Miere de Manuka MGO 100+ ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son

WTS028

Miere de Manuka MGO 100 ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son View larger
Miere de Manuka MGO 100 ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka MGO 100 ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Watson-and-Son

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Miere de Manuka MGO 100+ ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son

Beneficii miere de Manuka:

 Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice;

 Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate;

 Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii;

 Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica;

 Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia;

 Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale;

 Mierea de manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii;

 

Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

• Escherichia coli (E. coli)

• Staphylococcus aureus (Staph infections)

• Citrobacter freundii

• Proteus mirabilis

• Pseudomonas aeruginosa

• Salmonella typhimurium

• Streptococcus faecalis

• Streptococcus pyogenes

• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)

• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)

• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) 

 

Recomandări:

- Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; 

- Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.

- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.

 

Mod de administrare:

- Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

 

 

Standardul Molan Gold:

"Molan Gold Standard" este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka.

"Molan Gold Standard" este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic. Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025.

Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr. Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka.

Dr. Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale.

image?w=794&h=239&rev=1&ac=1&parent=1eAm


Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă. Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI).

Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiția Științei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica și defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o miere autentică de Manuka.

Informații de bază

Toate tipurile de miere prezintă proprietăți antibacteriene. Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenței de peroxid de hidrogen - un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere. Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină și se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură.

Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene. Acest lucru a fost menționat ca activitate non-peroxidică (NPA), care ulterior a fost atribuită prezenței de Metilglioxal (MGO).

Metodologia explicată

Toată mierea etichetată ca miere de Manuka pentru export, trebuie să fie testată de către un laborator acreditat de MPI, pentru a asigura respectarea definiției mierii de Manuka.

Definiția oficială a mierii de Manuka din Noua Zeelandă este alcătuită dintr-o combinație de cinci atribute (patru markeri chimici din nectar și un marker ADN de la polenul de Manuka). Acest lucru îi permite industriei să:

  • separe mierea de Manuka de alte tipuri de miere

  • să o identifice ca fiind miere de Manuka monofloră sau miere de Manuka polifloră (miere care include Manuka, dar include, de asemenea și nectar colectat de albine din alte surse florale).

În plus față de acest standard, societățile de miere de Manuka pot alege, de asemenea, să includă și alte sisteme de clasificare pe etichetele lor, cu condiția ca mențiunile să fie adevărate, exacte și fără să inducă în eroare în nici un fel.Cel mai bun mod de a ști dacă o miere de Manuka este autentică, este să ne asigurăm că pe etichetă este înscris „Ambalat în Noua Zeelandă”, deoarece acest aspect certifică faptul că a fost supusă regimului strict de testare al MPI și îndeplinește definiția și standardele necesare.

Există mai multe sisteme de clasificare diferite utilizate în piață, cele mai importante precum și o scurtă explicație pentru fiecare, fiind enumerate mai jos.

MGO - metilglioxal

Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare din punct de vedere organic, descoperit în mierea de Manuka. MGO provine din compusul dihidroxiacetonă (DHA), care este prezent în nectarul florilor de Manuka, în proporții diferite. DHA este transformat în mod natural în MGO în timpul producției de miere în stup și în mierea de Manuka proaspăt extrasă.

În timp ce majoritatea tipurilor de miere conține cantități mici de MGO, mierea de Manuka conține niveluri mult mai ridicate.

MGO este în prezent cel mai frecvent sistem de clasificare pe piață. Nu este o marcă comercială, astfel că orice societate poate alege să adopte acest sistem de clasificare. Spectrul de clasificare pornește de la un nivel de 30+ (miere polifloră de Manuka) și poate ajunge până la 1100+ (25+).

MGO este cel mai bun indicator al eficacității mierii de Manuka.dO2OiwNJP1nxHFsMprB4RXjjQKpThcOQmsauMLp8

MGS - Molan Gold Standard

Standardul Molan Gold (MGS) evaluează compusul natural Metilglioxal (MGO) descoperit în mierea de Manuka. Acest standard a fost dezvoltat și denumit după omul de știință Dr. Peter Molan, care a descoperit proprietățile anti-bacteriene speciale în mierea de Manuka.

