Protocol Tiroidita Autoimuna Hashimoto

PRT012

-5%

Reduced price!
HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS View larger
HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Produsul are transport gratuit!

Producator: Provita-Nutrition

Protocol cu EFECTE BENEFICE pentru Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

372,77 lei tax incl.

354,13 lei tax incl.

-5%

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

-5%

Super Immune Ultra, 60cps Provita

95,77 lei

90,98 lei

-5%

Stemulin, 90cps Provita

189,00 lei

179,55 lei

Produse similare

Informatii Produs

Tiroidita autoimuna denumita si Hashimoto? Aici ai pachetul tau complet!

Tiroidita Hashimoto este o conditie medicala cauzata de inflamatiile anormale ale glandei tiroide si este una dintre bolile autoimune. Cauza producerii acestei tiroidite este necunoscuta, dar tinde sa apara pe linie ereditara. Este mai frecventa in randul femeilor si debuteaza, in general, la varsta adulta.

Este o boala autoimunitara severa in care celulele imunitare ataca glanda tiroida producand inflamarea si eventual distrugerea ei.

 

Formula de atac trebuie sa includa:

 

 Modularea sistemului imunitar

 Reducerea inflamatiei

 Stimularea glandei hipofize anterioara (pituitara) pentru a controla TSH-ul

 Refacerea glandei tiroide prin stimularea cresterii productiei de Celule Stem

Protocol Tiroidita reprezinta kitul ideal pentru tratament.

 

Se va administra timp de minimum 3 luni si include:

Serra Plus - Serra Plus ataca si dizolva materia moarta din organism de tipul celulelor moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, inflamatii post-operatorii, datorita ingredientelor naturale ce contribuie cu succes la acest lucru.

Serratiopeptidaza este extrem de eficienta in combaterea artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamatiilor post-operatorii si a sinuzitei. Serratiopeptidaza are capacitatea de a dizolva cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, de pe plamani, rinichi, uter si ovare, dar si sa curete arterele si sa previna accidentele cardiovasulare.

Curcuminul reprezinta cel mai puternic antiinflamator natural, fiind extras din curcuma si avand proprietati anti-cancerigene si de reducere a colesterolului din sange. El capacitatea de-a suprima initierea sau cresterea tumorala. Este, totodata, un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi. 

O alta utilizare a curcuminului este in lupta contra Alzheimer.

De asemenea, are efect benefic si in probleme precum bolile cardiovasculare, in prevenirea infarctului si a accidentelor vascular-cerebrale.

Bromelina este o substanta extrasa din fructul tropical numit ananas, provenit din America.

Acesta este inclus in randul plantelor medicinale datorita proprietatilor pe care le are, bromelina este cel mai pretios compus al fructului, care asigura o buna functionare a
 tractului gastro-intenstinal, astfel ca este important de stiut ca sucul de ananas are capacitatea de-a inlocui sucul gastric.

Bromelina este considerata o enzima proteolitica ceea ce inseamna ca ajuta organismul sa digere proteine.

Papaina este considerata una dintre cele mai importante enzime si este extrasa din fructele si frunzele plantei tropicale, cunoascute sub numele de papaya.

Aceasta enzima are rol de-a interveni in descompunerea alimentelor.

Are capacitatea de-a contribui la metabolizarea proteinelor aflate in tractul gastrointestinal, digera grasimile, amelioreaza edemele, durerile si inflamatiile, mai ales celor din cazul traumatismelor sportive si artritelor. Totodata, stimuleaza activitatea sistemului imunitar.

Boswelina este un produs natural ce intretine sanatatea articulatilor, ligamentelor, a tendoanelor, muschilor. Provine dintr-un arbore intalnit in Africa si Orientul Mijlociu, fiind considerata in Evul Mediu remediul esential pentru combaterea ciumei sau chiar a leprei. 

Constituie un puternic antiinflamator, analgezic si antitumoral.

Este indicata in combaterea poliartritei reumatoide, periatritei scapulo-humerala, a dureriloe musculare, nevralgiilor, colitei ulcerative,astmului bronsic, tumorilor cerebrale.

Mod de administrare: 1 capsula/zi intre mese. 

 

Prezentare: 30 capsule

Stemulin este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism. Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative, fiind varianta naturala a transplantului de celule stem, acestea fiind capabile sa regenereze orice organ intern, elemente constitutive ale sangelui sau tesuturi.

