Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

PROTOCOL COMPLEX ANTI-IMBATRANIRE GERONTOVERSAL

PRT005

-5%

1 164,26 lei

Reduced price!

Items in stock

Transport gratuit

Protocol Complex Anti-Imbatranire si Rejuvenare prin Activarea Ciclica a Telomerazei

Get details

0378.11.99.50

 
Pachetul contine


184,21 lei

-5%

193,90 lei169,09 lei

-5%

177,99 lei212,79 lei

-5%

223,99 lei53,19 lei

-5%

55,99 lei133,94 lei

-5%

140,99 lei71,16 lei

-5%

74,90 lei90,24 lei

-5%

94,99 lei82,56 lei

-5%

86,90 lei


Protocol Complex Anti-Imbatranire si Rejuvenare prin Activarea Ciclica a Telomerazei.

Se efectueaza pe segmente de cate 6 luni urmate de evaluare. Evaluarea activitatii telomerazei sau a lungimii telomerilor se pot face deocamdata doar in Statele Unite. Un mod de evaluare simplist sunt analizele medicale complete (toate analizele trebuie sa ajunga in parametrii optimi) precum si evaluarea personala: cum va simtiti, cum aratati in oglinda. 

Specialistii de la TA Sciences afirma ca de la caz la caz trebuie urmat protocolul pana la 2 ani. pentru a obtine o reversare a varstei fiziologice de aproximativ 10-12 ani. REVITAL TA are o o eficienta substantial mai mare, deci se poate incerca administrarea timp de 4-6 luni dupa care, de la caz la caz se continua dupa nevoie in functie de efectele dorite. 
Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange, la functionarea normala a sistemului osos si muscular. 
Continuarea protocolului peste 2 ani chiar si in forma simplificata poate contribui la o rejuvenare aditionala de aproximativ 1 an pentru fiecare 6 luni de protocol. 


Ce face acest protocol?


 • Activeaza enzima telomeraza in mod ciclic pentru repararea telomerilor ADN-ului responsabili pentru mentinerea tineretii celulelor;
 • Activeaza productia de celule stem pentru regenerare organe si celule imunitare
 • Moduleaza sistemul imunitar;
 • Mareste productia de energie la nivel de celule (in special creier si inima) imbunatatind functionalitatea creierului si a inimii;
 • Elimina inflamatia la nivel celular si tisular;
 • Blocheaza telomeraza in mod ciclic cu efect antitumoral.

Continutul pachetului PROTOCOL COMPLEX ANTI-IMBATRANIRE GERONTOVERSAL:


1. REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING)(PRV036)


2. QUERCETIN + BROMELAIN 60CPS ( QUERCETINE+ BROMELAINE )(PRV034)


3. FOO-TI-TENG 800MG 90CPS(PRV022)


4. RESVERATROL FORTE 250MG 90CPS(PRV035)


5. ACTIVATOR (ANTI-AGING) 60CPS(PRV028)


6. NADH+ 12.5MG 30TB(PRV029)


7. BIO ACTIVE COENZYME Q10 200MG 30CPS(PRV016)


8. SERRA-PLUS 30CPS(PRV037)


9. STEMULIN 90CPS(PRV040)


10. SUPER IMMUNE FORTE+ 650MG 30CPS(PRV041)


Administrare PROTOCOL COMPLEX ANTI-IMBATRANIRE GERONTOVERSAL 


1. Ziua 1-21 (3 saptamani): CICLUL DE ACTIVARE A TELOMERAZEI


 • Dimineata, imediat dupa trezire:

  • NADH+: 1 tableta

  • Coenzima Q10 Bio-Activa 200 mg: 1 tableta

 • Cu 30-40 min inainte de culcare:

  • STEMULIN: 3 capsule

 • Cu 10-15 min inainte de culcare:

  • REVITAL-TA: 2 capsule pana la 50-60 de ani sau 3-4 capsule dupa 50-60 de ani. In cazurile de imbatranire precoce se pot administra 4 capsule indiferent de varsta. (NOTA: poate fi administrat fie seara, fie dimineata la trezire, iar in cazul administrarii a 4 capsule/zi, 2 seara si 2 dimineata)

  • Activator Anti-Aging: 2 capsule2. Ziua 22-28 (1 saptamana) CICLUL DE INHIBARE A TELOMERAZEI


 • RESVERATROL Sinergistic: 2/zi (1-1) intre mese

 • SERRA PLUS: 1/zi intre mese 2 mese pe stomacul gol

 • SUPER IMMUNE: 1/zi intre mese 2 mese pe stomacul gol

 • BIOVIT FOO TI TENG: 2/zi (1-1) intre mese

 • QUERCETIN: 1/zi pe stomacul gol


SE REIA APOI CICLUL 


Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.


  REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase.


STEMULIN: Activator de celule stem

 EFECTE STEMULIN:


Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism. Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.   Administrat singur sau in combinatii sinergice, STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.

Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.


Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:


Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara);

Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic;

Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie;

Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găseşte în fiecare celulă a unei fiinţe vii şi care este esenţială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ. 


RECOMANDARI:


• Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite 
• In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)
• In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocia sinergic cu curatitoare arteriale (Formula FLOW, EDTA ) sau cardio protectoare (Coenzima Q10, HAWTHORN)


 

COMPOZITIE STEMULIN:


STEMULIN™………………………………..250 mg

(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)

Extract din Phylum Chlorophyta……………..155 mg

 (20% Factor de Crestere CGF)

Concentrat de substante din glanda Timus..….22 mg

Concentrat peptidic din ADN..…………........45 mg

Concentrat peptidic din ARN..……….............22mg


 

MOD DE ADMINISTRARE STEMULIN:  


3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la indicatia medicului sau nutritionistului specialist.Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1.


Afla beneficiile produsului HGH Activator !

 


Beneficii:


HGH Activator este un produs Canadian unic pe piata fabricat la CELEX Laboratories. Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 .

Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si inca alti 6 Factori de Crestere esentiali pentru functionarea normala a organismului. Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din virful coarnelor de pui al unei specii de Ren Canadian sau a unei alte specii de caprioara din noua Zeelanda (Deer Velvet Antler) imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica. Virful cornului de Ren contine  numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care la randul lor stimuleaza eliberarea de HGH precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare  folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite. Prezenta Proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.Compozitie:


UN AMESTEC DE SUBSTANTE PROPRIETARE:


Gliceril Fosforil Colina (GPC)...................……..........250 mg  continand:

Alfa-Glicerilfosforilcolina (Alfa GPC)…......................125 mg

Extract din corn neosificat de ren..........................110 mg
(Dear Antler Velvet)
Extract concentrat din glanda hipofiza anterioara.....8.3 mg
Colostrum 30% IgG............................................16.5mg

Matrice de Aminoacizi pro-HGH GABA.........................50 mg

L-Arginine..........................................................83 mg
L-Lisine............................................................50 mg
L-Ornitine........................................................16.5 mg
L-Glycine ........................................................16.5 mg
Andrographis Paniculata PE...................................8.3 mg

 

MOD DE ADMINISTRARE HGH Activator STANDARD: 


2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat). Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza. Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de Luni si faceti pauza Duminica. Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de imbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul.MOD DE ADMINISTRARE HGH ACTIVATOR (ANTI-AGING) FORTE: 


3 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat) timp de 5 zile pe saptamana urmat de 2 zile pauza (pentru repaus-ul glandei).Producator:      

Activatorul de telomerază KÖNIG REVITAL-TA™ conţine o formulă ortomoleculară unică având ca scop stimularea eliberării şi circulării enzimei telomerază concomitent cu oferirea de suport nutraceutic pentru continua diviziune celularăşi replicarea corecta a ADN-ului.


REVITAL-TA 60CPS (ANTI-AGING) contribuie la mentinerea unui sistem imunitar puternic si mentinand o cantitate adecvata de telomeraza circulanta

Beneficii:

 

mentinerea unui sistem imunitar puternic si mentinand o cantitate adecvata de telomeraza circulanta

stoparea bolilor generative

imbatranirea poate fi incetinita iar unele efecte ale inbatranirii pot fi chiar reversate.
 

Descriere:


Telomerii sunt secvenţe de ADN aflate la capetele cromozomilor (ca un fel de teacă protectoare). Au fost comparaţi cu micile bucăţi de plastic care protejează capetele şireturilor impiedicând destrămarea acestora. Cromozomii conţin materialul genetic. Deteriorarea cromozomilor poate conduce la alterarea materialului genetic sau la fuzionarea cu alţi cromozomi conducând laformarea unui ADN mutant (modificat).

În 1961 savantul Hayflick afirma ca îmbătrânirea (senescenţa) este un stadiu marcat de fenomene de alterare morfologicăşi biochimicăîn care celulele corpului încetează să mai prolifereze pentru că au depăşit o limită- limita vieţii replicative.

Replicarea (înnoirea) celuleloreste un proces prin care o celulă se divide într-una “nouă” care teoretic ar trebui să fie identică cu celula de bază, şi în special ar trebui să conţină o copie identică a ADN-ului.

James Watson, descoperitorul ADN-ului a observat ceea ce el numea “problema replicaţiei terminale”, adică incapacitatea de a se copia corect tot ADN-ul, rămânând necopiat un mic fragment din teaca aflată la capătul acestuia, teacă ulterior denumita telomer.

Savantul rus Olovnikov identifica legătura între problema replicaţiei terminale şi senescenţa celulară descrisă de Hayflick.

Pentru savantul rus Olovnikov "problema replicaţiei terminale" era cauza scurtării progresive a capetelor cromozomilor (telomerii) funcţionând ca un “ceas molecular” care stabileşte numărul maxim de diviziuni celulare de-a lungul vieţii, controlând deci în mod direct procesul îmbătrânirii şi durata vieţii unui individ.

Diviziunea şi replicarea celulară este procesul natural prin care celulele sunt înlocuite în mod regulat cu unele noi. Dar, asa cum a afirmat Hayflick, o celulă se poate replica doar de un număr limitat de ori, definind vârsta fiziologică şi durata de viaţă a fiecăruia. Acest număr limitat de diviziuni este dependent de lungimea telomerilor. Bazat pe teoria limitei Hayflick şi pe ultimele statistici, omul ar putea atinge vârsta cronologică de aproximativ 120-125 de ani.

După fiecare diviziune celulară telomerii se scurtează. În timp, telomerii se scurtează până la limita maximă când celula primeşte semnalul de “stop” şi nu se mai divide. Se instaurează în fapt fenomenul de îmbătrânire (senescenţă) când, celulele încep să îmbătrânească, să-şi piardă din vitalitate până când mor (apoptoza). În cazurile în care însă telomerul este prea scurt, dar celula totuşi continuă să se mai dividă, cromozomul se “destramă” conducând la o celulă nefuncţionala sau fuzionează cu alţi cromozomi afectaţi asemănător, conducând la instabilitate genomicăputând astfel iniţia cancerul.

Cum fiecare individ este diferit genetic şi totodată traieşte într-un mediu pshiho-fizic diferit, procesul de scurtare a telomerilor diferă de la un individ la altul, rezultanta finală concretizându-se în durate de viaţă variabile de la un individ la altul.
Un sistem imunitar slăbit poate fi de asemenea un factor în accelerarea scurtării telomerilor conducând la o îmbătrânire mai accelerată şi la o durată de viaţă mai scurtă. De fapt, scurtarea telomerilor limfocitelor şi granilocitelor conduc de asemenea la slăbirea sistemului imunitar, creându-se un cerc vicios. Celulele imunitare din sânge se regenerează din celule stem. Este deci necesar ca organismul să producă şi suficiente celule stem.

O deficienţă de celule stem conduce la îmbătrânirea populaţiei de limfocite şi granulocite datorată scurtării telomerilor acestora.
Evoluţia statistică o dată cu vârsta cronologică a lungimii telomerilor limfocitelor şi granulocitelor este redată alăturat:

În anul 2009, cercetătoarele Carol Greider şi Elizabeth H. Blackburn au câştigat premiul Nobelpentru descoperirea acţiunii enzimei telomerază. Enzima telomerază este o proteină produsă de către organism, activatăcu scopul de a controla integritatea şi lungimea telomerilor de ADN. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, organismul nu mai produce suficientă telomerază, concomitent cu încetinirea mecanismelor de activare a acesteia, conducând la procesul de îmbătrânire “normală”.


