Revital-Ta, Anti-Aging, 60cps Provita

PRV036

REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING) View larger
REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING)
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING)
Opinia clientilor:
1 parere | 0 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator: Konig

  • Activator de telomeraza.
  • O formulatie canadiana originala anti-imbatranire (anti-aging).
  • Fabricat in Canada conform standardului de calitate GMP.

Vezi informatii complete

269,77 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING) contribuie la mentinerea unui sistem imunitar puternic si mentinand o cantitate adecvata de telomeraza circulanta

Beneficii:

 

mentinerea unui sistem imunitar puternic si mentinand o cantitate adecvata de telomeraza circulanta

stoparea bolilor generative

imbatranirea poate fi incetinita iar unele efecte ale inbatranirii pot fi chiar reversate.
 

Descriere:


Telomerii sunt secvenţe de ADN aflate la capetele cromozomilor (ca un fel de teacă protectoare). Au fost comparaţi cu micile bucăţi de plastic care protejează capetele şireturilor impiedicând destrămarea acestora. Cromozomii conţin materialul genetic. Deteriorarea cromozomilor poate conduce la alterarea materialului genetic sau la fuzionarea cu alţi cromozomi conducând laformarea unui ADN mutant (modificat).

În 1961 savantul Hayflick afirma ca îmbătrânirea (senescenţa) este un stadiu marcat de fenomene de alterare morfologicăşi biochimicăîn care celulele corpului încetează să mai prolifereze pentru că au depăşit o limită- limita vieţii replicative.

Replicarea (înnoirea) celuleloreste un proces prin care o celulă se divide într-una “nouă” care teoretic ar trebui să fie identică cu celula de bază, şi în special ar trebui să conţină o copie identică a ADN-ului.

James Watson, descoperitorul ADN-ului a observat ceea ce el numea “problema replicaţiei terminale”, adică incapacitatea de a se copia corect tot ADN-ul, rămânând necopiat un mic fragment din teaca aflată la capătul acestuia, teacă ulterior denumita telomer.

Savantul rus Olovnikov identifica legătura între problema replicaţiei terminale şi senescenţa celulară descrisă de Hayflick.

Pentru savantul rus Olovnikov "problema replicaţiei terminale" era cauza scurtării progresive a capetelor cromozomilor (telomerii) funcţionând ca un “ceas molecular” care stabileşte numărul maxim de diviziuni celulare de-a lungul vieţii, controlând deci în mod direct procesul îmbătrânirii şi durata vieţii unui individ.

Diviziunea şi replicarea celulară este procesul natural prin care celulele sunt înlocuite în mod regulat cu unele noi. Dar, asa cum a afirmat Hayflick, o celulă se poate replica doar de un număr limitat de ori, definind vârsta fiziologică şi durata de viaţă a fiecăruia. Acest număr limitat de diviziuni este dependent de lungimea telomerilor. Bazat pe teoria limitei Hayflick şi pe ultimele statistici, omul ar putea atinge vârsta cronologică de aproximativ 120-125 de ani.

După fiecare diviziune celulară telomerii se scurtează. În timp, telomerii se scurtează până la limita maximă când celula primeşte semnalul de “stop” şi nu se mai divide. Se instaurează în fapt fenomenul de îmbătrânire (senescenţă) când, celulele încep să îmbătrânească, să-şi piardă din vitalitate până când mor (apoptoza). În cazurile în care însă telomerul este prea scurt, dar celula totuşi continuă să se mai dividă, cromozomul se “destramă” conducând la o celulă nefuncţionala sau fuzionează cu alţi cromozomi afectaţi asemănător, conducând la instabilitate genomicăputând astfel iniţia cancerul.

Cum fiecare individ este diferit genetic şi totodată traieşte într-un mediu pshiho-fizic diferit, procesul de scurtare a telomerilor diferă de la un individ la altul, rezultanta finală concretizându-se în durate de viaţă variabile de la un individ la altul.
Un sistem imunitar slăbit poate fi de asemenea un factor în accelerarea scurtării telomerilor conducând la o îmbătrânire mai accelerată şi la o durată de viaţă mai scurtă. De fapt, scurtarea telomerilor limfocitelor şi granilocitelor conduc de asemenea la slăbirea sistemului imunitar, creându-se un cerc vicios. Celulele imunitare din sânge se regenerează din celule stem. Este deci necesar ca organismul să producă şi suficiente celule stem.

