Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

POLEN CRUD DE FLORI DE MUNTE ECO 250 G

32,70 lei

Produsul este in stoc

Polenul crud de flori de munte ECO este ingerul pazitor al frumusetii parului si unghiilor !

Cere Detalii

0761.144.662

 

Polenul crud de flori de munte ECO este ingerul pazitor al frumusetii parului si unghiilor !Este un aliat 100% natural ce reda parului forta, vitalitate si volum. Produs 100% neprelucrat, bogat in proteine, vitamina B6, B8, C si E, antioxidanti, zinc si selenium. Aceste principii active redau forta, vitalitatea si volumul parului si unghiilor dumneavoastra

Este un complex nutritional care actioneaza in 2 directii, pentru a oferi rezistenta, frumusete si stralucire.

 


Rolul polenului crud flori de munte ECO

La fel ca si restul organismului, parul are si el nevoie zilnic de un aport important de nutrienti, minerale si vitamine pentru a ramane in forma. Acesti nutrienti pot fi asimilati consumand cu regularitate polen crud de flori munte. De asemenea, un mod de viata echilibrat si o alimentatie variata vor contribui la sanatatea parului dumneavoastra.

Polenul crud de flori de munte bio este bogat in vitamina C, E, grupul B, minerale (Zinc, Selenium) fapt ce ii confera urmatoarele proprietati:

- previne imbatranirea pielii actionand impotriva radicalilor liberi
- favorizeaza reinnoirea tesuturilor din piele
- contribuie la formarea colagenului
- protejeaza impotriva uscarii pielii, facand-o mai ferma
- eficient impotrva unghiilor casante si caderea parului la femei
- protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ

 


Mod de administrare:


Doza recomandată în mod general este de două linguriţe pe zi (5-10 grame). Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat polen crud bio sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat eco, este indicat să înceapă doar cu o linguriţă de polen bio, ca apoi doza să fie mărită treptat.

Consumul de polen crud bio nu este limitat doar adulţilor. Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, polenul crud eco este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi.

Recomandăm cure de cel puţin 6 săptămâni în lunile februarie-martie, respectiv octombrie-noiembrie, pentru ca pregătesc organismul să facă faţă asteniilor de primăvară, respectiv anotimpului rece. Sunt indicate pe toată perioada anului pentru că fortifică sitemul imunitar şi întregul organism.

Polen crud eco versus polen uscat eco.

Diferenţa dintre cele două tipuri de polen, crud şi uscat, se rezumă la două caracteristici majore: calitate şi proprietăţi.

Prin procesul de uscare, polenul îşi pierde o parte din elementele active, în special lactobacilii care ajută la curăţarea, protejarea şi regenerarea florei intestinale. Din acest punct de vedere, polenul crud bio este mai bun şi mai eficient în tratarea afecţiunilor ce ţin de colon şi tranzitul intestinal. Ceea ce vă oferim este polen crud bio cules de apicultori la nici 12 ore după ce a fost recoltat de albine şi păstrat în condiţii optime, în congelator, la temperaturi între -5 şi -15 grade Celsius.

Polenul crud eco este superior celui uscat atât din punct de vedere calitativ, a garanţiei prospeţimii lui, cât şi din punctul de vedere al proprietăţilor terapeutice, care sunt păstrate nealterate.

  • Cantitate 250g
  • Polen Crud

Spune-ti parerea

POLEN CRUD DE FLORI DE MUNTE ECO 250 G

POLEN CRUD DE FLORI DE MUNTE ECO 250 G

Polenul crud de flori de munte ECO este ingerul pazitor al frumusetii parului si unghiilor !

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Polen