Pachet Slabire si Tonifiere

PAC316

-3,90 lei

Reduced price!
Pachet Slabire si Tonifiere View larger
Pachet Slabire si Tonifiere
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Livrare gratuita dupa 250 lei

Producator: Taica

Slăbire eficientă și de durată!

Revitalizeaza pielea obosita, protejeaza de iritatii si ofera o senzatie unica proaspata.

Hidratează epiderma şi regenerează ţesutul dermic şi epidermic, contribuind la refacerea elasticităţii pielii!

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

170,74 lei tax incl.

166,84 lei tax incl.

-3,90 lei

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

-10%

Visislim Light Vitaslim - 30 pastile de slabit

  1. This product is not available for order.

Visislim Line, 30 capsule Vitaslim

48,77 lei

Demachiant cu Rasina de Mastic, 220ML

  1. Acest produs nu este disponibil momentan

Produse similare

Informatii Produs

Visislim Light Capsugel - 30 capsule

Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în mușchi, asigurând astfel energie.

EFECTE VISISLIM LIGHT: 

 Reduce pofta de mâncare

 Stimulează sistemul imunitar

 Arde grăsimile

 Transformă grăsimile în mușchi

Produsul conține PinnoThin™, datorită căruia Visislim LIGHT suprimă senzația de foame și, astfel, în mod eficient lupta cu mâncatul în exces. Mărește senzația de sațietate şi asigură o dietă echilibrată cu mult mai puţine alimente consumate.

Al doilea efect al Visislim LIGHT este arderea grăsimilor. Ingredientul activ CLA, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate. Transformă grăsimile în muşchi. Corpul devine mai ferm şi tonifiat.

Visislim LIGHT arde grăsimile şi în stare de repaus a corpului (chiar și în timpul somnului).

 

 

Ingrediente:

CANTITATE 
pentru 1 capsulă

Ulei din semințe de Pin Coreean
(PinnoThin™, Pinus koriensis seed oil)

   250 mg

Acid linoleic conjugat
(Conjugated linoleic acid, CLA)

   250 mg

Substanţe auxiliare: antioxidant – tocoferol (Е306)

 

 

CLA (Acid linoleic conjugat) ajută la reducerea efectivă a greutăţii, oprind procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în mușchi, asigurând astfel energie. Astfel este inițiată arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în exces.

Lucrează îndeosebi de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere și în timpul nopții, ceea ce favorizează reducerea greutății în mod activ chiar și în timpul somnului.

 

Eficienţa deosebită se datorează formulei sale uşoare care include doar două ingrediente – PinnoThin™ şi CLA. Acestea acționează în cele mai importante două direcţii în ceea ce priveşte slăbirea – reducerea alimentelor consumate şi creșterea caloriilor arse. Ingredientele complet naturale acţionează mult mai rapid și eficient datorită formulei speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).

 

 

PinnoThin™ este un ulei vegetal, obţinut din semințe de Pin Coreean (Korean pine).

Acesta este bogat în acizi graşi polisaturaţi şi acid gras pinolenic specific.

Rezultatul este: mai puţine calorii asimilate fără senzație de foame. O serie de studii clinice confirmă eficienţa acestui ingredient complet natural în suprimarea poftei de mâncare şi inducerea senzației de sațietate.

În studiile efectuate s-a constatat reducerea semnificativă a poftei de a mânca la 30-40 minute după administrare. Astfel, PinnoThin™ reduce rapid senzația de foame, ajută la reducerea consumului de alimente și astfel reduce caloriile consumate în exces.

Mod de administrare VISISLIM LIGHT:

 

1–2 capsule de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de masă, cu multă apă. Pentru un rezultat mai bun şi de durată a se bea zilnic timp de cel puţin 3 luni.

 

Contraindicaţii VISISLIM LIGHT: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină din peşte). Prezentare VISISLIM LIGHT: 30 capsule

 

   

Visislim Line -  30 capsule

Combinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale.

EFECTE VISISLIM LINE: 

 Accelerează eliberarea de energie în organism

 Crește tonusul

 Arde grăsimile

 Ajută la pierderea rapidă în greutate

 

 Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps®de Capsugel).

 

Slăbire fără efect de tip yo-yo:

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.

 

Ingrediente:

CANTITATE 
pentru 1 capsulă

Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)

  305 mg

Extract de Ceai verde (Camellia sinensis extract)

  100 mg

Extract de Guarana (Guarana Extr.)

  50 mg

Crom (sub formă de Chromium (III) Chloride)

  25 µg

Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia

 

 

 

CLA (Acid linoleic conjugat) este un ingredient cu efect clinic dovedit de reducere a greutăţii.

Opreşte procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în muşchi, asigurând astfel un spor de energie. Astfel sunt inițiate arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în plus. Deosebit de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere chiar şi în timpul nopţii, favorizând în mod activ reducerea greutăţii chiar şi în timpul somnului. Are şi o serie de efecte benefice pentru sănătate: reduce ţesutul gras în zona abdomenului, menţine colesterolul, trigliceridele şi nivelul glicemiei în limite normale, îmbunătăţeşte imunitatea.