O deficienţă de celule stem conduce la îmbătrânirea populaţiei de limfocite şi granulocite datorată scurtării telomerilor acestora.
Evoluţia statistică o dată cu vârsta cronologică a lungimii telomerilor limfocitelor şi granulocitelor este redată alăturat:

În anul 2009, cercetătoarele Carol Greider şi Elizabeth H. Blackburn au câştigat premiul Nobelpentru descoperirea acţiunii enzimei telomerază. Enzima telomerază este o proteină produsă de către organism, activatăcu scopul de a controla integritatea şi lungimea telomerilor de ADN. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, organismul nu mai produce suficientă telomerază, concomitent cu încetinirea mecanismelor de activare a acesteia, conducând la procesul de îmbătrânire “normală”.

Activarea şi efectul acestei enzime importante poate fi însă perturbat de diferite elemente complementare stresante pentru organism (sistem imunitar slăbit, alimentaţie necorespunzătoare, radicali liberi, viaţă dezordonată, stres cotidian, stări psihice, îmbolnăviri repetate etc.) conducând la accelerarea procesului de îmbătrânire. Dacă o cantitate insuficientă de telomerază este activatăîn organism sau dacă datorită factorilor perturbatori telomeraza nu reuşeşte să se lege de nucleul celulei, consecinţa apare sub forma unei deficienţe în controlul telomerilor, concretizată într-o scurtare aceelerată a acestora, conducând la îmbătrânire prematură, concomitent cu instalarea mai devreme a diferitelor boli degenerative “specifice batrâneţii”.

In vivo, lungimea telomerilor celulelor somatice replicative este corelată invers cu vârsta şi este asociată cu boli legate de vârstă, incluzând şi bolile cardiovasculare. Au fost înregistrate şiasociate cu scurtarea telomerilor a unor afecţiuni precum hipertensiunea arterială, diabet, rezistenţă la hipoglicemiant, obezitate, arterioscleroză, demenţă vasculară precum şi a altor boli degenerative. S-a constatat de asemenea o legăturăîntre lungimea telomerilor şi mortalitatea cauzată de boli cardiace.

Menţinând un sistem imunitar puternic şi menţinând o cantitate adecvată de telomerazăactivată în organism, lungimea telomerilor poate fi controlatăşi prin efect, se pot stopa bolile degenerative, îmbătrânirea poate fi încetinită iar unele efecte ale îmbătrânirii pot fi chiar anulate.

Au existat temeri ca activând telomeraza în organism, aceasta va conduce la “fortificarea celulelor maligne”. Aceasta teorie s-a dovedit a nu fi corectă, deoarece “celulele maligne sunt fortificate de facto” şi au o activitate telomerică diferită de celulele normale.


VÂRSTA CRONOLOGICĂ, VÂRSTA FIZIOLOGICĂ şi ANTI-ÎMBĂTRÂNIREA (anti-aging)

Vârsta cronologică este definită ca vârsta măsurată în ani de viaţă. Vârsta fiziologică este vârsta exprimată în raport cu vârsta cronologică a unui individ normal având aceleaşi caracteristici fiziologice (aparenţa fizică, funcţionalitatea organelor etc.) - precum în expresia populară “nu îşi arată vârsta”. Ca un exemplu, un individ poate avea vârsta cronologică de 50 de ani şi vârsta fiziologică de 40 de ani - adică similar cu un individ sănătos având vârsta cronologică de 40 de ani. A lupta contra îmbătrânirii nu este suficient să extinzi doar vârsta cronologică. Este nevoie să încetineşti şi chiar să inversezi efectele îmbătrânirii fizilogice. Activatorul de telomerază KÖNIG REVITAL-TA™ conţine o formulă ortomoleculară unică având ca scop stimularea eliberării şi circulării enzimei telomerază concomitent cu oferirea de suport nutraceutic pentru continua diviziune celularăşi replicarea corecta a ADN-ului.


Care sunt ingredientele de bază din KÖNIG REVITAL-TA™ ?

