Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric

PAC394

-29,01 lei

Reduced price!
Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric View larger
Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Produsul are transport gratuit!

Producator: Taica

Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli.

 - Productie Limitata! Stoc Limitat!

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

368,00 lei tax incl.

338,99 lei tax incl.

-29,01 lei

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500g Watson & Son

  1. Acest produs nu este disponibil momentan

Produse similare

Informatii Produs

Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric

Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son

Beneficii miere de Manuka:

 Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice;

 Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate;

 Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii;

 Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica;

 Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia;

 Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale;

 Mierea de manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii;

 

Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

• Escherichia coli (E. coli)

• Staphylococcus aureus (Staph infections)

• Citrobacter freundii

• Proteus mirabilis

• Pseudomonas aeruginosa

• Salmonella typhimurium

• Streptococcus faecalis

• Streptococcus pyogenes

• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)

• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)

• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) 

 

Recomandări:

- Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; 

- Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.

- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.

 

Mod de administrare:

- Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

 

Standardul Molan Gold:

"Molan Gold Standard" este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka.

"Molan Gold Standard" este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic. Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025.

Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr. Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka.

Dr. Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale.

image?w=794&h=239&rev=1&ac=1&parent=1eAm


Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă. Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI).

Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiția Științei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica și defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o miere autentică de Manuka.

Informații de bază

Toate tipurile de miere prezintă proprietăți antibacteriene. Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenței de peroxid de hidrogen - un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere. Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină și se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură.

Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene. Acest lucru a fost menționat ca activitate non-peroxidică (NPA), care ulterior a fost atribuită prezenței de Metilglioxal (MGO).

Metodologia explicată

Toată mierea etichetată ca miere de Manuka pentru export, trebuie să fie testată de către un laborator acreditat de MPI, pentru a asigura respectarea definiției mierii de Manuka.

Definiția oficială a mierii de Manuka din Noua Zeelandă este alcătuită dintr-o combinație de cinci atribute (patru markeri chimici din nectar și un marker ADN de la polenul de Manuka). Acest lucru îi permite industriei să:

  • separe mierea de Manuka de alte tipuri de miere

  • să o identifice ca fiind miere de Manuka monofloră sau miere de Manuka polifloră (miere care include Manuka, dar include, de asemenea și nectar colectat de albine din alte surse florale).

În plus față de acest standard, societățile de miere de Manuka pot alege, de asemenea, să includă și alte sisteme de clasificare pe etichetele lor, cu condiția ca mențiunile să fie adevărate, exacte și fără să inducă în eroare în nici un fel.



Cel mai bun mod de a ști dacă o miere de Manuka este autentică, este să ne asigurăm că pe etichetă este înscris „Ambalat în Noua Zeelandă”, deoarece acest aspect certifică faptul că a fost supusă regimului strict de testare al MPI și îndeplinește definiția și standardele necesare.

Există mai multe sisteme de clasificare diferite utilizate în piață, cele mai importante precum și o scurtă explicație pentru fiecare, fiind enumerate mai jos.

MGO - metilglioxal

Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare din punct de vedere organic, descoperit în mierea de Manuka. MGO provine din compusul dihidroxiacetonă (DHA), care este prezent în nectarul florilor de Manuka, în proporții diferite. DHA este transformat în mod natural în MGO în timpul producției de miere în stup și în mierea de Manuka proaspăt extrasă.

În timp ce majoritatea tipurilor de miere conține cantități mici de MGO, mierea de Manuka conține niveluri mult mai ridicate.

MGO este în prezent cel mai frecvent sistem de clasificare pe piață. Nu este o marcă comercială, astfel că orice societate poate alege să adopte acest sistem de clasificare. Spectrul de clasificare pornește de la un nivel de 30+ (miere polifloră de Manuka) și poate ajunge până la 1100+ (25+).

MGO este cel mai bun indicator al eficacității mierii de Manuka.dO2OiwNJP1nxHFsMprB4RXjjQKpThcOQmsauMLp8

MGS - Molan Gold Standard

Standardul Molan Gold (MGS) evaluează compusul natural Metilglioxal (MGO) descoperit în mierea de Manuka. Acest standard a fost dezvoltat și denumit după omul de știință Dr. Peter Molan, care a descoperit proprietățile anti-bacteriene speciale în mierea de Manuka.

MGS clasifică mierea de Manuka pe o scară de la 5+ până la 25+ și se corelează cu diferite nivele naturale de MGO descoperite în mierea de Manuka și asigură puritatea și calitatea. Marca comercială MGS este deținută de Oha Honey, iar utilizarea sa a fost aprobată de MPI.


uLNrmyqh3NOXxo_Qe817MLgi-2oXaHJWoR2v8Qf9

UMF – (Unique Manuka Factor) Factorul Unic Manuka

UMF este o marcă comercială deținută de Asociația Mierii de Manuka cu Factor Unic (UMFHA). UMFHA nu este un organism de guvernare privind reglementarea mierii de Manuka, este o organizație comercială cu membri voluntari, în cadrul căreia membrii plătesc o taxă de licență pentru utilizarea mărcii comerciale UMF.

Acest sistem de clasificare măsoară nivelurile de DHA și MGO și testează prezența leptosperinei. Cifrele utilizate variază de la un 5+ la 25+.


pD-MDxVIVUxk7vrp4FWUr2f2-RfsTBgbSNZ-B5Vi

K Factor

KFactor este un sistem de clasificare creat și utilizat exclusiv de Wedderspoon. Metodologia acestui sistem se bazează pe măsurarea nivelului de polen din mierea de Manuka, iar cifrele acestuia 12+, 16+ și 22+ reprezintă diferite niveluri de polen din mierea de Manuka (adică 65%, 75% și 90%).

Sistemul de clasificare KFactor este destul de diferit față de UMF si MGO. Acesta măsoară markeri, cum ar fi puritatea, enzimele vii, peste 250 de compuși chimici, DHA, cantitățile de polen, nivelurile pH-ului, nivelurile de antioxidanți și compuși fenolici. Sistemul de clasificare KFactor nu măsoară nivelurile de MGO, NPA sau al leptosperinei.

Există probleme cunoscute în jurul utilizării cantității de polen pentru a măsura calitatea mierii de Manuka. Mierea de Kanuka (care este foarte similară cu Manuka dar fără MGO) are polen identic și, prin urmare, nu pot fi distinse prin această metodă de testare.


V4NZe9hbwS3TaS0EnHUu7dvm1fSOZeJMifpeEsnB

Activitate Bioactivă/Activă/Totală

Unele societăți comercializează mierea de Manuka pe baza activității bioactive, active sau totale, care are la bază atât activitatea peroxidului de hidrogen cât și inactivitatea peroxidului de hidrogen. Deoarece peroxidul de hidrogen se degradează rapid, nivelul bioactiv al mierii poate fi foarte instabil. Acest lucru poate însemna că afirmațiile cu privire la activitatea bioactivă, activă și totală, pot fi nefiabile și ușor înșelătoare.




Clasificarea OHA Honey

Când borcanul dumneavoastră de miere Oha Honey poartă clasificarea Certificată MGO sau Standardul Molan Gold, puteți fi sigur că ceea ce cumpărați, a fost testat riguros pentru conținutul său de metilglioxal și certificat de către un laborator acreditat complet independent din Noua Zeelandă, în conformitate cu standardul ISO17025. Un certificat de laborator pentru orice lot de miere de Manuka Oha este disponibil la cerere.

Noi utilizăm Standardul Molan Gold pentru a oferi clienților noștri încrederea totală că produsele achiziționate dețin o evaluare exactă, pe bază științifică, a conținutului de metilglioxal menționat.

Tabelul înscris în pagina următoare prezintă corelația dintre MGS și MGO în comparație cu UMF.

Corelarea sistemului de clasificare

MGO (mg / kg)

UMF

MGS

MGO (mg / kg)

≥83

5+

5+

≥100

≥182

8+

8+

≥200

≥263

10+

10+

≥300

≥356

12+

12+

≥400

≥572

16+

16+

≥600

≥696

18+

18+

≥700

≥829

20+

20+

≥800

Pentru mai multe detalii puteti vizualiza siteul oficial: https://www.mgs.org.nz/

Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - Certificat Kosher - Productie Limitata! Stoc Limitat! 

Cuvantul "jeeva" in limba indiana inseamna "plin de viata".

 

SPRIJINA-TI ORGANISMUL SA FUNCTIONEZE LA CAPACITATE MAXIMA

Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli.


Uleiul din nuca de cocos are proprietati:

 Anti-inflamatoare;
 Anti-microbiene;
 Anti-fungice;
 Anti-virale;
 Imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.


Cum foloseste corpul nostru acidul lauric din acest ulei de cocos ?

Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli, cum ar fi herpesul, gripa, cytomegalovirusul, HIV, Listeria monocytogenes, etc. Desi mecanismul sau exact de actiune era inca necunoscut, acest ulei de cocos a fost utilizat pe scara larga in Ayurveda, sistemul de medicina traditionala a Indiei.


De ce este uleiul de cocos atât de sănătos?

Acest ulei de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale care are o concentraţie ridicata de acizi grasi saturati care pot 

genera o multime de reactii pozitive, benefice pentru sanatate. Proprietatile acestui ulei de cocos se datoreaza in special acestor acizi grasi: acizilor lauric, capric si caprilic.


Uleiul de cocos se asimileaza rapid in organism si se transforma in energie, motiv pentru care acest ulei de cocos este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca si celor care fac sport.
In plus acest ulei de cocos scade colesterolul, stimuleaza sistemul imunitar prin polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier si Calciu, regleaza metabolismul si digestia si, printre altele, ne ajuta sa avem parul si pielea sanatoase si stralucitoare atunci cand alegem sa-l folosim ca si ingredient cosmetic.  

Ulei de cocos Jeeva pentru FAMILII 

Gatind cu acest Ulei de Cocos de la Jeeva pentru toti membrii familiei veti avea un stil de viata mult mai sanatos!
Acest ulei de cocos NU contine colesterol, are un punct de ardere ridicat (nu elimina toxine la temperaturi mari), acest ulei de cocos nu genereaza radicali liberi daunatori ca si alte uleiuri vegetale atunci cand sunt supuse la temperaturi ridicate.

Ulei de cocos Jeeva pentru BEBELUSI

Acest Ulei de Cocos Jeeva Premium este o alternativa mai buna a cremelor si lotiunilor incarcate cu chimicale pentru copii!
Uleiul de cocos poate fi folosit cu succes pentru combaterea iritatiei de scutec si a eczemelor, este foarte bun pentru masajul bebelusilor, ajuta la inmuierea si eliminarea cojitelor de pe scalpul bebelusilor.
Multe mame au constatat, de asemenea, ca masarea cu acest ulei de cocos pe gingiile bebelusului poate alina durerea de eruptie a dintilor.

 

Ulei de cocos Jeeva pentru FEMEI INSARCINATE

 

Uleiul de Cocos Jeeva Premium este special, fiind una dintre putinele surse naturale de acid lauric, un acid gras saturat cu proprietati anti-virale si anti-microbiene. Acidul lauric se gaseste in mod normal in laptele matern, fiind benefic copilului prin actiunea acestuia de imbunatatire a sistemului imunitar. Uleiul de Cocos Jeeva are un continut de 52% acid lauric, ceea ce il face sa fie o alegere excelenta atat pentru mama cat si pentru copil.

 

 

Ulei de cocos Jeeva pentru VARSTNICI

Se pare ca o lingura de ulei de cocos pe zi tine doctorul departe de casa.
Cercetarile recente arata ca trigliceridele cu lant mediu din acest ulei de cocos traverseaza bariera de sange a creierului sprijinind teoria ca acestea pot fi metabolizate la corpii cetonici. Aceste trigliceride cu lant mediu reprezinta o importanta sursa alternativa de combustibil pentru creier si poate imbunatatii functia cognitiva si ar putea reprezenta imbunatatiri la pacientii cu boala Alzheimer si alte afectiuni neurodegenerative.

 

 

Ulei de cocos Jeeva pentru SPORTIVI

Uleiul de Nuca de Cocos este, fara indoiala, o sursa de grasimi sanatoasa care aduce beneficii culturistilor dupa antrenament.
Are un nivel ridicat de trigliceride cu lant mediu, care ofera calorii pentru energie fara a crea exces de grasimi in corp.
Acesta este digerat si absorbit rapid, prin urmare, ajunge foarte repede la muschii.
De asemenea, uleiul de cocos stimuleaza sistemul imunitar ajutand la prevenirea supra antrenamentului.
Prin consumarea uleiul de cocos ajuti organismul sa devina mai rezistent in fata oboselii, prin urmare, consumul acestuia este extrem de important pentru cei care lucreeaza afara din greu, maratonisti, culturisti, atleti etc.   

 

 

Ulei de cocos Jeeva in Diete

Reduce pofta de dulciuri? Suprima apetitul? Creste metabolismul? Acest Ulei de Cocos Jeeva Premium este un vis pentru cei ce tin diete!
Renunta la gustarile nesanatoase consumand Uleiul de Cocos Jeeva Premium care ajuta la cresterea satietatii si ajuta in lupta cu greutatea pe termen mult mai lung.

 

E BINE SA INTRODUCI ULEI DE COCOS JEEVA IN MENIUL TAU OBISNUIT

 

Ulei de cocos Jeeva in Detoxifiere

Stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa calda si amesteca cu o lingura din acest  Ulei de Cocos Jeeva Premium pentru o dimineata detoxifianta si o explozie de energie.

 

Ulei de cocos Jeeva la Micul Dejun

Pentru o omleta exotica adauga la reteta ta o lingurita de Ulei de Cocos Jeeva Premium. Puteti adauga in ceai si in cafea. Pentru o gustare nevinovata puteti face o portie de clatite, iar ca umplutura sa folositi ulei de cocos. Transforma-ti musliul intr-un mic dejun exotic prin adaugarea de ulei de cocos.

 

Ulei de cocos Jeeva la Masa de pranz

Creeaza un dressing delicios pentru salata, din Ulei de Cocos Jeeva Premium, suc de lime si piper negru. Incercati sa puneti o lingura de ulei de cocos
in apa in care fierbeti orezul sau pastele.

Ulei de cocos Jeeva la Cina

Toarna cateva linguri de Ulei de Cocos Jeeva Premium peste creveti sau peste cu putina zeama de lamaie si ardei iute, inainte de a-i baga la cuptor.
Se poate pune si peste carnea de pui sau de porc pentru a o fragezii. Cu acest ulei de cocos extravirgin puteti pregati, in mod sanatos legume, carne, deserturi.
Acesta nu fumega, este foarte versatil, pastreaza aromele mancarilor si creeaza o crusta frumoasa alimentelor.

 

Ulei de cocos Jeeva in Gustari

Se poate adauga Ulei de Cocos Jeeva Premium in smoothie-uri pentru a crea o bautura densa si spumoasa de fructe. Poti adauga in compozitia prajiturilor si fursecurilor
ulei de cocos, inlocuind untul sau margarina. Atunci cand ai nevoie de ceva bun poti lua pur si simplu o lingura de ulei de cocos.

Ulei de cocos Jeeva pentru Floricele de Porumb

Ai nevoie de o gustare sanatoasa pentru intreaga familie? E timpul sa incerci acest Ulei de Cocos Jeeva Premium.
Incalziti 2 linguri de ulei de cocos intr-o cratita si adauga un pumn de porumb de floricele. Nu uita sa acoperi cratita.

 

Ulei de cocos Jeeva pentru cei care iubesc Animalele de companie

Animalele se pot bucura, de asemenea, de acest Ulei de Cocos Jeeva Premium, fie adaugat in hrana pentru a ajuta digestia fie pentru a-i mentine greutatea constanta; fie aplicat direct pe piele ca un remediu pentru infectii si pentru a incuraja combaterea ranilor, fie aplicat pe blana pentru a-i conferi o stralucire sanatoasa.

Sfatul bucatarului

De ce sa nu fii creativ in bucatarie si sa inlocuiesti orice alt ulei utilizat intr-o reteta cu acest Ulei de Cocos Jeeva Premium.

Stiati ca uleiul de cocos extravirgin este potrivit pentru cei care urmeaza o dieta paleo, alcalina sau vegetariana?

E indicat sa aveti tot timpul la birou sau acasa un mic borcanel cu ulei de cocos jeeva pentru al adauga in cafeaua preferata in ceai sau in expresso. Gustul e divin!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric

Pachet Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin - 52% Acid Lauric

Da Nu