MGS clasifică mierea de Manuka pe o scară de la 5+ până la 25+ și se corelează cu diferite nivele naturale de MGO descoperite în mierea de Manuka și asigură puritatea și calitatea. Marca comercială MGS este deținută de Oha Honey, iar utilizarea sa a fost aprobată de MPI.


uLNrmyqh3NOXxo_Qe817MLgi-2oXaHJWoR2v8Qf9

UMF – (Unique Manuka Factor) Factorul Unic Manuka

UMF este o marcă comercială deținută de Asociația Mierii de Manuka cu Factor Unic (UMFHA). UMFHA nu este un organism de guvernare privind reglementarea mierii de Manuka, este o organizație comercială cu membri voluntari, în cadrul căreia membrii plătesc o taxă de licență pentru utilizarea mărcii comerciale UMF.

Acest sistem de clasificare măsoară nivelurile de DHA și MGO și testează prezența leptosperinei. Cifrele utilizate variază de la un 5+ la 25+.


pD-MDxVIVUxk7vrp4FWUr2f2-RfsTBgbSNZ-B5Vi

K Factor

KFactor este un sistem de clasificare creat și utilizat exclusiv de Wedderspoon. Metodologia acestui sistem se bazează pe măsurarea nivelului de polen din mierea de Manuka, iar cifrele acestuia 12+, 16+ și 22+ reprezintă diferite niveluri de polen din mierea de Manuka (adică 65%, 75% și 90%).

Sistemul de clasificare KFactor este destul de diferit față de UMF si MGO. Acesta măsoară markeri, cum ar fi puritatea, enzimele vii, peste 250 de compuși chimici, DHA, cantitățile de polen, nivelurile pH-ului, nivelurile de antioxidanți și compuși fenolici. Sistemul de clasificare KFactor nu măsoară nivelurile de MGO, NPA sau al leptosperinei.

Există probleme cunoscute în jurul utilizării cantității de polen pentru a măsura calitatea mierii de Manuka. Mierea de Kanuka (care este foarte similară cu Manuka dar fără MGO) are polen identic și, prin urmare, nu pot fi distinse prin această metodă de testare.


V4NZe9hbwS3TaS0EnHUu7dvm1fSOZeJMifpeEsnB

Activitate Bioactivă/Activă/Totală

Unele societăți comercializează mierea de Manuka pe baza activității bioactive, active sau totale, care are la bază atât activitatea peroxidului de hidrogen cât și inactivitatea peroxidului de hidrogen. Deoarece peroxidul de hidrogen se degradează rapid, nivelul bioactiv al mierii poate fi foarte instabil. Acest lucru poate însemna că afirmațiile cu privire la activitatea bioactivă, activă și totală, pot fi nefiabile și ușor înșelătoare.
Clasificarea OHA Honey

Când borcanul dumneavoastră de miere Oha Honey poartă clasificarea Certificată MGO sau Standardul Molan Gold, puteți fi sigur că ceea ce cumpărați, a fost testat riguros pentru conținutul său de metilglioxal și certificat de către un laborator acreditat complet independent din Noua Zeelandă, în conformitate cu standardul ISO17025. Un certificat de laborator pentru orice lot de miere de Manuka Oha este disponibil la cerere.

Noi utilizăm Standardul Molan Gold pentru a oferi clienților noștri încrederea totală că produsele achiziționate dețin o evaluare exactă, pe bază științifică, a conținutului de metilglioxal menționat.

Tabelul înscris în pagina următoare prezintă corelația dintre MGS și MGO în comparație cu UMF.

Corelarea sistemului de clasificare

MGO (mg / kg)

UMF

MGS

MGO (mg / kg)

≥83

5+

5+

≥100

≥182

8+

8+

≥200

≥263

10+

10+

≥300

≥356

12+

12+

≥400

≥572

16+

16+

≥600

≥696

18+

18+

≥700

≥829

20+

20+

≥800

Pentru mai multe detalii puteti vizualiza siteul oficial: https://www.mgs.org.nz/

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Miere de Manuka MGO 100+ ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son

Miere de Manuka MGO 100+ ( UMF 5+) 250 gr Watson & Son

Da Nu