Ingredientul implicat direct în activarea telomerazei este TA-100S.
TA-100S este o moleculă proprietară de Cycloastragenol Sulfatat de dimensiune mică (clusteri de 1-2 molecule).


ycloastragenolul, o aglicona a Astragalosidei IV, a fost dovedit clinic ca fiind cel mai eficient activator de telomerază atât prin prisma stimulării organismului să producă suficientă telomerază, cât şi a activării şi circulării acesteia. Sulfatarea printr-o metodă proprie măreste absorbţia la nivel de intestin precum şi biodisponibilitatea după absorbţie.

Astragalosida IV este o triterpenoidă care acţionează în tandem cu Cicloastragenolul, dar nu direct prin activarea telomerazei ci prin prisma activării sistemului imunitar.

Colastra concentrată conţinând 30% Imunoglobulina G (IgG) impreuna cu extractul concentrat 20x din Astragalus sunt stimulante puternice ale sistemului imunitar - o condiţie importantă în menţinerea integrităţii telomerilor şi a ADN-ului.

Colastra conţine de asemenea factori de creştere necesari replicării celulelor somatice. Proteina P43 extrasă din Saccharomyces Cervisiae este importantă pentru ancorarea telomerazei de nucleul celular, fără de care efectul telomeric ar fi diminuat sau poate chiar inexistent. Acizii nucleici şi în special Acidul Ribo Nucleic (ARN) şi Extractul de Placentă conţin polinucleotide care ajută la replicarea corectă a telomerilor în cadrul diviziunii celulare prin activarea unui element important al telomerazei şi anume Human Telomerase Reverse Transcriptase (hTERT).

REVITAL-TA™ mai conţine de asemenea un lanţ de aminoacizi demonstraţi de către savantul rus Olovnikov ca fiind co-factori importanţi în menţinerea integrităţii telomerilor. Toate ingredientele din REVITAL-TA™ acţionează sinergic pentru a promova repararea telomerilor de ADN, menţinerii lungimii acestora concomitent cu promovarea întineririi prin stimularea diviziunii şi replicării corecte a celulelor şi ADN-ului.

REVITAL-TA™ este una din componentele Protocolului de reversare a îmbătrânirii GERONTOVERSAL, un protocol mai complet şi mai complex decât Patton Protocol care întrebuinţează produsul TA-65 al firmei Geron Corporation.Compozitie per 1 capsula:

 

TA-100S (SM Cycloastragenol Sulphate) ......... 5 mg
Astragaloside IV ........................................... 25 mg
Colostrum 30% IgG ...................................... 50 mg
Saccharomyces Cerevisiae extract (P43) ........10 mg
L-Carnosine ................................................ 35 mg
L-Histidine ................................................ 55 mg
L-Alanine ................................................... 55 mg
L-Glutamine ............................................... 55 mg
L-Glycine ................................................. 55 mg/td>
Aspartic Acid ............................................. 45 mg
Placenta extract ......................................... 25 mg
Nucleic Acid (RNA) .................................... 25 mg
Astragalus membranaceus 20:1 PE ............. 250 mg

 

Mod de administrare:

 

Pentru adulti: 2 capsule pe zi pe stomacul gol inainte de culcare sau conform recomandarii medicului specialist.

 

Se pot administra pana la 4 capsule pe zi dupa varsta de 50-60 de ani sau mai devreme in cazurile de imbatranire fiziologica accentuata.


Producator:  


*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (1)

Scor general

3 (1 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
R
Rodica Stefanescu
2015-05-29