Activarea şi efectul acestei enzime importante poate fi însă perturbat de diferite elemente complementare stresante pentru organism (sistem imunitar slăbit, alimentaţie necorespunzătoare, radicali liberi, viaţă dezordonată, stres cotidian, stări psihice, îmbolnăviri repetate etc.) conducând la accelerarea procesului de îmbătrânire. Dacă o cantitate insuficientă de telomerază este activatăîn organism sau dacă datorită factorilor perturbatori telomeraza nu reuşeşte să se lege de nucleul celulei, consecinţa apare sub forma unei deficienţe în controlul telomerilor, concretizată într-o scurtare aceelerată a acestora, conducând la îmbătrânire prematură, concomitent cu instalarea mai devreme a diferitelor boli degenerative “specifice batrâneţii”.

In vivo, lungimea telomerilor celulelor somatice replicative este corelată invers cu vârsta şi este asociată cu boli legate de vârstă, incluzând şi bolile cardiovasculare. Au fost înregistrate şiasociate cu scurtarea telomerilor a unor afecţiuni precum hipertensiunea arterială, diabet, rezistenţă la insulină, obezitate, arterioscleroză, demenţă vasculară precum şi a altor boli degenerative. S-a constatat de asemenea o legăturăîntre lungimea telomerilor şi mortalitatea cauzată de boli cardiace.

Menţinând un sistem imunitar puternic şi menţinând o cantitate adecvată de telomerazăactivată în organism, lungimea telomerilor poate fi controlatăşi prin efect, se pot stopa bolile degenerative, îmbătrânirea poate fi încetinită iar unele efecte ale îmbătrânirii pot fi chiar anulate.

Au existat temeri ca activând telomeraza în organism, aceasta va conduce la “fortificarea celulelor maligne”. Aceasta teorie s-a dovedit a nu fi corectă, deoarece “celulele maligne sunt fortificate de facto” şi au o activitate telomerică diferită de celulele normale.


VÂRSTA CRONOLOGICĂ, VÂRSTA FIZIOLOGICĂ şi ANTI-ÎMBĂTRÂNIREA (anti-aging)Vârsta cronologică este definită ca vârsta măsurată în ani de viaţă. Vârsta fiziologică este vârsta exprimată în raport cu vârsta cronologică a unui individ normal având aceleaşi caracteristici fiziologice (aparenţa fizică, funcţionalitatea organelor etc.) - precum în expresia populară “nu îşi arată vârsta”. Ca un exemplu, un individ poate avea vârsta cronologică de 50 de ani şi vârsta fiziologică de 40 de ani - adică similar cu un individ sănătos având vârsta cronologică de 40 de ani. A lupta contra îmbătrânirii nu este suficient să extinzi doar vârsta cronologică. Este nevoie să încetineşti şi chiar să inversezi efectele îmbătrânirii fizilogice. Activatorul de telomerază KÖNIG REVITAL-TA™ conţine o formulă ortomoleculară unică având ca scop stimularea eliberării şi circulării enzimei telomerază concomitent cu oferirea de suport nutraceutic pentru continua diviziune celularăşi replicarea corecta a ADN-ului.


Care sunt ingredientele de bază din KÖNIG REVITAL-TA™ ?


Ingredientul implicat direct în activarea telomerazei este TA-100S.
TA-100S este o moleculă proprietară de Cycloastragenol Sulfatat de dimensiune mică (clusteri de 1-2 molecule).


ycloastragenolul, o aglicona a Astragalosidei IV, a fost dovedit clinic ca fiind cel mai eficient activator de telomerază atât prin prisma stimulării organismului să producă suficientă telomerază, cât şi a activării şi circulării acesteia. Sulfatarea printr-o metodă proprie măreste absorbţia la nivel de intestin precum şi biodisponibilitatea după absorbţie.

Astragalosida IV este o triterpenoidă care acţionează în tandem cu Cicloastragenolul, dar nu direct prin activarea telomerazei ci prin prisma activării sistemului imunitar.

Colastra concentrată conţinând 30% Imunoglobulina G (IgG) impreuna cu extractul concentrat 20x din Astragalus sunt stimulante puternice ale sistemului imunitar - o condiţie importantă în menţinerea integrităţii telomerilor şi a ADN-ului.

Colastra conţine de asemenea factori de creştere necesari replicării celulelor somatice. Proteina P43 extrasă din Saccharomyces Cervisiae este importantă pentru ancorarea telomerazei de nucleul celular, fără de care efectul telomeric ar fi diminuat sau poate chiar inexistent. Acizii nucleici şi în special Acidul Ribo Nucleic (ARN) şi Extractul de Placentă conţin polinucleotide care ajută la replicarea corectă a telomerilor în cadrul diviziunii celulare prin activarea unui element important al telomerazei şi anume Human Telomerase Reverse Transcriptase (hTERT).

REVITAL-TA™ mai conţine de asemenea un lanţ de aminoacizi demonstraţi de către savantul rus Olovnikov ca fiind co-factori importanţi în menţinerea integrităţii telomerilor. Toate ingredientele din REVITAL-TA™ acţionează sinergic pentru a promova repararea telomerilor de ADN, menţinerii lungimii acestora concomitent cu promovarea întineririi prin stimularea diviziunii şi replicării corecte a celulelor şi ADN-ului.

REVITAL-TA™ este una din componentele Protocolului de reversare a îmbătrânirii GERONTOVERSAL, un protocol mai complet şi mai complex decât Patton Protocol care întrebuinţează produsul TA-65 al firmei Geron Corporation.Compozitie per 1 capsula:

 

TA-100S (SM Cycloastragenol Sulphate) ......... 5 mg
Astragaloside IV ........................................... 25 mg
Colostrum 30% IgG ...................................... 50 mg
Saccharomyces Cerevisiae extract (P43) ........10 mg
L-Carnosine ................................................ 35 mg
L-Histidine ................................................ 55 mg
L-Alanine ................................................... 55 mg
L-Glutamine ............................................... 55 mg
L-Glycine ................................................. 55 mg/td>
Aspartic Acid ............................................. 45 mg
Placenta extract ......................................... 25 mg
Nucleic Acid (RNA) .................................... 25 mg
Astragalus membranaceus 20:1 PE ............. 250 mg

 

Mod de administrare:

 

Pentru adulti: 2 capsule pe zi pe stomacul gol inainte de culcare sau conform recomandarii medicului specialist.

 

Se pot administra pana la 4 capsule pe zi dupa varsta de 50-60 de ani sau mai devreme in cazurile de imbatranire fiziologica accentuata.


