Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CONTROL DIAB 60 CP

ALV023

27,50 lei

Produsul este in stoc

Indicat pentru Diabet

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare CONTROL DIAB: 60 comprimate


Producator CONTROL DIAB: ALEVIA


EFECTE CONTROL DIAB:

 

aAjută la normalizarea glicemiei (diabet zaharat de tipul I și II), îmbunătăţește toleranţa la glucoză, ajută la refacerea celulelor pancreatice, stimulează pancreasul pentru a produce insulină;

aAcest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.


Compoziţie CONTROL DIAB:


Castravete amar 250 mg (Momordica charantia extract 3% principii amare), Gymnema sylvestre 80 mg (extract 75% acid gymnemic), Afine 50 mg (Vaccinum myrtillus extract 5:1), Ceai verde 15 mg (Camelia sinensis 0,5% cafeină), Vitamina B6 1 mg, Zinc 2,5 mg.

 

Recomandări CONTROL DIAB:


Pentru persoanele care suferă de diabet de tip II, suplimentul se poate administra împreună cu medicamentele clasice, ajutând la scăderea dozelor sau se poate lua singur.

Pentru persoanele cu diabet de tip I, suplimentul se recomandă împreună cu insulina.

 

Descriere CONTROL DIAB:


Momordica se folosește pentru efectul redutabil de normalizare a glicemiei și regenerarea celulelor pancreatice. Gymnema are capacitatea de a bloca și stinge pofta de dulce ce conduce la un consum exagerat de alimente ce conţin carbohidraţi simpli. Studiile indică faptul că gymnema are capacitatea de a influenţa puternic nivelul glicemiei. Afinul, denumit și „insulina verde“ a diabeticilor, ajută la buna funcţionare a microcirculaţiei, reglează circulaţia la nivelul pancreasului. Ceaiul verde stabilizează nivelul glicemiei și crește sensibilitatea la insulină. Vitamina B6 determină la persoanele cu glicemia crescută diminuarea cerinţei de insulină, iar zincul participă la sinteza insulinei. Numar comprimate 60.

 

Mod de administrare CONTROL DIAB:


1 comprimat de 3–4 ori pe zi.

 

Precauţii CONTROL DIAB:


Pacientul trebuie să-și monitorizeze atent nivelul glicemiei dacă își administrează și medicamente antidiabetice orale pentru ca nivelul glicemiei să nu scadă prea mult.

 

Spune-ti parerea

CONTROL DIAB 60 CP

CONTROL DIAB 60 CP

Indicat pentru Diabet

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent