Descriere:
Caisele au fost cultivate din timpuri străvechi în Armenia și în China de Nord, precum și în anumite regiuni din Himalaya și Asia. Sâmburii de caise pot fi consumați ca atare sau măcinați, presărați peste mâncăruri.
Ce conțin:
Se diferențiază prin conținutul bogat de amigdalină (vitamina B17).
Cum se consumă:
Poate fi consumat ca atare sau măcinat, presărat peste mâncăruri.
Recomandare de consum: 4-5 sâmburi pe zi.
Cum acționează:
Sâmburii de caise amari provin de la un soi diferit de caise. Forma este similară, însă gustul este puternic amărui.
Pentru ce recomandăm:
Miezul sâmburelui de caisă, cu gust amărui și savoare de marțipan, este cunoscut la nivel global pentru proprietățile sale alimentare și terapeutice. Mai este denumit și migdala caisei.
Contraindicații:
ATENȚIONARE: A nu se lasă la îndemână copiilor.
Istoric:
Caisele au fost cultivate din timpuri străvechi în Armenia și în China de Nord, precum și în anumite regiuni din Himalaya și Asia.
Cantitate:
50 g
Suna-ne
Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.