. Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

Ingrediente:

Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1 cu min. 5% gingeroli: 160mg; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină pulbere:120mg; capsulă de gelatină; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 40mg; Ghințură (Gentiana lutea), rădăcină, pulbere: 40mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 uscat cu 80% silimarină: 40mg.

Beneficii:

GHIMBIR EXTRACT FORTE este produsul ce concetreaza toata puterea tamaduitoare a ghimbirului, fiind un ajutor redutabil in: 


Cancer – gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame. Revista Britanica de Nutriție a publicat rezultatele unui studiu American recent, in care extractul de ghimbir ucidea celulele umane de cancer la prostată, în timp ce celulele sanatoase de prostata supravietuiau. Rezultatele au reiesit în urma administrarii unei doze zilnice de 100 mg de extract de ghimbir pe kg de greutate corporala (la un om cantarind 55 kg aceasta echivaleaza cu 550 mg de extract pe zi). In opt saptamani extractul de ghimbir a injumatatit tumoarea. 


Boala reumatică – substanțele active, concentrate în extractul de ghimbir, sunt un foarte puternic antiinflamator general și, mai ales, articular. Ca atare, o cură cu acest remediu ajuta la reducerea inflamației articulare, diminuează durerea, crește mobilitatea. Pe ansamblu, ghimbirul ajută la recăpătarea functiei articulatiilor afectate de diferite forme de reumatism: artrita si poliartrita reumatoida, osteoartrita, artroza etc. 


Guta – ghimbirul catalizează mobilizarea și eliminarea acidului uric din tesuturi, calmand crizele de guta si ajutand la eliminarea lor. 


Stări de greaţă şi vomă - ghimbirul inhibă, prin acţiunea asupra sistemul nervos central reflexul vomitiv, îndepărtând senzaţiile neplăcute de greaţă. Este un remediu extrem de eficient pe termen scurt. Totuşi, pentru înlăturarea acestei probleme este necesar un consult medical amănunţit, pentru a se constata şi trata cauza care produce accesele de vomă. 


Tromboză – dr. Janssen a studiat în 1996 efectele tratamentului cu ghimbir asupra trombozelor la pacienţii cu tulburări cardiovasculare grave. Administrarea ghimbirului, vreme de 2-3 luni, a avut asupra majorităţii lor efecte spectaculoase, încetinind viteza de coagulare a sângelui, împiedicând formarea cheagurilor de mari dimensiuni şi migrarea acestora. Dispepsie, balonare –ghimbirul ajută la digestie, împiedică formarea gazelor intestinale şi ajută la ţinerea sub control a proceselor de fermentaţie din tubul digestiv.

Datorita adaosului de Ghintura, Anghinare si Armurariu din compozitie, efectul anti-balonare este mult amplificat. 


Memoria – ghimbirul îmbunătățește funcționarea creierului, în special a zonelor care tin de memoria de scurta si lunga durata. Un studiu american a aratat ca administrarea pe termene medii si lungi a ghimbirului micșoreaza riscul aparitiei dementelor, ajută la menținerea performanțelor mentale și îmbunătățeste calitatea vietii persoanelor peste 60 de ani. 


Diabetul – este corectat cu ajutorul extractelor din acest produs, care micsoreaza glicemia, cresc receptivitatea organismului la insulină, diminuează riscul apariției complicațiilor cadio-vasculare sau neurologice. 


Trigliceridele si colesterolul – sunt normalizate dupa o cura de 2-3 luni cu acest produs, care reglează în mod natural metabolismul grăsimilor și zahărului. Adaosul de Anghinare din compoziție stimulează excreţia colesterolului prin bilă și scade nivelul de colesterol din sânge.

Susține valorile normale ale trigliceridelor și colesterolului seric și funcționarea; normală a ficatului și pancreasului; contribuie la buna funcționare a vezicii biliare și a aparatului digestiv.

Mod de utilizare:

Se administreaza câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Cantitate:

120 capsule

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition

Ghimbir Extract Forte - 120 capsule Health Nutrition

Da Nu