Ulei de In, 250ML Solaris

ULEI SEMINTE IN 250ML MARASCA SOLARIS View larger
ULEI SEMINTE IN 250ML MARASCA SOLARIS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
ULEI SEMINTE IN 250ML MARASCA SOLARIS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Solaris

Ulei de In, 250ML Solaris

Vezi informatii complete

22,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ulei de In, 250ML Solaris

Descriere:

Ulei obținut pe presă Solaris, prin presarea la rece a semințelor de in. După presare uleiul este decantat și apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurând astfel o calitate superioară a uleiului obținut. Stimulează creșterea și dezvoltarea armonioasă a întregului organism. Uleiul din semințe de in este recomandat în ameliorarea afecțiunilor cardiovasculare, reglarea tranzitului intestinal și pentru aportul de acizi grași esențiali.

Beneficii:
Stimulează dezvoltarea armonioasă a întregului organism
Reglează tranzitul intestinal

Ce conține:

Acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate. Fiecare membrană celulară conține în structura ei aceste grăsimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna funcționare de acești acizi grași.

Conține acidul gras esențial alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lanț scurt) pe care organismul sănătos îl transformă în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acizi grași omega-3 cu lanț lung, care se găsesc în uleiul de pește.

Organismul uman nu poate sintetiza acești acizi grași, prin urmare ei trebuie aduși în corp prin alimentație, de aceea ei sunt numiți acizi grași esențiali. Aceste grăsimi esențiale sunt exemple de acizi grași polisaturați. Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației, în timp ce acizii grași omega-6 au tendința de a contribui la procesul inflamației.

Cum se consumă:

Este foarte important pentru fiecare persoană să aibă un nivel echilibrat de acizi grași omega-3 și omega-6 obținuți din dietă. Raportul corect între omega 3 și omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4. În dieta obișnuită întâlnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24. Necesarul zilnic de acizi grași omega 3 (asigurându-i doar din uleiul de in): echivalentul a 1 lingură (15 ml) / zi, peste vârstă de 13 ani, în 1-2 prize. Trebuie reținut că uleiul de in, alături de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat în calorii. Astfel, 1 lingură de ulei depășește 100 kcal!

Cum acționează:

Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare. 

Cantitate:

250 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ulei de In, 250ML Solaris

Ulei de In, 250ML Solaris

Da Nu