Producator:  


Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Proprietati FOO-TI-TENG:

-ca tonifiant al functiilor rinichilor si ficatului, Fo Ti Teng amplifica energia vitala a organismului si a sangelui, fortifica muschii, tendoanele si oasele;


-de asemenea previne imbatranirea prematura, pastrand aspectul sanatos si culoarea parului, fortifiind sperma si ovulul, spatele si genunchii - fiind considerata cea mai importanta planta medicinala pentru longevitate in farmacologia naturala tonifianta chineza;


FOO-TI-TENG - PROMOTOR AL TINERETII 
BENEFICII:


-tonic, energizant, rejuvenator;
-stimulant pentru organism, par si piele;
-actioneaza contra fenomenului de imbatranire;
-ajuta mentinerea si cresterea parului;
-rejuveneaza pielea;
-ajuta la eliminarea retentiei de apa din tesuturi (anti celulita);

-fertilitate (mareste volumul si vitalitatea spermei si intareste ovulul);DESPRE FOO-TI-TENG:-extractul din radacina de Foo-Ti-Teng (in Chineza: Ho shou wu) are o larga reputatie ca “promotor al tineretii”, rejuvenator si tonic energizant, in multe privinte asemanator cu ginseng;
-de fapt Chinezii il considera drept “companionul” ginsengului Panax;
-Foo-Ti-Teng contine tanini, glicoside fenolice si flavine precum si dicoumaroli;
-prezenta unor vitamine si oligo-elemene influenteaza puternic secretiile glandulare;
-Foo-Ti-Teng stimuleaza rinichii si actionind ca un diuretic elimina excesul de apa din tesuturi;
-se foloseste de asemenea pentru stimularea functilor ficatului si inimii;
-reduce colesterolul;
-daca este asociat cu Ginseng ajuta la controlul nivelului de zahar in sange la diabetici;
-chinezii considera ca asocierea dintre Foo-Ti-Teng si Panax ginseng este cheia longevitatii;
-asocierea sinergica cu Biotina creaza o combinatie capabila sa ajute la incetinirea deteriorarii parului si in plus poate sa porneasca un proces de regenerare a “podoabei capilare”;CALITATI pentru FOO TI TENG:


-Fo Ti Teng este una dintre cele mai importante si larg folosite plante medicinale in China;
-ocupa locul intai, ca esenta primare tonifianta in medicina chineza a plantelor, alaturi de Lycium;
-Fo Ti Teng este un tonifiant al functiilor rinichilor si ficatului;
-este un energizant potent (energia vitala YIN) fara efecte secundare: in aceasta calitate, fortifica tendoanele, ligamentele si oasele, si previne imbatranirea prematura;
-practica a dovedit capacitatea sa de a readuce parul carunt la culoarea din tinerete; aceasta este una din calitatile sale cele mai cautate, fiind folosit in intreaga comunitate asiatica cu acest scop;
-Fo Ti Teng manifesta de asemenea capacitatea de a inmulti sperma si de a vitaliza ovulul; este asadar, considerata o planta importanta de sporire a fertilitatii;
-numerosi barbati au afirmat ca in urma consumului acestui produs, volumul spermei produse s-a marit vizibil;
-unul dintre clientii mei, incercand "sa-si asigura mostenitorii" (fertilizarea sotiei), a declarat ca dupa o luna de folosire a acestui produs, productia de sperma a organului sau s-a triplat, conform testelor de laborator;
-produsul are faima de a spori si fertilitatea femeilor;
-prin traditie, se afirma ca produsul amplifica energia vitala si formula sangelui;
-asocierea acestor doua efecte releva ca nu poate avea decat un efect benefic si asupra fertilitatii la femei, intrucat forta vitala si sangele constituie cele doua necesitati primordiale pentru reproducere;
prin urmare, atat femeile cat si barbatii doritori sa aibe copii, consuma acest produs;
-un alt atribut al acestei plante medicinale, asociat cu efectul sau tonifiant asupra rinichilor si ficatului, este capacitatea de a intari zona salelor, genunchii si tendoanele, ligamentele si
oasele din intregul organism-Fo Ti Teng nu este folositor numai pentru mentinerea tonusului tineresc, dar si pentru fortificarea generala a organismului;
-se foloseste de asemenea si in scopul intaririi muschilor; produsul este larg folosit si de catre atleti si luptatorii artelor martiale in Asia; aduce asadar, o sporire a enrgiei vitale a organismului sportivilor, sporindu-le rezistenta, forta si vointa;
-administrat ca unic tonifiant, sau intr-o combinatie adecvata cu alte plante tonifiante, Polygonum este o planta medicinala ideala pentru promovarea longevitatii, anti-imbatranire;Rezultate cercetari stiintifice pentru FOO-TI-TENG:


-in virtutea reputatiei sale de crestere a logevitatii, cu efect anti-imbatranire, s-au initiat diverse studii pentru determinarea naturii acesei calitati;
-aceste studii au demonstrat: diversele animale de laborator carora li s-a administrat Polygonum multiflorum (in dieta) au avut o viata mai lunga decat cele din grupul de control;
-cercetarile stiintifice au demonstrat ca aceasta planta medicinala poate spori semnificativ activitatea compusului SOD (superoxid dismutaza). SOD este un potent antioxidant natural, foarte eficient impotriva radicalilor liberi, cu efecte benefice marcante anti-imbatranire in corpul omenesc;
-Foo-Ti-Teng inhiba de asemenea si b-MAO (b-monoamina oxidaza); acesti doi factori contribuie impreuna la efectul anti-imbatranire al plantei;
-s-a demonstrat de asemenea, ca Polygonum multiflorum ajuta la intarirea membranelor eritrocitelor (celulele rosii din sange) , cat si la promovarea cresterii si dezvoltarii acestor eritrocite;
-in China, Polygonum multiflorum este folosita in clinici pentru pacientii schizofrenici;
-se foloseste de regula in combinatie cu un stabilizator psihic cum ar fi tulpini de Polygonum si Zizifus;
-rezultatele publicate sunt pozitive;
-radacina tuberoasa, acea parte a plantei folosita medicinal sub denumirea de Polygonum multiforum, contine lecitina si antraquinone, in stare libera sau conjugata;
-radacina toberoasa mai contine peste 1,2% o substanta cunoscuta sub formula 2,3,5, 4- tetrahidroxistibena-2-0-b-D-glucosida, considerata componenta cu principiul activ;COMBINATII PRINCIPALE:


-combinarea cu Biotina mareste biodisponibilitatea
-Polygonum este una din plantele medicinale care poate fi administrata fara a fi combinata cu alte plante
-se pare ca efectele benefice pot spori insa prin combinarea cu alte plante tonice ca de exemplu: Astragalus, Cordyceps, Ginseng Panax, Ginseng Siberian, etc.


 

COMPOZITIE:


Extract 4:1 din radacina de Polygoum Multiflorum………………200mg

(Echivalent cu 800 mg de pulbere de radacina uscata)

Biotina....................................................................................50 mcg

 

MOD DE ADMINISTRARE FOO-TI-TENG:


1-3 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului;Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.


Asigura suport cardio-vascular si actiune anticancerigena. Ofera, totodata, efect anti imbatranire.


BIO ACTIVE COENZYME Q10 200MG - prietenul inimii tale

Beneficii:

 

CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatat pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala.


CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-150 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimoterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.


Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemenea efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.


Studiile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatranirii asupra sistemului imunitar, iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhibeaza inaintarea  cancerului la san, in multe cazuri conducand la vindecarea totala.


CoQ10 in doze de 60-150 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhibeaza metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 200-400  mg/zi. Coenzima Q10 este mai bine absorbabila in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic.


Ingrediente: 

 

Coenzima Q10 (ubiquinonaobtinuta prin fermentatie) – 200 mg, vitamina E (d-alpha tocopherol) – 15 mg, extract din Piper nigrum,cu 95% piperina – 5 mg, celuloza microcristalina – 120 mg, stearat de magneziu – 10 mg; capsula - gelatina – 75 mg.

 

Coenzima Q10 - descoperirea acesteia a fost premiata cu Premiul Nobel pentru chimie. Coenzima Q10 are rol asemanator cu al vitaminelor, fiind prezenta in toate celulele organismului, dar in special in cele ale inimii, ficatului si al creierului. Datorita faptului ca produce energie la nivel celular, este indispensabila desfasurarii normale a proceselor ce au loc in organism. Prin puterea antioxidanta are rol in inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare.Vitamina E este considerata sportivul organismului. Are rol de protectie impotriva luminii ultraviolete si prevenierea deteriorarii celulelor sub actiunea radicalilor loberi. Vitamina E combate stresul oxidativ. Totodata, intervine in procesul fertilitatii si are capacitate antioxidanta, astfel ca este indicata in combaterea unor bloi precum scaderea imunitatii, afectiuni cardiovasculare, astm bronsic, ascita, epilepsie.Piperum nigrum sporeste gradul de absorbtie al suplimentelor nutritive, vitaminelor si alimentelor. Are, in acelasi timp, efect benefic pentru digestie, stimuland si optimizand arderea grasimilor din organism.

 

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia,  grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.


Mod de administrare:

 

Tratament: 200 mg/zi

Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului.


Prezentare: 30 capsule


Producator: Provita


Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

NADH joacă un rol cheie în producerea energiei din celule, în special în creier şi sistemul nervos central. 


 

NADH+ 12.5MG- Recomandat pentru oboseala cronica, depresie, Alzeimer, Parkinson, senilitate, energizant fizic si mintal
EFECTE NADH+ 12.5MG: 


-NADH este o co-enzima prezenta în mod natural în toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara şi pentru producerea de energie la nivel celular. De asemenea, contribuie la producţia de L-dopa, care ulterior este transformată în dopamină, un important neurotransmitator esential pentru functionarea normala a creierului;
-NADH joacă un rol cheie în producerea energiei din celule, în special în creier şi sistemul nervos central, fiind astfel si “o pilula energizanta”. Cu cat o celulă are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate face “datoria” în mod eficient. Persoanele care suferă de tulburări, precum oboseala cronica, sau pur şi simplu persoane care au nevoie de un impuls în nivelurile de energie, pot beneficia de suplimentarea cu NADH;
-NADH stimulează producţia neurotransmitatoarelor dopamină, noradrenalină  şi serotonina, îmbunătăţind astfel claritatea mentală, starea de alerta şi puterea de concentrare. Acest fapt este deosebit de important si in lupta contra efectelor imbatranirii cum ar fi deficiente de: memorie, dementa senila, boala Alzeimer, Parkinson etc.
-NADH este implicat direct in sistemul imunitar defensiv al celulelor. Cu cat avem mai mult NADH în organism, cu atat functioneaza mai bine functia de reparare a AND-ului;
Numeroase studii au evaluat potenţialul NADH in tratarea bolilor: Alzheimer, Parkinson şi sindromul de oboseală cronică, precum si ca un supliment nutriţional pentru sportivi (energizant).


Aceste studii au arătat că administrand NADH:


-la pacienţii cu boala Parkinson -  a indus o creştere a dopaminei. S-au inregistrat de asemena îmbunătăţiri în capacitatea motorie, mersul pe jos, postură şi vorbire, precum şi ameliorarea functiilor cognitive si emoţionale;
-la persoanele care suferă de depresie - a avut un efect benefic în 93% din pacienţi. Aceasta este pentru că NADH induce creşterea nivelului de dopamină şi noradrenalina în creier. De asemenea, se poate induce că, prin participarea la producerea moleculei de energie celulara ATP, NADH este capabil de a restabili nivelul de energie al creierului; 
-la pacienţii cu boala Alzheimer - a prevenit progresarea bolii, chiar reversand unele efecte ale acesteia prin imbunatatirea problemelor de cognitie si de comportament. A fost, de asemenea, detectata o creştere a nivelurilor de activitate cerebrala legate de dopamină/ noradrenalina; 
-la sportivi s-a observat o crestere a performantei concomitent cu mentinerea unui nivel ridicat de alerta mintala;
-la persoanele cu nivele de energie scazute cum ar fi : persoanele in varsta sau bolnavii de sindromul de oboseala cronica, care au administrat NADH au avut  sanse de 4 ori mai mari de imbunatatire comparativ cu grupul placebo. De aici vine si porecla NADH-ului de Vitamina Anti-oboseala.
Clorofila cu care este imbracata tableta ii mareste considerabil bio-absorbtia prin efect sinergistic.


