Niacinamida, 500Mg 100 cpr Vitaking

VAK116

VITAMINA B3 (NIACINAMIDA) 500MG - 100 cpr View larger
VITAMINA B3 (NIACINAMIDA) 500MG - 100 cpr
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
VITAMINA B3 (NIACINAMIDA) 500MG - 100 cpr
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Vitaking

Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul.

Vezi informatii complete

43,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Niacinamida, 500Mg 100 cpr Vitaking

Descriere:

Niacinamida se administreaza in afectiuni precum: ciroza, boala Parkinson, Alzheimer, imunitate scazuta, inflamatii ale articulatiilor, depresie.

Niacinamida si niacinul sunt doua forme ale vitaminei B3. Cand o amida se ataseaza de niacin, acesta devine niacinamida. Desi ambele sunt forme ale vitaminei B3 ele au efecte terapeutice diferite.

Niacinamida este necesara pentru respiratia celulelor. Ajuta la eliberarea de energie in celule si in metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Ajuta la buna functionare a sistemului circulator, sistemului nervos, stimuleaza secretia de bila si alte secretii stomacale.

Niacinamida este folosita la sinteza hormonilor sexuali, in tratamentul schizofreniei si al altor boli mintale. Ajuta la imbunatatirea memoriei. Administrata in dozaj mai mare se foloseste pentru a curata organismul de toxine organice si anumite insecticide.

Activeaza metabolizarea hidratilor de carbon, esentiala pentru producerea insulinei ceea ce o face foarte eficienta pentru diabet.

Administrarea de niacinamida este folositoare in cazurile de artrita. Are un rol deosebit de important in procesele de oxido-reducere si in metabolismul lipidelor si glucidelor.

Este indispensabila functionarii normale a aparatului digestiv, a sistemului nervos, mentinerii integritatii tegumentelor si mucoaselor, precum si sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina). Are un efect calmant al migrenelor.

Amelioreaza durerile ulceroase si combate mirosul neplacut al gurii. Numeroase studii arata ca niacinamida este eficienta impotriva mai multor tipuri de substante cancerigene.

Ingredient activ:
Vitamina B3 (nicotinamida)

Ingrediente: carboximetilceluloza de sodiu, nicotinamida, maltodextrina,celuloza microcristalina, amidon de orez, hipromeloza, dioxid de siliciu, croscarmeloza de sodiu, alcool polivinilic, pudra de talc, stearat de magneziu.

Doza zilnica recomandata: un comprimat, cu mult lichid. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Cantitate:

100 comprimate

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Niacinamida, 500Mg 100 cpr Vitaking

Niacinamida, 500Mg 100 cpr Vitaking

Da Nu