Miere de Manuka RAW MGO 30+, 500g Nelson

NLS001

Miere de Manuka RAW Nelson MGO 30+, 500g View larger
Miere de Manuka RAW Nelson MGO 30+, 500g
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka RAW Nelson MGO 30+, 500g
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Cea mai puternica Miere de Manuka  Activa, recomandata pentru combaterea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice.

Vezi informatii complete

139,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Miere de Manuka RAW MGO 30+, 500g Nelson

Descriere:

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.miere-de-manuka-plantum-ro

Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.

Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.

   

floare de manuka 1 - plantum-ro (2).jpg   Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.bacterii - plantum-ro

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.

Beneficii:


 

Afectiuni Gastro - Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale

 Helicobacter Pylori

 Stafilococ Auriu  Herpes  Paradontoza

 

 Ulcer

  Rinita  Psoriazis   Candida Bucala

 

 Gastrita

 Dureri in gat  Eczeme  Gingivita

 Reflux Gastroesofagian

  Astm  Arsuri  Afte
 Halena Digestiva (miros neplacut in stomac)  Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte  

 

 

 Pneumonie  Alunite  
   Bronsita Cronica  Acuta  Acnee  

 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME 

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

 

Ambalajele nu contin substante BPA

 

 


noua zeelanda - plantum-ro.png      Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

 

tribul-maori-plantum-ro    Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

  

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

Componentele mierii de manuka:

 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.fagure-cu-miere-plantum-ro

Mod de administrare:

 

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

 

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Cantitate:

500g

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere de Manuka RAW MGO 30+, 500g Nelson

Miere de Manuka RAW MGO 30+, 500g Nelson

Da Nu