Despre NADH:


NADH, (Nicotinamida Adenin Dinucleotida) cunoscuta si sub denumirea de Coenzima-1 sau CoE-1, o enzimă deosebit de importanta în producţia de energie la nivel celular. NADH este forma redusa a Nicotinamidei Adenin Dinucleotida (NAD) prin aport energetic de hidrogen (H). NADH este necesara pentru mii de reacţii biochimice din organism. NADH este o coenzima prezenta în mod natural în toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara şi pentru producerea de energie la nivel celular. De asemenea, contribuie la producţia de L-dopa, care ulterior este transformată în dopamină, un important neurotransmitator esential pentru functionarea normala a creierului.


NADH joacă un rol cheie în producerea energiei de celule, în special în creier şi sistemul nervos central, fiind astfel si “o pilula energizanta”. Cu cat o celulă are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate face “datoria” în mod eficient. Persoanele care suferă de tulburări, precum oboseala cronica, sau pur şi simplu persoane care au nevoie de un impuls în nivelurile de energie, pot beneficia de suplimentarea cu NADH.


 

COMPOZITIE NADH+ 12.5MG:


NADH (Nicotinamida Adenin Dinucleotida)………………..12 mg

Clorofila (invelisul extern al tabletei)....................................5 mg

 

MOD DE ADMINISTRARE NADH+ 12.5MG:


1 tableta pe zi (de preferinta dimineata) pe stomacul gol cu o cana de apa

La recomandarea medicului se poate adminstra cate 1 tableta de 2 ori pe zi

Mareste capacitatea de raspuns a sistemului imunitar la infectiile bacteriene incusiv E. Coli si Klebsiela. 


Super Immune Forte - imunitate crescuta la cote maxime

Beneficii: 

Super Imune Forte+650g - AMLA (Emblica Officinalis  cunoscuta si sub denumirea de Phyllanthus officinale) este o ultima descoperire in domeniu.


Extractul de emblica a facut obiectul unor studii recente care au dovedit eficienta acesteia in: boli autoimunitare, cancer, diabet, boli de ficat, boli cardiovasculare (pe fond autoimun), ulcer si alte afectiuni precum Artrita reumatoidala siOsteoporoza. AMLA mareste capacitatea de raspuns a sistemului imunitar la infectiile bacteriene incusiv E. Coli si Klebsiela. 

 

In sezonul gripal, SUPER IMMUNE asociat cu ASTRAGALUS 9000 au efectul unui vaccin antigripal cu spectru larg pentru simplul motiv ca
sistemul imunitar devine capabil sa distruga virusii sau bacteriile invadatoare.

 

Artrita Reumatoidala este o boala autoimuna (sistemul imunitar propriu ataca articulatiile). Si totusi, medicina clasica o trateaza ca pe o artroza. Desi este necesara si tratarea inflamatiei care cauzeaza dureri (in acest sens cel mai indicat fiind administrarea de SERRA PLUS) in paralel insa trebuie neaparat modulat sistemul imunitar. In acest sens, administrarea de SUPER IMMUNEeste cea mai inicata terapie.

 

Bolile cardiovasculare sunt cauzate de inflamatii. Sistemul imunitar intra in actiune ori de cate ori apare o inflamatie dar daca actioneaza prea puternic "poate face mai mult rau decat bine" in sensul ca ataca agresiv peretele arterelor, mareste productia de colesterol si depunerea acestuia pe peretii arteriali. SUPER IMMUNE regleaza acest proces, devenind astfel un element important in tratarea Aterosclerozei si in reglarea raportuui colesterol bun/colestrol rau.

 

In cancer, chimoterapia si radioterapia au un efect devastator asupra sistemului imunitar. Administrrarea de SUPER IMMUNE inainte si dupa aceste proceduri ajuta la refacerea sistemului imunitar si implicit creste eficienta chimoterapiei si radioterapiei.


Ingrediente:

 

AMLA (Emblica Officinalis) PE 40% tanini..............250 mg

Arabinogalactan...........................................50 mg

Fitosteroli (steroli & sterolini)..............................350 mg

Continand:

Sitosteroli....................40%

Campasteroli...............20%

Sigmasteroli.................20%

Deltasteroli..................14,5%

Brassicasteroli..............0,5%


Amla este fructul unui copac foios care se gaseste in India. Este recunoscuta pentru capacitatea de-a sustine sistemul imunitar si de-a imbunatati vederea. De asemenea,  are rol antipiretic, afrodiziac si tonic. Este un bun remediu tonic, ca diuretic, dar si contra problemelor aparute la bila. Lupta si contra hiperaciditatii, ulcerelor si pentru eliminarea toxinelor din sange. Totodata, are puternice proprietati antiinflamatoare, astfel ca poate regulariza nivelul zaharului din sange si ajuta la diminuarea colesterolului si la mentinerea in buna stare a ficatului. Contribuie la cresterea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange.


Un alt ingredient important, Arabinogalactanul, este un polizaharid  extras din scoarta coniferului Larix, fiind recunoscut  ca un modulator al sistemului imunitar, precum si o sursa de fibre alimentare care confera beneficii terapeutice considerabile. Are efectul de intarire a sistemului imunitar, mareste raspunsul anticorpilor la infectiile virale, mareste activitatea macrofagelor. Arabinogalactanul este o fibra care fermenteaza in intestine. Acesta poate creste numarul  bacteriilor intestinale benefice pentru organism, cum este Lactobacillus si prezinta si alte efecte benefice pentru buna functionare a tractului digestiv.

 

Fitosterolul este cel mai raspandit sitosterol cu importanta in biosinteza hormonilor steroidici si vitaminaD. Are un important rol in organism datorita mentinerii unui nivel scazut al colesterolului.

 

Sitosterolul, unul din sterolii de origine vegetala. Au o structura asemanatoare colesterolului produs de organism. Se presupune ca sitosterolul reduce nivelul colesterolului plasmatic, reduce riscul cancerului de colon si atenueaza simptomele ce insotesc hiperplazia benigna a prostatei (HBP), precum si emisia de urina repetata in timpul noptii.

 

Mod de adminstrare: 1 capsula/zi. Pentru cazuri mai grave sau pentru un tratament intens se poate mari doza pana la 3 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului.


Important: pentru a maximaliza absorbtia, cu 1 ora inainte si dupa administrare nu se vor consuma produse lactate si grasimi animale.

 

Prezentare: 30 capsule

 

Producator: Provita 

 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Este unul dintre cele mai importante produse antioxidante, care acționează eficient pentru protecția organismul uman!


Cu Resveratrol Forte, organismul capătă o rezistență mai mare împotriva factorilor negativi!


Beneficii RESVERATROL FORTE:

 

Conferă o protecție deosebita materialului genetic nuclear (ADN), ferindu-l de mutații;

Este SINGURUL anti-oxidant care acționează direct pe gena Matusalemica (sau ”gena longevitatii”) având capacitatea de a creste durata şi calitatea vieţii;

Are și calitatea de potenţator de efect (bioflavonoid) pentru toate mineralele și vitaminele, amplificînd efectele acestora de zeci până la sute de ori;
Are un potențial anti-oxidant de 50 de ori superior vitaminelor C şi E. Este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia anti-oxidativa a colesterolului LDL (colesterol rău);
Este un vasodilatator arterial;

Se opune expansiunii fibroase a cicatricei post-infarct miocardic;
Incă din 1985 se ştie ca are capacitatea de a inhiba agregarea plachetară indusă de trombină şi ADP (Kimura) => Resveratrol are deci efect anti-trombotic;
Îmbunatateste ­elasticitatea articulațiilor, stimulând sinteza fibrelor de colagen atât la nivel articular, cât şi in piele (astfel având şi un rol cosmetic anti-aging). Preîntâmpină ridarea şi imbatranirea pielii, menținându-i elasticitatea şi tineretea;

Are efect preventiv și protectiv față de boala Alzheimer prin blocarea proteinei NF-Kb, împiedicând astfel microglia să distruga neuronii;
Există studii încurajatoare referitoare la potențialul terapeutic al resveratrolului și în alte boli neuro-degenerative;
Mărește toleranța la efort, îmbuntățind astfel performanțele fizice și psihice;
A mărit durata de viață şi potențialul reproductiv la animalele de experiență pe care a fost testat (cu 15-30%);

Se comportă şi ca un hormon fito-estrogen, adică:
Reprezintă cel mai puternic fixator de Calciu în oase (alături de exercițiul fizic), prevenind şi combătând eficient osteoporoza;
Conferă protecţie vasculară majoră, chiar şi la barbaţi;
Combate tulburările de climacteriu;
Ajută la regularizarea ciclului menstrual şi se opune manifestarilor dismenoreice (ciclu neregulat, ciclu intârziat);
Chiar administrat în exces, Resveratrol conferă protecţie împotriva cancerului de sân și col uterin şi nu induce cancer.
Protejează celulele nervoase împotriva efectelor devastatoare ale stresului mărind durata de viață a acestora;
Creşte eliminarea renală a acidului uric, prevenind acumularea sa şi riscul de a dezvolta guta sau litiază urică.

 

COMPOZITIE RESVERATROL FORTE:

 

Extract din Polygonum cuspidatum………………150 mg

Standardizat la 20% = 30 mg (trans) resveratrol

S-a descoperit ca cea mai mare cantitate de resveratrol se găsește in rădăcina plantei Polygonum cuspidatum originară din Japonia, care nu poate fi consumată în stare naturală. Coaja și semintele de struguri roșii, afinele, murele, merișorul și arahidele sunt surse de resveratrol, însă pentru a asimila cantitatea zilnică de care organismul nostru are nevoie ar trebui să consumăm câteva zeci de kilograme de fructe din acest fel.


Extract din vin rosu (Vitis vinifera)………………100 mg

Standardizat la 20% = 20 mg polifenoli 10% = 10 mg resveratrol

Este un antioxidant foarte puternic, care poate face minuni pentru imunitatea noastră.

  

MOD DE ADMINISTRARE RESVERATROL FORTE: 1-2 capsule/zi inainte de mese sau dupa sfatul medicului.


Prezentare RESVERATROL FORTE: 90 capsule


Producator RESVERATROL FORTE: 


Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate și echilibrate și unui mod de viață sănătos.


Numeroase studii indica faptul ca Quercetinul ajuta la reducerea simptomelor de alergii, inclusiv curgerea nasului, a ochilor, inflamarea fetei si a buzelor, precum si urticaria.


Quercetinul ajuta la reducerea simptomelor de alergii ! 

 

Beneficii:


 Alergii,

 Astm,

 Febra fanului,

 Urticarie.


Numeroase studii indica faptul ca Quercetinul ajuta la reducerea simptomelor de alergii, inclusiv curgerea nasului, a ochilor, inflamarea fetei si a buzelor, precum si urticaria.

Boli de Inima - Studiile sugereaza ca Quercetinul ajuta la reducerea riscului de ateroscleroza, prevenind astfel atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.

Hipertensiune arteriala - Studiile arata ca suplimentarea cu Quercetin reduce tensiunea arteriala la persoanele care au hipertensiune arteriala.

Cistita interstitiala - In urma unor studii legate de aceasta afectiune, persoanele cu aceasta problema sufera de dureri ale vezicii urinare care este similara cu o infectie urinara si simt nevoia de a urina des. Acestora li s-a administrat suplimente cu Quercetin reducandu-se astfel simptomele.

Prostatita - Unele dovezi preliminare indica faptul ca Quercetin ar putea reduce simptomele de prostatita (inflamatie a prostatei).

Cancer - Oamenii de stiinta considera ca, Quercetinul precum si alte flavonoide sunt importante in privinta prevenirii cancerului. Quercetinul s-a dovedit ca inhiba cresterea celulelor canceroase din san, colon, prostata, cancer ovarian, endometrial, precum si tumorile pulmonare. In privinta cancerului, opinia este ca ataca doar celulele canceroase prin suprimarea alimentarii lor cu sange, prin blocarea hormonilor care stimuleaza tumora si prin intarirea sistemului imunitar. Quercetin are de asemenea proprietati anti-tumorale remarcabile in special pentru cancerele de piele si prostata.

