DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

HER107

DETOX SUPLU 120 cps View larger
DETOX SUPLU 120 cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Reduce greutatea, reglator hormonal, accelereaza metabolismul

Vezi informatii complete

47,00 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

DETOX SUPLU 120 cps

Principalul ingredient al acestui produs, o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), este considerat suplimentul ideal pentru slăbitul constant şi sigut. Administrarea de Kelp duce la creşterea activităţii glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului.


Contribuie la:


stimularea activităţii glandei tiroide- intensifică metabolismul general şi creşte rata metabolismului
menţinerea greutăţii corporale normale- reduce proporţia de ţesut adipos- menţine apetitului alimentar normal
menţinerea valorile normale ale colesterolului LDL şi ale trigliceridelorprotejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, neutralizând radicalii liberidetoxifierea organismului

 

Compoziţie/1 capsulă:: 
Kelp (Fucus vesiculosus)………………………………………………………………………………………………………………..280 mg 
Chitosan HD (chitină diacetilată)………………………………………………………………………………………………………………………………………24,50 mg 
Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine ………………………………………………………………….24,50 mg 
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine ……………………………………………………………21 mg

 

Mod de administrare: Câte 2-3 capsule înaintea meselor principale. Doza maximă 16 capsule pe zi.

Precauții și Contraindicații: Poate interacţiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparină cu densitate redusă şi agenţi trombolitici, la administrare concomitentă. Conţine un produs pe bază de crustacee. Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):Se utilizează ca adjuvant în:


obezitate, îngrăşareapetit alimentar excesivcolesterol mărit, trigliceride măritedismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichisticetromboflebită, tromboze recidivanteefeminare la bărbaţicolon iritabilbulimiehipotiroidie Detox Suplu în cura de slăbire:Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este Alga brună Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile științifice arată că această algă detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:1. Arderea mai intensă a caloriilor – cercetările făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce determină intensificarea metabolismului.2. Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conținute de către Alga Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va crea o senzație de sațietate, chiar și atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente.3. Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.4. Reglarea activității gonadelor – Alga Kelp este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea țesuturilor adipoase inestetice, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni). Chitosanul este o polizaharidă cu efecte extrem de complexe asupra sănătății şi este obţinută din chitină. Aceasta din urmă este extrasă din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp în curele de slăbire este susţinut de chitosan, un ajutor de nădejde în lupta împotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slăbitul constant şi sigur. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică). În plus, este un bun detoxifiant îmbunătăţind totodată funcţiile hepatice şi atrage, iar ulterior elimină din organism sărurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranţi chimici, substanţe medicamentoase, etc. Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella şi Spirulina, care au un conţinut ridicat de nutrienţi, ajută la echilibrarea sistemului endocrin şi favorizează pierderea în greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele conţine peste 50% proteine şi alte substanţe nutritive esenţiale care contribuie la echilibrarea deficienţelor nutriţionale, echilibrarea hormonală şi normalizarea activităţii hipoglicemiant.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close