Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS

PRV028

177,99 lei

Produsul este in stoc

Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Afla beneficiile produsului HGH Activator !

 


Beneficii:


HGH Activator este un produs Canadian unic pe piata fabricat la CELEX Laboratories. Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 .

Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si inca alti 6 Factori de Crestere esentiali pentru functionarea normala a organismului. Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din virful coarnelor de pui al unei specii de Ren Canadian sau a unei alte specii de caprioara din noua Zeelanda (Deer Velvet Antler) imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica. Virful cornului de Ren contine  numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care la randul lor stimuleaza eliberarea de HGH precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare  folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite. Prezenta Proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.Compozitie:


UN AMESTEC DE SUBSTANTE PROPRIETARE:


Gliceril Fosforil Colina (GPC)...................……..........250 mg  continand:

Alfa-Glicerilfosforilcolina (Alfa GPC)…......................125 mg

Extract din corn neosificat de ren..........................110 mg
(Dear Antler Velvet)
Extract concentrat din glanda hipofiza anterioara.....8.3 mg
Colostrum 30% IgG............................................16.5mg

Matrice de Aminoacizi pro-HGH GABA.........................50 mg

L-Arginine..........................................................83 mg
L-Lisine............................................................50 mg
L-Ornitine........................................................16.5 mg
L-Glycine ........................................................16.5 mg
Andrographis Paniculata PE...................................8.3 mg

 

MOD DE ADMINISTRARE HGH Activator STANDARD: 


2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat). Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza. Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de Luni si faceti pauza Duminica. Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de imbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul.MOD DE ADMINISTRARE HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) FORTE: 


3 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat) timp de 5 zile pe saptamana urmat de 2 zile pauza (pentru repaus-ul glandei).Producator:      

Spune-ti parerea

HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS

HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS

Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare