Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson

NLS007

270,00 lei

Produsul este in stoc

Transport Gratuit!

Mierea MGO 200+ - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.


TRANSPORT GRATUIT!

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson

 

 Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.


 Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.


Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

 


• Escherichia coli (E. coli)
• Staphylococcus aureus (Staph infections)
• Citrobacter freundii
• Proteus mirabilis
• Pseudomonas aeruginosa
• Salmonella typhimurium
• Streptococcus faecalis
• Streptococcus pyogenes
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

 


Componentele mierii de manuka:


Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.


Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.
Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concenrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

 

  • Cantitate 500g
  • Caracteristici Transport Gratuit
  • Miere de Manuka MGO 200+

Spune-ti parerea

Nota 
Ioana Ardelean
2017-07-14

Buna

Am scapat de o rinita alergica de gand iau mierea aceasta

  • 4 din 4 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
Aniela M
2017-04-21

O miere miraculoasa

Folosesc aceasta miere cu MGO200+ de mai mult de 1 an de zile,de cand am decoperit din analize ca am Helicobacter Pilory, in fiecare zi cate o lingurita dimineata pe stomacul gol
Am inceput sa tin o dieta recomandata si sa iau aceasta miere iar in cateva luni analizele au confirmat ca sunt sanatoasa iar Helicobacterul disparuse.
O iau in continuare pentru mentinere si am recomandat-o tuturor prietenilor mei care o iau pentru diferite afectiuni.

  • 3 din 3 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
George
2017-02-03

Mult mai buna decat de la alti producatori

Am mai incercat miere de manuka si de la alt producator dar asta de 200 + e net superioara tuturor . Am primit si certificat de calitate de la voi ( lucru care nu se intampla la alte magazine ) si din cate stiu acest producator de miere de manuka este singurul care trece pe fiecare borcan un CNP prin care poate fi identificata zona din care se face mierea. Multumesc domnisoarei Natalia de la plantum.ro pentru informatii. Sunteti buni si de incredere

  • 7 din 7 persoane au considerat această recenzie utilă.

Spune-ti parerea !

Spune-ti parerea

Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson

Miere Manuka RAW MGO 200+, 500g Nelson

Mierea MGO 200+ - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.


TRANSPORT GRATUIT!

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Miere UMF/MGO