Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star

SCFR551

Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star View larger
Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit pentru acest produs

Producator: PRONAT

Moara salzburgica originala cu piatra naturala de granit.

Vezi informatii complete

3 299,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star


Capodopera noastra - moara de granit autentica
Macinatul conform vechii traditii de macinare!
Daca mama natura ar construi o moara de cereale, ar construi cel mai probabil o moara salzburgica de cereale si ar utiliza cu convingere materiale naturale ca lemnul masiv si piatra de granit crescuta natural.

Principiul nostru de baza in constructia de mori este de mai bine de 35 de ani prelucrarea naturalului intr-un mod cat mai natural. Incercam pe cat posibil sa evitam utilizarea materialelor sintetice in procesul de construire al morilor, mai ales pentru camera de macinat si pentru palnie.
Moara de cereale salzburgica se construieste de peste 35 de ani, aceasta fiind recunoscuta aproape peste tot drept "Regina morilor". Designul a ramas de peste 30 de ani aproape neschimbat, elegant, de o frumusete fara egal.
Dar pentru moara de cereale salzburgica nu este caracteristica doar frumusetea estetica. Brutari, bucatari, gospodari si gospodine, satence, bucatari experti si multi altii confirma urmatoarele: cine a gatit o singura data cu faina produsa de moara salzburgica cu piatra de granit naturala, stie despre ce este vorba: o faina ale carei rezultate in arta gatitului conving pur si simplu!
Din dragoste pentru natura: Piatra autentica de granit + lemn masiv de fag
Moara de cereale salzburgica:referinta pentru calitate, material si prelucrare

Piatra de moara:


-Granitul ales de noi cu mare atentie este pur natural, neaditivat- si din acest motiv optim pentru sanatate!
-Piatra noastra de moara din granit este de la natura perfect compacta - nu permite desprinderea unor particole de piatra in timpul macinarii.
-Granitul este mai dur si mai rezistent la abraziune decat otelul, el zdrobeste chiar si pietricele care se gasesc uneori in cereale, protejand astfel dantura dumneavoastra.
-Pana astazi nu am intampinat reactii alergice fata de piatra din granit.
-Granitul nostru este extrem de rezistent la abraziune, dur, cu o durabilitate demonstrata si proprietatea de a se ascuti de la sine.
-Pietrele de moara din granit sunt prelucrate manual cu mare efort si rabdare.
-Fiecare pereche de pietre este unicat! Ele trebuiesc slefuite cu cea mai mare precizie, astfel incat sa se potriveasca exact una cu cealalta. Fara nici o exceptie, morile sunt supuse fiecare la numeroase probe si abia atunci cand indeplinesc conditiile noastre cele mai severe de calitate pot parasi fabrica noastra in calitate de MORI DE CEREALE SALZBURGICE autentice.
-Pietrele de granit incorporate de noi in moara demonstreaza o durabilitate extrema. Pana in ziua de azi nu a fost niciodata nevoie sa inlocuim vreo piatra de moara din interiorul morilor! Dupa o activitate pe parcursul a catorva decenii, pietrele de granit pot fi reconditionate si pot fi considerate mai apoi ca fiind aproape noi.
-Pietrele de moara de granit sunt bineinteles ecologice!Moara:


- Optimizata din punct de vedere al capacittaii si al consumului de energie
- Construita dupa cele mai noi standarde cunoscute de noi din domeniul tehnicii de constructie a pietrelor de moara.
- Silentioasa, cu un consum redus de energie si producand o faina mai proaspata.


Carcasa:


-Moara de familie MT5 este construita exclusiv din lemn masiv de fag. Se acorda o mare atentie culorii si texturii lemnului.
-Pentru a conserva proprietatile autentice ale lemnului si pentru a-l proteja, toate partile componente ale seriei MT sunt tratate cu balsam biologic pur din ceara de albine.
-Toate modelele MT sunt tratate cu balsam biologic pur din ceara de albine pentru a proteja proprietatile lemnului.
-Carcasa modelelor MT12 si MT18 este construita in continuare din lemn stratificat laminat. In prelucarea acestui tip de lemn nu sunt utilizate substante chimice (ca de exemplu Multiplex), ci lipici solubil in apa.Camera de macinare si palnia :


-In camera de macinare, lemnul morii este de cel mai solicitat. Cu o putere mare, piatra de moara zdrobeste cerealele care sunt imprastiate prin rotatiile sale spre marginile laterale si spre baza camerei de macinare. Aschii ale acestei camere pot ajunge in faina dvs - de aceea noi nu utilizam materiale sintetice, ci doar lemn natural, neprelucrat si in primul rand masiv. Conform noilor descoperiri, lemnul natural de fag are efect antibacterial - de asemenea este cunoscut de mult si efectul antistatic al lemnului!
-Camera de macinare din lemn nu se incarca static deloc la macinare si tocmai de aceea nu transmite deloc incarcaturi statice mai departe asupra fainei.
-Insa multe materiale sintetice pot fi incarcate static intr-un grad foarte mare. Un semn general foarte cunoscut care poate fi observat si depistat la incarcarea statica, de exemplu in cazul materialelor sintetice, este asa numita scanteie electrica.
Tubul de evacuare al fainii:
-Ca si o consecinta logica, in cazul morii de familie canalul de evacuare al fainii este si el construit din lemn masiv si doar placat cu otel superior. Faina proaspat macinata vine astfel in timpul evacuarii in contact doar cu lemn 100% natural.


Setarile grunturos - fin:


-Setarea grunturos/fin stabileste distanta dintre pietrele de moara. Acestea trebuie sa fie pozitionate exact paralel una fata de alta indiferent de distanta pe care o selectati dvs. In caz contrar produsul nu va mai fi faina cu un grad ridicat de rafinament. De aceea trebuie acordata o mare atentie functionalitatii si durabilitatii acestor 2 setari.
-Acestea nu stabilesc doar gradul de rafinament/asprime al fainii obtinute in urma procesului de macinare, ci sunt in general responsabile pentru obtinerea unei faini fine de o calitate pe masura asteptarilor dvs.Moara de familie MT5 :

Setarile fin-grunturos sunt simplu de utilizat, rezistente la uzura prin frecare si sunt operabile cu o singura mana. Lucru demonstrat in decurs de mai mult de 30 de ani! Tehnologia ingenioasa garanteaza faptul ca pietrele de moara utilizate in morile noastre raman exact in pozitia paralela una fata de alta pe parcursul intregii vieti a unei mori (fara fire, doar prin ridicarea si coborarea pietrei de moara inferioare). Aceasta tehnica a fost preluata din industria constructiilor de masini, nu depinde de gradul de uzura si este garantia logica pentru o faina fina timp de multi ani de zile! Orice grad de rafinament poate fi reglat direct chiar si in timpul macinarii.

Acest sistem de ajustare a fost dezvoltat de Johann Thurner in urma cu 10 ani si inclus de atunci in toate celelalte tipuri de mori salzburgice - precum MAX, Cara, Carina etc. Calitatile i-au fost testate, este extrem de simplu de utilizat si a demonstrat ca modelul MT5 este preferat intre morile salzburgice.Motorul:


-Un adevarat izvor de energie!
-Acest motor industrial special este construit exclusiv pentru moara salzburgica de cereale si isi indeplineste functia mai bine decat un motor industrial traditional
-Constructie mai simpla si mai stabila
-Bobina mai groasa, placi laminate mai lungi si o izolatie mai buna, acestea sunt garantiile pentru o mare durabilitate si siguranta.
-Rezistenta la avarii
-Robust si durabil (pentru solicitare de durata)
-Silentios
-Nu necesita intretinere si este cu protectie contra supra-sarcinii

Moara salzburgica de cereale reprezinta moara pentru mai multe generatii!!

Date tehnice MT5:


Greutate(kg): 8 .00
Inaltime/ diametru (cm): 38 /19
Capacitatea palniei (kg): 1,00
Capacitatea de macinare fin/grunturos (g/min): 110/220
Diametrul pietrei de moara (cm) : 9.0
Carcasa morii: lemn masiv de fag
Incaperea de macinare/palnia: lemn masiv de fag
Numarul rotatiilor pe minut in timpul macinarii(U/min): 1200 .
Putere: 360 W
Tensiune/Frecventa (Volt/Hz): 230 / 50
Nivelul de zgomot (dB): ca. 70
Gradul de finete: ca. 90% sub 0,3 mm

Macinare conform vechii traditii cu piatra naturala: Un sentiment minunat!

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star

Moara de cereale MT5 (Granit) Vegan Star

Da Nu