Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

COSMENZIME 10TB

CSM003

7,21 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 10 tablete

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare COSMENZIME: 10 tablete

Producator COSMENZIME: Cosmo-Pharm


Compoziție COSMENZIME:

Fiecare tableta drajefiata contine:

Extract bila bovina

100 mg

Amilaza

30.000 unitati USP

Lipaza

6.000 unitati USP

Proteaza

20.000 unitati USP

Pepsina (1:3.000)

50 mg

Bromelina (din ananas)

25 mg

Papaina (din papaya)

50mg


Descriere COSMENZIME:

Complex enzimatic cu rol extrem de important in digestie, ajuta la extragerea nutrientilor din alimente si stimuleaza eliminarea toxinelor. Calitatea enzimelor se reflecta in propriul nivel energetic si vitalitatea noastra.


Extractul de bila bovina:

Prezinta actiune coleretica, colecistochinetica, amelioreaza emulsionarea, resorbtia lipidelor si a vitaminelor liposolubile, mareste activitatea lipazei.


Amilaza:

Amilazele sunt enzime care hidrolizeaza legăturile chimice din carbohidrati Found in saliva, as well as in gastric and pancreatic juices, amylases break down complex carbohydrates like starch in plants and glycogen in animals into simple sugars that your gut will have no trouble absorbing. (găsite în salivă, sucul gastric şi sucuri pancreatice). Descompun glucide complexe, cum ar fi amidonul, în glicogen si zaharuri simple, pe care intestinul le va absorbi usor.


Lipaza

Produsa din pancreas, lipaza degradează trigliceridele şi colesterolul din produsele alimentare. Any shortage in lipase will cause deficiencies in the oil-soluble vitamins (A, D, E and K). Orice deficit al lipazei va provoca deficienţe în vitamine solubile în ulei (A, D, E şi K). In addition, stool will tend to be very oily and foul smelling, a condition called steatorrhea. În plus, scaunul va tinde să fie foarte gras si urat mirositor (steatoree).


Proteaza:

Tripsina, chimotripsina, elastaza şi carboxipeptidaza aparţin unui grup de enzime numite proteaze.They break down big and bulky proteins found in meat to much simpler and smaller amino acids (building blocks of all proteins) that can then be absorbed by the body. Ele descompun  proteinele mari şi voluminoase din carne in acizi mult mai simpli si aminoacizi (care intra in alcatuirea proteinelor proprii organismului).


Pepsina:

Ajuta la descompunerea proteinelor.

Bromelina:

Reprezinta o enzima proteolitica extrasa din ananas care are actiune antiinflamatoare prin resorbtia edemelor localizate. Bromelina regleaza de asemenea concentratia insulinei in sange. Enzima absorbita difuzeaza rapid in tot organismul si permite o fractionare a proteinelor anormale secretate  la nivelul tesuturilor (fibre de colagen, in cazul celulitei, hematoamelor), in aminoacizi, facilitind eliminarea lor.

Papaina:

Reprezinta o enzima proteolitica extrasa din arborele de papaya, un alt fel de protează (vegetala), care ajută la digestia proteinelor.


Efecte COSMENZIME:

Complex de enzime digestive naturale, cu un spectru larg de actiune:
Stimuleaza digestia completa a alimentelor si transformarea lor in nutrienti si energie;
Elimina neplacerile cauzate de o digestie incompleta ( greata, balonari, constipatie, disconfort abdominal );
Corecteaza carentele enzimatice ( insuficienta enzimatica, malabsorbtie );
Regleaza activitatea vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului ( tulburari ale sistemului hepato-biliar);
Distruge bacteriile si impiedica absorbtia lor.
Imbunatateste tranzitul intestinal, procesele metabolice si regeneratoare.


Recomandări COSMENZIME:

Exces alimentar.
Insuficiente ale secretiei gastrice, pancreatice si biliare.
Toxiinfectii alimentare.
Indigestii, disconfort abdominal, greata, meteorism si flatulenta.
Constipatii, colita, colon iritabil.
Enterocolita, diaree de fermentatie.
Pre si post operator.
Dischinezie biliara, fibroza chistica de pancreas, pancreatita cronica, pancreatectomie, rezectie gastrica, dispepsii cu steatoree.


Administrare COSMENZIME:

1 drajeu pe zi, maximum doua, la adulti, in timpul meselor principale sau imediat dupa masa.

Spune-ti parerea

COSMENZIME 10TB

COSMENZIME 10TB

Prezentare: 10 tablete

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent