Miere de Manuka MGO 125+, 250 g

FFD030

Promotie
Miere de Manuka MGO 125+, 250 g View larger
Miere de Manuka MGO 125+, 250 g
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka MGO 125+, 250 g Miere de Manuka MGO 125+, 250 g

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Great Manuka

Miere de Manuka MGO 125+, 250g

Vezi informatii complete

119,00 lei (TVA inclus)

99,00 lei (TVA inclus)

-20,00 lei

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Miere de Manuka MGO 125+, 250 g

Descriere:

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.floare-de-manuka-plantum-ro

Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.

 miere-de-manuka-plantum-roSpre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.miere-pentru-copii-plantum-ro

Beneficii:


 

 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME 

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

 

Ambalajele nu contin substante BPA

 

 


 noua zeelanda - plantum-ro.png    

Toata mierile de manuka provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

 

tribul-maori-plantum-ro    Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

  

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

Componentele mierii de manuka:

 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

Mod de administrare:

 

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

 

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.

Cantitate:

250g

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere de Manuka MGO 125+, 250 g

Miere de Manuka MGO 125+, 250 g

Da Nu