In compozitia lui intra Aphanizomenon flos-aquae, o specie de alge verzi, care contin o cantitate impresionanta de minerale. metaloizi, vitamine, glucide, precum si substante antibiotice. 

 

Phylum Chlorophyta, o specie de alge albastre-verzi, cu un ridicat continut de antioxidanti, minerale, aminoacizi, vitamine si enzime benefice organismului uman.

Ambele tipuri de alge reprezinta ingrediente minune pentru popoarele asiatice, unde sunt apreciate ca fiind adevarate tonice generale. Populatia de aici le consuma in mod regulat si este recunoscuta pentru longevitatea sa.

Mod de administrare: 3 capsule pe stomacul gol, seara, inainte de somn.

Prezentare: 90 capsule

Super Imune Forte+650gAMLA (Emblica Officinalis  cunoscuta si sub denumirea de Phyllanthus officinaleeste o ultima descoperire in domeniu. Extractul de emblica a facut obiectul unor studii recente care au dovedit eficienta acesteia in: boli autoimunitare, cancer, diabet, boli de ficat, boli cardiovasculare (pe fond autoimun), ulcer si alte afectiuni precum Artrita reumatoidala siOsteoporoza. AMLA mareste capacitatea de raspuns a sistemului imunitar la infectiile bacteriene incusiv E. Coli si Klebsiela. 

n sezonul gripal, SUPER IMMUNE asociat cu ASTRAGALUS 9000 au efectul unui vaccin antigripal cu spectru larg pentru simplul motiv ca sistemul imunitar devine capabil sa distruga virusii sau bacteriile invadatoare.

 

Artrita Reumatoidala este o boala autoimuna (sistemul imunitar propriu ataca articulatiile). Si totusi, medicina clasica o combate ca pe o artroza. Desi este necesara si combaterea inflamatiei care cauzeaza dureri (in acest sens cel mai indicat fiind administrarea de SERRA PLUS) in paralel insa trebuie neaparat modulat sistemul imunitar. In acest sens, administrarea de SUPER IMMUNEeste cea mai inicata terapie.

 

Bolile cardiovasculare sunt cauzate de inflamatii. Sistemul imunitar intra in actiune ori de cate ori apare o inflamatie dar daca actioneaza prea puternic "poate face mai mult rau decat bine" in sensul ca ataca agresiv peretele arterelor, mareste productia de colesterol si depunerea acestuia pe peretii arteriali. SUPER IMMUNE regleaza acest proces, devenind astfel un element important in combaterea Aterosclerozei si in reglarea raportuui colesterol bun/colestrol rau.

 

In cancer, chimoterapia si radioterapia au un efect devastator asupra sistemului imunitar. Administrrarea de SUPER IMMUNE inainte si dupa aceste proceduri ajuta la refacerea sistemului imunitar si implicit creste eficienta chimoterapiei si radioterapiei.

 

Unul dintre principale ingrediente, Arabinogalactanul, este un polizaharid  extras din scoarta coniferului Larix, fiind recunoscut  ca un modulator al sistemului imunitar, precum si o sursa de fibre alimentare care confera beneficii terapeutice considerabile. Are efectul de intarire a sistemului imunitar, mareste raspunsul anticorpilor la infectiile virale, mareste activitatea macrofagelor. Arabinogalactanul este o fibra care fermenteaza in intestine. Acesta poate creste numarul  bacteriilor intestinale benefice pentru organism, cum este Lactobacillus si prezinta si alte efecte benefice pentru buna functionare a tractului digestiv.

Fitosterolul este cel mai raspandit sitosterol cu importanta in biosinteza hormonilor steroidici si vitaminaD. Are un important rol in organism datorita mentinerii unui nivel scazut al colesterolului.

Sitosterolul, unul din sterolii de origine vegetala. Au o structura asemanatoare colesterolului produs de organism. Se presupune ca sitosterolul reduce nivelul colesterolului plasmatic, reduce riscul cancerului de colon si atenueaza simptomele ce insotesc hiperplazia benigna a prostatei (HBP), precum si emisia de urina repetata in timpul noptii.

Mod de adminstrare: 1 capsula/zi

Prezentare: 30 capsule

Producator Protocol Tiroidita Autoimuna Hashimoto: Provita 

 

Se va continua administrarea de Stemulin + HGH Activator Anti Aging pentru a se acumula un total de 6 luni.

 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

 

 

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Protocol Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Protocol Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Da Nu