Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

IMUNOREM 10DZ

RMD048

14,77 lei

Produsul este in stoc

Supliment nutritiv care, prin compozitia sa complexa, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta sistemul respirator in sezonul rece.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente / plic:


RezistAid™ (Larch Arabinogalactan / extract apos din scoarta de Larix lariciana/Larix occidentalis) – 500 mg,Vitamina C (Extract din fructe de Maces / Rosa canina cu min. 250 mg Vitamina C) – 250mg (312,5 %DZR*),Extract din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) – 200 mg,Extract de propolis – 50 mg,Zinc (Gluconat de zinc) – 7mg (70% DZR*),
* Procent din Doza Zilnica Recomandata (Conf.Drectivei 2008/100/EC)

 

Mod de utilizare:


1-3 plicuri/zi, prin dizolvare in 200 ml apa calda.

 

Informaţii despre produs:

 

Vitamina C, prezentă în formulă, este un extract natural de măceșe, având o biodisponibilitate și eficacitate mărite. Contribuie activ la reducerea oboselii și extenuării. Echinacea este utilizată pentru orice afecțiuni care au în comun infecții și inflamații manifestate în primul rând prin febră. Zincul contribuie la menţinerea vederii normale, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. RezistAidTM este un extract din Larix Europaea (Zad) obținut în urma unui proces tehnologic patentat de către firma Lonza Ltd Elveția, care susține sistemul imunitar prin conținutul său de flavonoide si polifenoli.

 

Atenţionări:

 

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor cu afecţiuni renale. Consultaţi medicul înainte de administrarea acestui produs. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Produsul nu conţine substanţe cu potential alergenic. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.

Spune-ti parerea

IMUNOREM 10DZ

IMUNOREM 10DZ

Supliment nutritiv care, prin compozitia sa complexa, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta sistemul respirator in sezonul rece.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Pulberi Terapeutice

Vizionate recent