Polen crud Papadie si Salcie Apiland - 250 g

Mnk077

Polen crud papadie si salcie 250 gr Apiland View larger
Polen crud papadie si salcie 250 gr Apiland
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Polen crud papadie si salcie 250 gr Apiland
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Apiland

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Polen crud Papadie si Salcie Apiland - 250 g

Descriere:

Ce este polenul crud?

Polenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo. 

Absorbția și funcționarea corectă a unor minerale depinde de alte minerale sau vitamine pe care trebuie să le avem în organism. Spre exemplu, absorbția de calciu este dependentă de magneziu și fosfor, dar și absorbția de fosfor depinde de calciu. Așadar, dacă avem carență de calciu, nu înseamnă că dacă luăm calciu vom rezolva problema, ci doar dacă și celelalte elemente aflate într-o relație de interdependență sunt la nivelul potrivit.

Datorită faptului că polenul crud este atât de bogat în minerale, acesta este considerat un important polimineralizant natural menit să creeze un echilibru armonios al organismului uman. 


Beneficiile polenului crud de păpădie și salcie*:

  • Asigură o bună funcționare a ficatului
  • Ameliorează afecțiunile hepatice
  • Ajută în procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor
  • Întărește sistemul imunitar
Folosit cu regularitate, polenul crud de păpădie și salcie asigură o bună funcționare a ficatului și ameliorează afecțiunile hepatice. Acesta este un bun aliat în curele de detoxifiere pentru ficat și rinichi, intensificând arderea grăsimilor. 

Polenul crud de păpădie și salcie are un conținut bogat de vitamine A, C, D, B, minerale, potasiu, zinc și fosfor. Dintre acestea, amintesc ca element esențial pentru organismul uman - zincul. Deși organismul uman conține aproximativ 2 până la 3 grame de zinc, peste 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organism depind de aportul de zinc pentru a funcționa la parametri înalți.

Mai mult, datorită conținutului bogat de bioflavonoide, polenul crud de păpădie și salcie întărește imunitatea și este un bun antioxidant. Spre exemplu, 30 g de polen echivalează cu consumul a 1,35 kg de broccoli.


Administrarea polenului crud de păpădie și salcie:


Polenul crud de păpădie și salcie poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.


Doza uzuală recomandată:


Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păpădie și salcie poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.


Mod de păstrare a polenului crud de păpădie și salcie:


Polenul crud de păpădie și salcie se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. 

Polenul crud de păpădie și salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păpădie și salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. 

De reținut!

Polenul crud de păpădie și salcie poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Polen crud Papadie si Salcie Apiland - 250 g

Polen crud Papadie si Salcie Apiland - 250 g

Da Nu