- Stoc epuizat
Ceai pentru Prostata, 50 g, Fares
Susţine buna funcţionare a prostatei.
Susţine buna funcţionare a prostatei
Menţine funcţia urinară normală la bărbaţii peste 45 de ani
Ingrediente: ghimpe (Xanthii herba), pufulita (Epilobii herba), urzica moarta albă (Lamii albi herba), flori de galbenele (Calendulae flos), muguri de pin (Turiones pini), splinuta (Solidaginis virgaureae herba), coada calului (Equiseti herba).
Efect:
Datorita compoziţiei sale complexe în principii active (flavone, saponozide, uleiuri esenţiale, polifenoli), ceaiul are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a tractului urinar, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne, usturimea ce apare la urinare.
Recomandări:
Hipertrofie de prostată, prostatită (infecţia acută sau cronică a prostatei).
Contraindicaţii:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Efecte secundare şi interacţiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Întrebuinţare:
Se beau 3 căni cu ceai pe zi, între mese.
Durata unei cure obisnuite este de minim 6 luni, sau conform recomandării medicului.
Asocieri recomandate:
Pentru hipertrofia benignă de prostată recomandăm cure de minim trei luni cu capsulele Prostată-G80, urmate timp de 1-2 luni de ceaiul V-prostată şi vezică (reţeta farm. Farago)-G75, sau ceai Prostată-G73/G74. Cura se poate repeta la nevoie.
Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:
În caz de afecţiuni ale prostatei vă recomandă să evitaţi consumul de carne roşie, lactate, grăsimi animale, alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr, a condimentelor iuţi, a oţetului şi murăturilor, a sării în exces şi a alcoolului.
Potrivit mai multor studii, consumul de alimente bogate în fibre are legătură cu un nivel scăzut de şi de PSA (antigen specific prostatic) - indicatori buni pentru sănătatea prostatei. De aceea, este bine să urmaţi o dietă bazată pe alimente bogate în fibre, proteine vegetale, în special fructe, legume, cantităţi mici de soia, grăsimi nesaturate (uleiuri vegetale presate la rece de măsline, susan), peşte, ceai verde. Pe cât posibil, alimentele să fie cât mai naturale şi mai puţin prelucrate. Este esenţială hidratarea cu apă plată, sau ceai - doi litri pe zi.
Suna-ne
Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.