Enzime Digestive Complex, 90cps Provita

PRV110

ENZIME DIGESTIVE COMPLEX-100CPS ENZYMES View larger
ENZIME DIGESTIVE COMPLEX-100CPS ENZYMES
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
ENZIME DIGESTIVE COMPLEX-100CPS ENZYMES
Opinia clientilor:
2 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Provita-Nutrition

Ajutati-va organismul sa digere in mod sanatos cu ajutorul acestui produs!

Vezi informatii complete

103,77 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Enzime Digestive Complex, 90cps Provita

Pentru un organism sanatos, Enzime Digestive Complex te ajuta sa digeri mancarea intr-un mod eficient!

Prezenta Pancreatinului 4xUSP asigura digestia optima a proteinelor de origine animala. Enzimele vegetale derivate din Aspergillus si Rhizopus oryzae sunt considerate ca fiind cele mai eficiente pentru digerarea fibrelor, lipidelor si glucidelor. 

Digestia corecta a alimentelor este esentiala pentru mentinerea sanatatii si a longevitatii. O digestie proasta nu numai ca ne face viata amara dar ne-o si scurteaza in acelasi timp. De unde si vorba: "mancarea ne omoara". Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putine enzime digestive conducand la: obezitate, stare de oboseala, lipsa de vitamine si minerale, constipatii, colon iritabil, situatii care apoi evolueaza in diverse afectiuni la stomac, ficat, vezica biliara, intestine etc.

Aveti o digestie buna?

Daca nu, atunci puteti rezolva usor problemele dumneavoastra cu ajutorul unor enzime de origine vegetala, care ajuta la digestia alimentelor. Incercati si veti vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar si starea dumneavoastra generala. 

Constituentii alimentelor - proteine, glucide, lipide sunt descompusi prin digestie. Se poate constata ca, o data cu inaintarea in varsta, capacitatea de digestie a organismului scade. 

Mancarurile nesanatoase, gatite la temperaturi prea mari, bogate in grasimi, cu prea multa proteina, intoleranta la lapte si produse lactate, consumul de carbohidrati, toate acestea contribuie la o deficienta in enzime digestive pe care organismul le produce spre a ajuta digestia. 


Ajutati-va organismul sa digere in mod sanatos cu ajutorul Enzimelor Digestive cu spectru total. Veti remarca prezenta Pancreatinului in potenta quadrupla dupa o masa bogata in proteine.

 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (2)

Scor general

5 (2 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
C
Capusan Mariana
2016-01-24

ENZIME DIGESTIVE COMPLEX- 90 CPS

Sunt de aceeasi parere ...este cel mai bun produs de pe piata...sau cel putin mai bun decat ce ni se prezinta zilnic la TV. E foarte bun pentru ca poate fi folosit si de persoanele alergice la anumite produse sau cu intoleranta la lactoza,etc. Eu il folosesc cu mare incredere si da rezultate foarte bune. La fel imi spun si persoanele care il folosesc la recomandarea mea.

M
Mihaela E
2015-02-13

chiar merita

Desi sunt multe produse asemanatoare pe piata, mi se pare cel mai bun din ce am incercat, fiind fara conservanti, E-uri si alte substante nocive. Chiar are efect, iau o pastila inainte de masa de pranz si una inainte de cina si ajuta la digestie. Folosesc si probioticele Acidophilus de la aceeasi firma si sunt foarte multumita.

Spune-ti parerea

Enzime Digestive Complex, 90cps Provita

Enzime Digestive Complex, 90cps Provita

Da Nu