Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

STEMULIN 90CPS

PRV040

193,90 lei

Produsul este in stoc

Transport Gratuit!

REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

STEMULIN: Activator de celule stem

 EFECTE STEMULIN:


Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism. Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.   Administrat singur sau in combinatii sinergice, STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.

Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.


Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:


Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara);

Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic;

Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie;

Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găseşte în fiecare celulă a unei fiinţe vii şi care este esenţială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ. 


RECOMANDARI:


• Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite 
• In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)
• In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocia sinergic cu curatitoare arteriale (Formula FLOW, EDTA ) sau cardio protectoare (Coenzima Q10, HAWTHORN)


 

COMPOZITIE STEMULIN:


STEMULIN™………………………………..250 mg

(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)

Extract din Phylum Chlorophyta……………..155 mg

 (20% Factor de Crestere CGF)

Concentrat de substante din glanda Timus..….22 mg

Concentrat peptidic din ADN..…………........45 mg

Concentrat peptidic din ARN..……….............22mg


 

MOD DE ADMINISTRARE STEMULIN:  


3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la indicatia medicului sau nutritionistului specialist.Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.Spune-ti parerea

STEMULIN 90CPS

STEMULIN 90CPS

REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent