Miere de Manuka MGO 625+, 250g

FFD032

Promotie
Miere de Manuka MGO 625+, 250 g View larger
Miere de Manuka MGO 625+, 250 g
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka MGO 625+, 250 g Miere de Manuka MGO 625+, 250 g

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit pentru acest produs

Producator: Great Manuka

Miere de Manuka MGO 625+, 250 g

Vezi informatii complete

318,00 lei (TVA inclus)

277,00 lei (TVA inclus)

-41,00 lei

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Volume discounts

CantitateDiscountEconomisesti
2 5% Pana la 31,80 lei
3 10% Pana la 95,40 lei

Informatii produs

Miere de Manuka MGO 625+, 250g

Descriere:

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.floare-de-manuka-plantum-ro

Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.

albina - plantum-ro.jpg   

Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.miere-de-manuka-plantum-ro

Beneficii:


 

Afectiuni Gastro - IntestinaleAfectiuni ale Aparatului Respirator  Afectiuni ale EpidermeiAfectiuni ale Cavitatii Bucale

 Helicobacter Pylori

 Stafilococ Auriu Herpes Paradontoza

 

 Ulcer

  Rinita Psoriazis  Candida Bucala

 

 Gastrita

 Dureri in gat Eczeme Gingivita

 Reflux Gastroesofagian

  Astm Arsuri Afte
 Halena Digestiva (miros neplacut in stomac) Tuse Cronica/ TabagicaIntepaturi de insecte 

 

 

 Pneumonie Alunite 
  Bronsita Cronica  Acuta Acnee 

 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME 

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

 

Ambalajele nu contin substante BPA

 

 


Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

 

tribul-maori-plantum-ro    Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.

  

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

Componentele mierii de manuka:

 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

Mod de administrare:

 

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

 

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Cantitate:

250g

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere de Manuka MGO 625+, 250g

Miere de Manuka MGO 625+, 250g

Da Nu