Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

Tonique Sexuel - stoc indiponibil momentan

BSY001

19,78 lei

Daca va doriti o imbunatatire a libidoului, cresterea functiei erectile, marirea virilitatii si/sau cresterea potentei, va recomandam sa incercati acest amestec natural de plante, vitamine si antioxidanti !

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Imbunatateste-ti libidoul cu Tonique Sexuel !
Efecte :


Tonique Sexuale este un amestec natural de plante, antioxidanti si vitamine ce mareste virilitatea, creste potenta, imbunatateste libidoul si functia erectila.Descriere:


Amestec complex (11 componente): maca, tribulus, ginseng, damiana, cimbru de munte, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, stearat de magneziu.

 


Ingredientele MINUNE:


- Maca (Lepodium meyenii) 75 mg


 

Maca (lepidium meyenii) este cultivată de secole ca aliment și plantă medicinală deoarece are proprietăți nutritive și afrodiziace excepționale.

 

Aceasta este foarte bogată în proteine, conține glucozinolați, acizi aminați (lizina, metionină, triptofan), oligo-elemente (fier, cupru, zinc, sodiu, potasiu, calciu și iod),alcaloizi, dar și substante care acționează direct asupra sistemului hormonal, atât la bărbați cât și la femei.


- Tribulus (Tribulus terrestris) 75 mg
Tribulus Terrestris este o plantă medicinală tonifiantă folosită din timpuri străvechi în medicina ayurvedică pentru tratamentul tulburărilor de dinamică sexuală.


Tribulus s-a dovedit a fi un supliment foarte bun pentru sportivii ce doresc o creştere în masã musculară şi forţă 100% pe cale naturală.- Ginseng (Panax Ginseng) 50 mg
În prezent plantele sunt extreme de rare în flora spontană a zonelor de origine;


Acțiune: 
- efect tonic general (proprietăți stimulante și antioboseală);
- efect imunostimulator, cresc producția de interferon;
- influențează activitatea sistemului cardiovascular prin prevenirea agregării plachetare și creșterea cantității de energie formată la nivelul celulelor mușchilor scheletici;
- stimulează metabolismul lipidic
- acționează ca hipoglicemiant.


 

- Damiana (Turnera Diffusa) 25 mgDamiana (Turnera Diffusa), afrodiziacul maiașilor, este un mic arbust din familia Turneraceae.


Damiana fiind un excelent afrodiziac, are efecte în creșterea performanțelor sexuale, creșterea apetitului sexual sau alibidoului la bărbați și tonic sexual pentru femei deoarece stimulează fertilitatea prin echilibrare hormonală- Cimbru de Munte (Satureja Montana) 25 mg

Datorita continutului de uleiuri esentiale, taninuri, fenoli, monoterpene etc., este recunoscut ca un bun stimulant atat in plan fizic, cat si mental, iar in Evul Mediu era utilizat ca remediu general.
 

- Sulfat de Zinc 7,5 mg


 

Acesta, în medicină este folosit ca astringent.


ASTRINGÉNT, -Ă, astringenți, -te, adj.s. n. 1. Adj. (Despre substanțe) Care contractează țesuturile organismului.

 


- Drojdie de Seleniu 8 mg
Seleniul este un oligoelement esenţial pentru organism, necesar pentru combaterea oboselii şi a surmenajului, reducerea stresului oxidativ, creşterea fertilităţii la bărbaţi, încetinirea proceselor de îmbătrânire şi stimularea funcţiei imunitare.- Vitamina E 5 mg

Termenul de vitamina E descrie un grup de opt antioxidanţi. Există patru tocoferoli (alfa, beta, gama şi delta) şi patru tocotrienoli (alfa, beta, gama şi delta).


Vitamina E este foarte importantă şi pentru activitatea sistemului imunitar, exprimarea genelor şi dilatarea vaselor de sânge. Alfa tocoferolul împiedicăoxidarea lipoproteinelor LDL şi formarea de compuşi ce pot produce diferite afecţiuni cardiovasculare. 

- Vitamina B1 0.35 mcgVitamina B1, cunoscută şi sub numele de tiamină sau vitamina antiberiberi, este prima vitamină descoperită din complexul vitaminic B. Este o vitamină hidrosolubilă şi nu este stocată de organism.


Vitamina B1 participă la formarea acizilor nucleici, la sinteza proteică, la metabolismul glucidelor şi întăreşte sistemul imunitar, reducând efectele stresului oxidativ.


 

- Vitamina B2 400 mcgRiboflavina este o vitamină hidrosolubilă din complexul vitaminic B, cunoscută şi sub numele de vitamina B2.


Această vitamină se găseşte în general în componenţa coenzimelor şi enzimelor.

 

Vitamina B2 participă la reacţiile redox şi astfel este esenţială în metabolismul lipidelor, glucidelor şi proteinelor. Riboflavina participă la metabolizarea substanţelor toxice şi este implicată în regenerarea glutationului şi în producerea acidului uric, doi antioxidanţi foarte puternici. Mai multe studii au aratat că riboflavina scade riscul de apariţie al cataractei cu 30-50% în cazul persoanelor care consumă între 1.3 si 2 mg per zi.

 

 


Mod de administrare :

 

Se pot lua cu apa 3 capsule odata sau de 2 ori pe zi.


Se recomanda a nu se depasi 4-6 tablete pe zi, luate cu apa inainte de masa. Pentru a obtine rezultate optime se recomanda efectuarea unei cure de 3-4 luni.
Producator 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Spune-ti parerea

Nota 
Marin
2014-07-10

Tonique

Un produs bun si eficient. Recomand pentru efect imediat.

  • 3 din 3 persoane au considerat această recenzie utilă.

Spune-ti parerea !

Spune-ti parerea

Tonique Sexuel - stoc indiponibil momentan

Tonique Sexuel - stoc indiponibil momentan

Daca va doriti o imbunatatire a libidoului, cresterea functiei erectile, marirea virilitatii si/sau cresterea potentei, va recomandam sa incercati acest amestec natural de plante, vitamine si antioxidanti !

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products