Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente nu se mai importa

SEC484

Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente View larger
Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente
Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Secom

Contribuie la imbunatatirea echilibrului microflorei vaginale si la sanatatea tractului urinar.

Vezi informatii complete

123,76 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

Retur gratuit

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente

Avantaje

 contine 5 miliarde de bacterii benefice, pentru o repopulare optima a florei microbiene de la nivelul tractului genito-urinar feminin
 capsule rezistente la temperatura camerei, nu necesita refrigerare
 sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
 capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica

 

Efecte si Beneficii

Modificarile florei genito-urinare, produse prin reducerea tulpinilor de lactobacilli, pot fi cauzate de consumul unor medicamente, anticonceptionale, diabet zaharat, variatii hormonale (menopauza, ciclu menstrual, sarcina), igiena intima excesiva sau deficitara, stres, afectiuni cu transmitere sexuala, tulburari imunitare etc.
Jarro-Dophilus® Women contine tulpini selectate de Lactobacilli Astarte, cele mai frecvente si dominante tulpini de Lactobacilli prezenti in microbiota vaginala sanatoasa: Lactobacillus crispatus LbV 88, Lactobacillus jensenii LbV 116, Lactobacillus gasseri LbV 150N, Lactobacillus rhamnosus LbV 96. 
Tulpinile de Lactobacilli Astarte sunt izolate din flora vaginala fiziologica umana, sunt protejate de brevete detinute de compania HSO Health Care GmbH – Austria, Patent European 2,509,610 and Patent S.U.A. 8,846,027 si sunt testate clinic pentru sustinerea echilibrului microflorei vaginale.
Capsulele entero-solubile, EnteroGuard® ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, astfel lactobacilii sunt eliberati si actioneaza in intestine in procent de aproape 100%.

 reducerea dezechilibrului microbiotei genito-urinare feminine manifestat prin prurit (mancarime), arsuri, dureri si iritatii vulvo-vaginale, secretii vaginale anormale, dispareunie, disurie (usturime la urinat)
 » restabilirea si mentinerea echilibrului florei genito-urinare: datorita capsulelor EnteroGuard®, lactobacilii nu sunt degradati de secretiile gastrice si biliare, trec prin ascensiune si colonizare din intestinal gros in tractul genito-urinar si restabilesc microbiota vaginala sanatoasa, ce contine 95-98% lactobacilli
 » imbunatatirea imunitatii epiteliului vaginal, cervical, vezical prin secretia de bacteriocine
 » mentinerea pH-ul vaginal acid, nefavorabil inmultirii agentilor perturbatori, prin producerea peroxidului de hidrogen (H2O2) si a acidului lactic
 » formarea unui biofilm pe suprafata mucoasei vaginale care reduce aderarea si dezvoltarea microorganismelor nefaste

Mod de administrare

Intretinere: cate 1 capsula/zi. 
Intensiv: cate 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra la distanta de 1-2 ore dupa administrarea de antibiotice. Produs destinat doar pentru administrare orala. A nu se administra intravaginal. 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente nu se mai importa

Jarro-Dophilus Women 30cps veg gastrorezistente nu se mai importa

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()