Miere Manuka RAW MGO 100+, 500g Nelson

NLS003

Miere de Manuka RAW Nelson MGO 100+, 500g View larger
Miere de Manuka RAW Nelson MGO 100+, 500g
Miere de Manuka RAW Nelson MGO 100+, 500g Miere de Manuka RAW Nelson MGO 100+, 500g

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Nelson-Honey

Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc). Recomandata pentru tratamentul împotriva Helicobacter Pylori. 


TRANSPORT GRATUIT!

Vezi informatii complete

149,00 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Miere Manuka RAW MGO 100+, 500g Nelson 


 Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.


Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.


Este cel mai puternic adjuvant natural din lume pentru refluxul gastroesofagian, ulcer, gastrita, halena digestiva (miros neplacut in stomac), rinita, dureri in gat, astm, tuse cronica/tabagica, pneumonie, bronsita cronica acuta, herpes, psoriazis, eczeme, arsuri, intepaturi de insecte, alunite, acnee, paradontoza, candida bucala, gingivita, afte.

 

Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:


• Escherichia coli (E. coli);
• Staphylococcus aureus (Staph infections);
• Citrobacter freundii;
• Proteus mirabilis;
• Pseudomonas aeruginosa;
• Salmonella typhimurium;
• Streptococcus faecalis;
• Streptococcus pyogenes;
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac);
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA);
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE).


Componentele mierii de manuka:


Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.


Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.
Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concenrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere Manuka RAW MGO 100+, 500g Nelson

Miere Manuka RAW MGO 100+, 500g Nelson

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close