Super Choline, Metionina si Vitamina B12, 90 capsule

PRV049

SUPER CHOLINE 90CPS (CU VITAMINA B12) View larger
SUPER CHOLINE 90CPS (CU VITAMINA B12)
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
SUPER CHOLINE 90CPS (CU VITAMINA B12)
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Provita-Nutrition

  • Supliment alimentar, un nutrient esential pentru metabolizarea grasimilor.
  • Recomandat in caz de steatoza hepatica (ficat gras), ficat deteriorat de alcoolism, sange „gros”.

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Super Choline, Metionina si Vitamina B12, 90 capsule

SUPER CHOLINE 90CPS (CU VITAMINA B12) contribuie la protejarea ficatului

Beneficii:

 Functie hepato protectoare

 Colina este de asmenea necesara organismului pentru a produce ACETIL-COLINA si FOSFATIDIL-COLINA care sunt componente structurale ale membranei celulare.COLINA trebuie de asemnea sa contina fosfolipide care sunt precursoare ale moleculelor mesager intramolecular. Pentru aceste functii este necesara o forma de COLINA derivata din fosfatidil-colina.

 O sursa majora de grupuri metilice.
 Colina poate fi oxidata in organism formand un metabolit numit “betaina”. Betaina este o sursa majora de gupuri metilice (CH3) necesare reactiilor de metilare. Prin metilare, homocisteina din sange un agent de ingrosare a sangelui, este convertita in metionina. Valori mari ale Homocisteinei sunt asociate cu un risc mare de boala cardio-vasculara

 

Descriere:

 In urma constatarii unei deficiente nutritive la nivel mondial (Referina 1), in anul 2000, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat COLINA un nutrient esential pentru sanatatea umana.
 Un membru al familiei de Vitamine B, COLINA este deci un nutrient esential pentru buna functionarea organismului, ceea ce inseamna ca trebuie obtinut din alimente sau din suplimente.
 Printre altele, COLINA poate imbunatati memoria si poate reduce colesterolul. Colina este uneori administrata si de atleti pentru a imbunatati viteza si pentru a reduce efectele oboselii. Dar cea mai importanta actiune a Colinei este la nivel de ficat.
 METIONINA este un aminoacid cu actiune sinergica atunci cand este asociata la COLINA. Similar este si VITAMINA B12.
 COLINA ajuta la mentinerea integritatii structurale a celulelor in timp ce METIONINA are efect antioxidant, prevenind oxidarea grasimilor in special in ficat. VITAMINA B12 contribuie la formarea de celule rosii si ajuta la mentinerea fluiditatii sangelui..
 Impreuna, COLINA si METIONINA actioneaza pentru reducerea acumularii de grasimi in ficat, acumulare care conduce la steatoza hepatica.
 Totodata, COLINA si METIONINA reprezinta factori lipotropici care ajuta ficatul sa proceseze grasimile, dandu-i astfel posibilitatea eliminarii excesului de grasimi.
 Desi ficatul gras este prezent la toate persoanele supra-ponderale, ficatul gras poate fi intalnit la toate persoanele cu o dienta necorespunzatoare prin consumul de carbohidrati, dulciuri si grasimi si prea putine alimente continand factori lipotropici (Colina si Metionina)
 Inca din 1984, cercetatorii au demonstrat ca se poate induce cancer la ficat chiar si doar printr-o dieta deficienta in Colina si Metionina (Referinta 2). Mai mult, inca din 1949, cercetatorii Britanici condusi de Dr. Best au demonstrat ca deteriorarea ficatului in urma consumului de alcool sau zahar poate fi prevenita prin administrarea de Colina.(Referinta 3)

Compozitie per 1 capsula:

Colina (bitartrat de colina)....................150 mg

Colina este o vitamina hidrosolubila care intervine in degradarea acizilor grasi, anumitor acizi aminati si a glucozei. Colina impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali si contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism, inlesneste functiile ficatului (ajutand la eliminarea toxinelor din organism) si ale vezicii biliare - faciliteaza folosirea corespunzatoare a grasimilor si a colesterolului de catre organism.

Colina (fosfatidil-colina).......................150 mg

L-Metionina...........................................100 mg 

Este un aminoacid esential care contine sulf (tioaminoacid). Metionina prezinta efecte favorabile asupra psihicului, lupta cu caderea parului, scade colesterolemia si favorizeaza metabolismul lipidelor, in special al celor cu fosfor (fosfolipide). Daca acest aminoacid, metionina, se afla in deficit apar o serie de tulburari ca: carenta proteica, steatoza hepatica, edem, retentie urinara, reactii alergice, tulburari psihice, arterioscleroza si chiar cancer hepatic.

Vitamina B-12 (metilcobalamina)..........25 mcg 

Ajuta la transportul oxigenului in sange, deci este esentiala pentru producerea de energie. Este necesara pentru sinteza acidului dezoxiribonucleic (ADN). Are un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul glucidelor si acizilor grasi, precum si in formarea globulelor rosii.

 

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi

Producator: 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Super Choline, Metionina si Vitamina B12, 90 capsule

Super Choline, Metionina si Vitamina B12, 90 capsule

Da Nu