Despre REVITAL-TA

Este a 2-a oara cand cumpar REVITAL-TA. Prima data l-am cumparat anul trecut.
Am "descoperit" acest produs in urma cu 2 ani, moment in care cautam remedii pentru o imbatranire brusca a organismului - din toate punctele de vedere - la varsta de 58 de ani. Bineinteles ca ma asteptam sa imbatranesc, dar nu mi-am imaginat ca in 4-5 luni de zile voi deveni dintr-o persoana normala pentru varsta mea. una care se simte si arata ca la 90 de ani. Cel putin asa ma simteam eu si asa imi arata oglinda dimineata cand ma sculam, cu toate ca cei din jur imi spun acum, ca ei nu si-au dat seama de nimic, adica nu ma vedeau schimbata. Analizele medicale indicau colesterolul si trigliceridele peste limita normala, si atat.Nu mi s-a dat tratament pentru colesterol, deoarece acesta afecta negativ ficatul. Si mi s-a parut ca aceasta decizie a doamnei doctor este logica. Bineinteles ca am inceput sa caut remedii in alta parte. Inarmata cu un aparat de biorezonanta magnetica pe care mi l-am cumparat , pentru a imi monitoriza prin analize periodice starea de sanatate, am inceput sa citesc pe internet informatii despre medicina naturista, zile si nopti incheiate, luni de zile. Am cumparat si carti ,tot de medicina alternativa. Ulterior am ajuns la anumite concluzii, si asa am inceput sa tratez cu produse naturiste, organ dupa organ, inclusiv circulatia sangelui, memorie, etc. Incet, incet, in decurs de 1 an si jumatate, am reusit sa imi pun in ordine cat de cat organismul, dar tot mai lipsea ceva, si tot obosita ma simteam. Intr-un cuvant nu mai eram "eu" cea de altadata, si procesul de imbatranire al organismului inainta. Asa ca am inceput sa imi indrept privirea spre medicina regenerativa si nu spre orice medicina regenerativa, ci cea de ultima ora. Stiam despre produsele Ana Aslan, dar pentru mine a fost clar ca nu au dat randamente spectaculoase , avand in vedere ca batranii nostri chiar daca le consuma, tot bolnavi si cu dureri traiesc. Asa ca m-a interesat pentru ce s-a luat Premiul Nobel pentru medicina in ultimii ani. Si cam de aici a inceput povestea.
REVITAL-TA este un produs controversat in articolele de specialitate. In unele articole se afirma ca poate activa cancerul. M-am hotarat cu greu sa il cumpar, mai ales din acest motiv. Si in acelasi timp, cu toata reclama de pe internet, nu am gasit nici un singur om care sa afirme ca l-a cumparat si i-a folosit.
Prima data l-am cumparat anul trecut. Din flaconul cumparat anul trecut mi-au mai ramas cateva capsule pe care nu le-am mai luat atunci.
Anul acesta, am revenit la el absolut intamplator. Tot mai aveam periodic stari de oboseala, si intr-o zi am gasit pastilele de REVITAL-TA , ramase de anul trecut, dar si alte cateva pastile de HGH-Activator, ramase si ele tot de anul trecut. Si de data aceasta le-am combinat, adica am luat in aceeasi zi si 1 pastila de REVITAL-TA si o pastila de HGH Activator. Si , minune, m-am simtit dintr-o data foarte bine. Asa ca in zilele urmatoare am comandat la dvs. pe site cele 2 produse, pentru a continua tratamentul. Si acum, folosind acest tratament, pot sa spun ca ma simt atat prin interior, cat si in exterior un om normal. Nu am observat reactii adverse la pastile.
Pot sa le spun acelor persoane care doresc sa il cumpere, ca produsul REVITAL-TA este un produs bun. Atentie! Produsul nu vindeca bolile, acestea trebuiesc tratate in paralel cu alte produse,
dar te simti mai tanar, arati mai tanar si creste nivelul de energie al organismului. Din ceea ce simt eu , am convingerea ca produsul regenereaza organismul din interior si ii intareste rezistenta la boli.
Mentionez ca anul trecut cand am luat in perioade diferite REVITAL-TA si HGH Activator, efectele benefice nu s-au simtit atat de vizibil. Luate in acelasi timp rezultatele sunt mai vizibile. Si mai mentionez ca , ulterior, am descoperit ca aceste 2 produse fac de fapt parte dintr-un protocol de reintinerire. http://www.tratamente.ca/protocol-complex-antiinbatranire-gerontoversal-p-462.html
Daca doreste cineva sa ma contacteze pentru date suplimentare, aveti in continuare adresa mea de mail. rodica_stefane@yahoo.com
Am scris aceste randuri, nu de dragul de a pierde timp si energie scriindu-le, dar sper ca informatiile pe care le-am dat sa fie de ajutor tuturor acelora care doresc sa aiba o batranete decenta. Mai mult decat atat, parerea mea este ca eu personal am inceput sa iau REVITAL-TA cam prea tarziu. Stresul in zilele noastre a depasit deja limita maxima de toleranta, iar stresul distruge incet, incet, organismul. Tinerii sunt foarte afectati de acest stres permanent. Daca as avea mintea si cunoasterea de acum si varsta de 40 de ani, eu
as incepe deja sa folosesc periodic REVITAL-TA .

Spune-ti parerea

Revital-Ta, Anti-Aging, 60cps Provita

Revital-Ta, Anti-Aging, 60cps Provita

Da Nu