 

Cromul este un microelement care contribuie la creşterea metabolismului zaharurilor şi la acţiunea şi eficienţa hipoglicemiant în organism. Acesta ajută metabolismul de carbohidrati, grăsimi și proteine. Este dovedit clinic faptul că, cromul menţine în limite normale valorile glicemiei, lipidelor şi a colesterolului. Ajută la reducerea ţesutului gras şi transformarea acestuia în masă musculară.

 

Extractul de Ceai verde este bogat în substanţe biologice active care accelerează digerarea grăsimilor şi contribuie la arderea mai rapidă şi descompunerea acestora în ficat. Este deosebit de eficient în reducerea greutăţii şi a dimensiunii taliei (slăbire). Acționează prin reducerea celulelor adipoase. Are impact asupra greutăţii corporale, reducând grăsimile prin îmbunătăţirea metabolismului acestora şi oxidare.

 

 

Extractul de Guarana (arbust peren din America de Sud) conţine o substanţă specială, o formă de cofeină, care iniţiază eliberarea rapidă a energiei în organismul uman. Îmbunătăţeşte procesele metabolice în organism şi crește nivelul energetic. Există dovezi ştiinţifice serioase cu privire la efectul guaranei asupra reducerii greutăţii, precum şi la menţinerea greutăţii sănătoase fără kilograme în plus. Manifestă un efect benefic în mai multe direcţii, sprijinind activitatea mentală, reducând oboseala şi menţinând tinereţea şi vitalitatea.

 

 

Cum se administrează Visislim LINE:

 

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).

Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.

 

Contraindicaţii VISISLIM LINE: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare.

Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte).

 

 

LOTIUNE TONICA CU APA DE MASTIHA 220ML

Revitalizeaza pielea obosita, protejeaza de iritatii si ofera o senzatie unica proaspata.

100% extracte Mastiha Chios (extract natural apos derivat din procesul de distilare al Masticului Chios), care contine toate substantele solubile in apa ale Mastiului Chios, precum si o cantitate mica de ulei de mastic Chios (ulei esential de Chios Mastiha).

Crema Remodelare Anti-Age Colagen+ cu Ulei din Seminte de Struguri 180 ML Bilka

Crema intensiv regeneranta Anti-Age hidrateaza intens si repara tesuturile pielii, avand o formula inovativa, bogata in colagen, oferind pielii un aspect mult mai tanar. Remodeleaza formele corpului oferind pielii vitalitate si prospetime.

 

Ingrediente active:

Colagen (100% din peste)

Când tesuturile, sistemul muscular si organismul in general au un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificila, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifesta prin aparitia celulitei,atat la femei cit si la barbati, în general, supraponderalii. Pentru ca în organism este grasime, este folosita ca o protectie si asta nu inseamna ca persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileaza tesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor si a grasimii, in vederea eliminarii reziduurilor, si are rol serios de nutritie si hidratare a celulelor.

Colagenul este cea mai importanta proteina din corp, deoarece constituie peste 30% din totalul masei proteinelor si 70% din proteinele pielii. Cea mai importanta trasatura a acestei proteine este numita “structura tripla elisa” - structura moleculara specifica marii majoritati a particulelor care formeaza arborele, lantul spiralat al polipeptidelor.
Colagenul se regaseste in toate organele corpului, actionand ca o substanta ce leaga celulele. Fibrele de colagen constituie baza elementelor organelor, creand complicatele structuri ale membranelor interne si externe ale organelor.
Pielea noastră conţine fibre de colagen al căror rol este să mentină umiditatea şi să ajute pielea să rămână elastică şi flexibilă. După vârsta de 25 de ani, producţia de colagen din piele scade, pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani să se oprească total. În consecinţă, pielea începe să arate semne de îmbatrânire – pur şi simplu se usucă. Pentru a amâna acest proces de îmbătrânire este necesar să compensăm deficienţele de colagen ale pielii care ne predispun la apariţia prematură a liniilor şi a ridurilor. Putem realiza acest lucru prin furnizarea necesarului de colagen organismului.

Reduce celulita in general si da sanatate tesutului muscular.
Reducerea treptata a tesutului adipos, promoveaza noduri sanatoase. 

 

                           

Extract din struguri negri (Mavrud)

Are proprietăți anti-îmbătrânire.

Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul din semințe de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi.
Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești ulei din semințe de struguri în fiecare zi. 
Menține elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele. 
Are proprietăți astringente, care ajută la combaterea acneei și la micșorarea porilor.


Conține acid linoleic care este un puternic inflamator și grăbește combaterea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E, care îmbunătățește calitatea celulelor pielii.
Uleiul din samburi de struguri este deosebit de valoros si in ceea ce priveste frumusetea si intretinerea pielii.
Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand pielea si lasand-o elastica, fiind folosit in masajele corporale menite sa relaxeze trupul.
Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect, nelasand-o deloc grasa.

Mod de folosire:

Aplicati o cantitate de crema, masand usor zonele afectate prin miscari circulare pana cand crema a patruns in profunzime.

Cantitate:

 180 ml

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Pachet Slabire si Tonifiere

Pachet Slabire si Tonifiere

Da Nu