Super Immune Ultra, 60cps Provita

PRV041

SUPER IMMUNE FORTE+ 650MG 30CPS View larger
SUPER IMMUNE FORTE+ 650MG 30CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
SUPER IMMUNE FORTE+ 650MG 30CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Provita-Nutrition

Super Immune Ultra, 60cps Provita

Vezi informatii complete

95,77 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Super Immune Ultra, 60cps Provita

Super Immune Forte - imunitate crescuta la cote maxime

Beneficii: 

Super Imune Forte+650g - AMLA (Emblica Officinalis  cunoscuta si sub denumirea de Phyllanthus officinale) este o ultima descoperire in domeniu.

Extractul de emblica a facut obiectul unor studii recente care au dovedit eficienta acesteia in: boli autoimunitare, cancer, diabet, boli de ficat, boli cardiovasculare (pe fond autoimun), ulcer si alte afectiuni precum Artrita reumatoidala siOsteoporoza. AMLA mareste capacitatea de raspuns a sistemului imunitar la infectiile bacteriene incusiv E. Coli si Klebsiela. 

 

In sezonul gripal, SUPER IMMUNE asociat cu ASTRAGALUS 9000 au efectul unui vaccin antigripal cu spectru larg pentru simplul motiv ca
sistemul imunitar devine capabil sa distruga virusii sau bacteriile invadatoare.

 

Artrita Reumatoidala este o boala autoimuna (sistemul imunitar propriu ataca articulatiile). Si totusi, medicina clasica o combate ca pe o artroza. Desi este necesara si combaterea inflamatiei care cauzeaza dureri (in acest sens cel mai indicat fiind administrarea de SERRA PLUS) in paralel insa trebuie neaparat modulat sistemul imunitar. In acest sens, administrarea de SUPER IMMUNEeste cea mai inicata terapie.

 

Bolile cardiovasculare sunt cauzate de inflamatii. Sistemul imunitar intra in actiune ori de cate ori apare o inflamatie dar daca actioneaza prea puternic "poate face mai mult rau decat bine" in sensul ca ataca agresiv peretele arterelor, mareste productia de colesterol si depunerea acestuia pe peretii arteriali. SUPER IMMUNE regleaza acest proces, devenind astfel un element important in combaterea Aterosclerozei si in reglarea raportuui colesterol bun/colestrol rau.

 

In cancer, chimoterapia si radioterapia au un efect devastator asupra sistemului imunitar. Administrrarea de SUPER IMMUNE inainte si dupa aceste proceduri ajuta la refacerea sistemului imunitar si implicit creste eficienta chimoterapiei si radioterapiei.

Ingrediente:

 

AMLA (Emblica Officinalis) PE 40% tanini..............250 mg

Arabinogalactan...........................................50 mg

Fitosteroli (steroli & sterolini)..............................350 mg

Continand:

Sitosteroli....................40%

Campasteroli...............20%

Sigmasteroli.................20%

Deltasteroli..................14,5%

Brassicasteroli..............0,5%

Amla este fructul unui copac foios care se gaseste in India. Este recunoscuta pentru capacitatea de-a sustine sistemul imunitar si de-a imbunatati vederea. De asemenea,  are rol antipiretic, afrodiziac si tonic. Este un bun remediu tonic, ca diuretic, dar si contra problemelor aparute la bila. Lupta si contra hiperaciditatii, ulcerelor si pentru eliminarea toxinelor din sange. Totodata, are puternice proprietati antiinflamatoare, astfel ca poate regulariza nivelul zaharului din sange si ajuta la diminuarea colesterolului si la mentinerea in buna stare a ficatului. Contribuie la cresterea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange.

Un alt ingredient important, Arabinogalactanul, este un polizaharid  extras din scoarta coniferului Larix, fiind recunoscut  ca un modulator al sistemului imunitar, precum si o sursa de fibre alimentare care confera beneficii terapeutice considerabile. Are efectul de intarire a sistemului imunitar, mareste raspunsul anticorpilor la infectiile virale, mareste activitatea macrofagelor. Arabinogalactanul este o fibra care fermenteaza in intestine. Acesta poate creste numarul  bacteriilor intestinale benefice pentru organism, cum este Lactobacillus si prezinta si alte efecte benefice pentru buna functionare a tractului digestiv.

 

Fitosterolul este cel mai raspandit sitosterol cu importanta in biosinteza hormonilor steroidici si vitaminaD. Are un important rol in organism datorita mentinerii unui nivel scazut al colesterolului.

 

Sitosterolul, unul din sterolii de origine vegetala. Au o structura asemanatoare colesterolului produs de organism. Se presupune ca sitosterolul reduce nivelul colesterolului plasmatic, reduce riscul cancerului de colon si atenueaza simptomele ce insotesc hiperplazia benigna a prostatei (HBP), precum si emisia de urina repetata in timpul noptii.

 

Mod de adminstrare: 1 capsula/zi. Pentru cazuri mai grave sau pentru un tratament intens se poate mari doza pana la 3 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului.

Important: pentru a maximaliza absorbtia, cu 1 ora inainte si dupa administrare nu se vor consuma produse lactate si grasimi animale.

 

Prezentare: 30 capsule

 

Producator: Provita 

 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Super Immune Ultra, 60cps Provita

Super Immune Ultra, 60cps Provita

Da Nu