Bio Active Coenzima Q10, 30 capsule 200mg

PRV016

BIO ACTIVE COENZIMA Q10 200MG 30CPS View larger
BIO ACTIVE COENZIMA Q10 200MG 30CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
BIO ACTIVE COENZIMA Q10 200MG 30CPS
Opinia clientilor:
1 parere | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Provita-Nutrition

Bio Active Coenzima Q10, 30 capsule 200mg

PRODUS DELISTAT

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Bio Active Coenzima Q10, 30 capsule 200mg

Bio Active Coenzima Q10 200mg - 30 cps - prietenul inimii tale

Beneficii:

 

CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatat pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala.

CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-150 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimoterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemenea efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.

Studiile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatranirii asupra sistemului imunitar, iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhibeaza inaintarea  cancerului la san, in multe cazuri conducand la combaterea totala.

CoQ10 in doze de 60-150 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhibeaza metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 200-400  mg/zi. Coenzima Q10 este mai bine absorbabila in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic.

Ingrediente: 

 

Coenzima Q10 (ubiquinonaobtinuta prin fermentatie) – 200 mg, vitamina E (d-alpha tocopherol) – 15 mg, extract din Piper nigrum,cu 95% piperina – 5 mg, celuloza microcristalina – 120 mg, stearat de magneziu – 10 mg; capsula - gelatina – 75 mg.

 

Coenzima Q10 - descoperirea acesteia a fost premiata cu Premiul Nobel pentru chimie. Coenzima Q10 are rol asemanator cu al vitaminelor, fiind prezenta in toate celulele organismului, dar in special in cele ale inimii, ficatului si al creierului. Datorita faptului ca produce energie la nivel celular, este indispensabila desfasurarii normale a proceselor ce au loc in organism. Prin puterea antioxidanta are rol in inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare.



Vitamina E este considerata sportivul organismului. Are rol de protectie impotriva luminii ultraviolete si prevenierea deteriorarii celulelor sub actiunea radicalilor loberi. Vitamina E combate stresul oxidativ. Totodata, intervine in procesul fertilitatii si are capacitate antioxidanta, astfel ca este indicata in combaterea unor bloi precum scaderea imunitatii, afectiuni cardiovasculare, astm bronsic, ascita, epilepsie.



Piperum nigrum sporeste gradul de absorbtie al suplimentelor nutritive, vitaminelor si alimentelor. Are, in acelasi timp, efect benefic pentru digestie, stimuland si optimizand arderea grasimilor din organism.

 

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia,  grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Mod de administrare:

 

Tratament: 200 mg/zi

Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului.

Prezentare: 30 capsule

Producator: Provita

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (1)

Scor general

3 (1 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
A
Adela
2014-09-27

Angina pectorala

Acest supliment chiar trateaza si previne Angina Pectorala. Ma bucur ca a ajuns si in Romania

Spune-ti parerea

Bio Active Coenzima Q10, 30 capsule 200mg

Bio Active Coenzima Q10, 30 capsule 200mg

Da Nu