 

 

Descriere:

 

Quercetinul apartine unui grup de pigmenti de plante numite flavonoide, acesta avand proprietati antioxidante puternice. Quercetinul actioneaza ca un antihistaminic si antiinflamator, ajutand la protejarea impotriva bolilor de inima si a cancerului. Quercetin este un flavonoid esential care formeaza “coloana vertebrala” a multor altor flavonoizi printre care flavonoizii citrici, rutin, hesperidin, narigin si tangeritin. Quercetin este cel mai activ dintre flavonoizi si multe din plantele medicinale isi datoreaza proprietatile prezentei Quercetinului. Quercetin are proprietati puternic anti-inflamatoare prin inhibarea proceselor inflamatorii initiale. Inhiba producerea si eliberarea Histaminei si a altor mediatori alergici/inflamatori. De aceea se foloseste cu rezultate bune in tratarea Artritei, Reumatismului Articular, Artrozei. In plus, Quercetin are efecte antioxidante si de protejare a Vitaminei C.Compozitie:


Fiecare comprimat contine: Quercitina - 400 mg;  Bromelaina - 100 mg.
Excipitienti tabletari: Fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, croscarmeloza sodica, acid stearic, stearat de magneziu.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb. Quercetina este un bioflavonoid important extras din surse vegetale si  anume din coaja fructelor citrice.

 

Mod de administrare:


1-2 capsule pe zi luate in timpul mesei.

 


Precautii:


Quercetinul este in general, considerat sigur si foarte bine tolerat. Efectele secundare pot include dureri de cap si stomac deranjat. Exista unele rapoarte, ca la doze mari de Quercetin (mai multe de 1 g pe zi), poate duce la deteriorarea rinichilor.  Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.Are capacitatea de a subtia lichidul care se aduna in zonele de inflamatie si curata sistemul circulator de elementele care "ingroasa sangele".


Serra Plus - digera si elimina tesuturile moarte din sange


Beneficii:
 


 Curata sistemul circulator de elemente care "ingroasa sangele"
 Dizolva fibrina (acumulare de proteine) si cheaguri de sange
 Elimina durerea si infectii ale sinusurilor artritice (sinuzita)
 Are proprietati anti-inflamatorii puternice


Serra Plus ataca si dizolva materia moarta din organism de tipul celulelor moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, inflamatii post-operatorii, datorita ingredientelor naturale ce contribuie cu succes la acest lucru.


 

Serratiopeptidaza este o enzima proteolitica studiata de mult timp si lansata relativ recent pe piata.


Serratio Peptidaza este enzima extrasa din intestinul viermelui de matase. Cu ajutorul ei, acesta reuseste sa dizolve o gaura in cocon pentru a putea iesi afara.


Cercetarile recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subtia lichidul care se aduna in zonele de inflmatie, blocand eliberarea de compusi durerosi si dizolvand fibrina (o acumulare de proteine), care conduce la procese inflamatorii. 


Este extrem de eficienta in tratarea artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamatiilor post-operatorii si a sinuzitei.


Serratiopeptidaza are capacitatea de a dizolva cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, de pe plamani, rinichi, uter si ovare, dar si sa curete arterele si sa previna accidentele cardiovasculare, curatand efectiv arterele.


In aceste sens, devine foarte utila si dupa un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sange sau in starile post operatorii, cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate de chirurgie, precum si dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care, odata eliberate in circuitul sanguin, pot bloca unle vase cauzand complicatii neprevazute.


Serraplus de la Provita Nutrition este acoperita enteric (gastro-rezistenta) pentru ca enzima sa treaca prin stomac fara a fi atacata de sucurile gastrice si sa ajunga astfel intacta in intestine.


Serapeptaza de la Provita Nutrition este standardizata la o concentratie Forte de 120.000 UI per capsula.


Serapeptaza de la Provita Nutrition este incapsulata in capsule nedigerabile de catre Serapeptaza pentru a nu-i consuma din potenta proteolitica.

 

Ingrediente: 

 

Curcuminul reprezinta cel mai puternic antiinflamator natural, fiind extras din curcuma si avand proprietati anti-cancerigene si de reducere a colesterolului din sange.


El capacitatea de-a suprima initierea sau cresterea tumorala. Este, totodata, un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi. 


O alta utilizare a curcuminului este in lupta contra Alzheimer.


De asemenea, are efect benefic si in probleme precum bolile cardiovasculare, in prevenirea infarctului si a accidentelor vascular-cerebrale.
Bromelina este o substanta extrasa din fructul tropical numit ananas, provenit din America.


Acesta este inclus in randul plantelor medicinale datorita proprietatilor pe care le are, bromelina este cel mai pretios compus al fructului, care asigura o buna functionare a tractului gastro-intenstinal, astfel ca este important de stiut ca sucul de ananas are capacitatea de-a inlocui sucul gastric.


Bromelina este considerata o enzima proteolitica ceea ce inseamna ca ajuta organismul sa digere proteine.Papaina este considerata una dintre cele mai importante enzime si este extrasa din fructele si frunzele plantei tropicale, cunoascute sub numele de papaya.


Aceasta enzima are rol de-a interveni in descompunerea alimentelor.


Are capacitatea de-a contribui la metabolizarea proteinelor aflate in tractul gastrointestinal, digera grasimile, amelioreaza edemele, durerile si inflamatiile, mai ales celor din cazul traumatismelor sportive si artritelor. Totodata, stimuleaza activitatea sistemului imunitar.Boswelina este un produs natural ce intretine sanatatea articulatilor, ligamentelor, a tendoanelor, muschilor. Provine dintr-un arbore intalnit in Africa si Orientul Mijlociu, fiind considerata in Evul Mediu remediul esential pentru tratarea ciumei sau chiar a leprei. 


Constituie un puternic antiinflamator, analgezic si antitumoral.


Este indicata in tratarea poliartritei reumatoide, periatritei scapulo-humerala, a dureriloe musculare, nevralgiilor, colitei ulcerative,astmului bronsic, tumorilor cerebrale.


Nu contine: lactoza, oua, gluten, soia,  grau, porumb, fermenti, nuci sau coloranti artificiali, arome si conservanti. 
 

Mod de administrare: 


Dozaj recomandat: 1 capsula de 2 ori pe zi, administrate pe stomacul gol cu un pahar de ap sau conform recomandarilor medicului.
Intretinere: 1 capsula pe zi intre mese.
Terapeutic: 1 capsula de doua ori pe zi intre mese.
Terapeutic intensiv: 1 capsula de trei ori pe zi, cu o ora inainte de mese, timp de o saptamana, dupa care se reduce la 1 capsula de doua ori pe zi intre mese.

 


Prezentare: 30 capsuleProducator:        

 

 

Serra Plus este un produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare Certificat de Notificare Seria: AA / Nr. 3125 / 2009Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Alte produse din categoria Pachete-Protocoale

Alte produse din categoria Pachete-Protocoale