Crema Antirid cu Venin de Albine si Miere de Manuka 100% Raw, 30ML

WEDD016

CREMA CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 50ML View larger
CREMA CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 50ML
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
CREMA CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 100% RAW 50ML CREMA CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 50ML CREMA CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 50ML

Opinia clientilor:
14 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator:

• Hidratare intensa                                              

• Scapa de riduri in 30 de zile

• Stimuleaza productia de colagen si elastina        

• Rezultate vizibile dupa doar 3 zile

• Efect de lifting instantaneu                                

• Produs premium

CREMA ANTIRID PREMIATA PENTRU FORMULA SA INOVATOARE.

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

CREMA ANTIRID CU VENIN DE ALBINE SI MIERE DE MANUKA 100% RAW

Cui se adreseaza aceasta crema?

Crema Queen of the Hive este ideala pentru tenul normal si normal cu tendinta de uscare, 30+ sau matur. Produce vasodilatatie, ameliorand circulatia sanguina, ceea ce ajuta la irigarea optima a pielii, aceasta beneficiind mai bine de toti nutrientii necesari. Senzatia seamana cu cea de dupa exercitii cardio (doar ca nu esti rosie-n obraji!) – iar odata integrata intr-un stil de viata sanatos, poate avea efecte spectaculoase.

Alternativa naturala la injectiile anti-imbatranire
.

Veninul de albine s-a remarcat datorita proprietatilor sale care fac minuni asupra epidermei si, in special, asupra tenului cu semne vizibile de imbatranire. Reactia organismului la utilizarea cremei cu venin este aceea de a accelera circulatia sangelui in zona respectiva si de a creste productia de colagen si pe cea de elastina in timp ce injectiile, reusesc pe o perioada determinata sa inhibe contractia muschilor faciali prin paralizie, determina pierderea abilitatii si masei acestora, motiv pentru care se ajunge la o deformare a chipului.

Trei motive pentru care trebuie sa ai aceasta Crema Antirid: 

Stimuleaza productia de elastina si colagen, care sunt proteine deosebit de importante din organism, constituind arsenalul impotriva ridurilor si a imbatranirii pielii; colagenul lipseste celulele tesuturile si pastreaza aspectul ferm al pielii in timp ce elastina este responsabila de elasticitatea si supletea tenului;

Keratinocitele sunt celulele din stratul superior care sunt responsabile de aspectul tanar al pielii si care, odata cu inaintarea in varsta incep sa scada; datorita veninului, aceasta crema are capacitatea de-a creste numarul acestora si actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu;

Amelioreaza cicatricile si petele tesuturilor, redand culoarea naturala a pielii datorita refacerii celulelor de la nivelul superior al acesteia.

Ingrediente Crema Antirid cu Venin de Albine si Miere de Manuka 100% Raw:

Apa canadiana glaciala, miere de Manuka RAW activa 16+, venin de albine, ceara organica de manuka, ulei de samburi de caise, unt de cacao, ulei avocado, ceara Lanette guma hidrolizata, guma acacia Senegal, radacina de nalba mare, ulei de macese, fenoxietanol, caprylyl glicol, acid sorbic, ulei de luminita de seara,vitamina E (amestec de tocoferoli), ulei estential de ylang-ylang, ulei de muscata egipteana, vanilie, ulei de arbore de ceai.

Utilizat inca din Antichitate, veninul de albine reprezinta ingredientul magic care ajuta tenul sa isi pastreze elasticitatea si tineretea, datorita faptului ca, odata ajuns in organism, provoaca o reactie in urma careia este stimulata productia de colagen si elastina, componente care ajuta la tonifierea tesuturilor si la catifelarea pielii.

Veninul de albine are actiune regeneratoare asupra pielii si reprezinta o bariera impotriva factorilor de mediu externi care provoaca imbatranirea prematura a tenului. Totodata, veninul de albine reprezinta alternativa naturala a cosmeticelor ce contin compusi chimici si care dupa o utilizare indelungata ajung sa provoace iritatii si degradari ale pielii.

Beneficiile veninului de albina au fost probate dermatologic: efectul său de lifting actioneaza direct asupra muschilor fetei, reusind sa  corecteze ridurile de expresie si de varsta.

Aceasta masca intinde pielea intr-un mod bland si da un aspect suplu si natural fetei.

Mod de utilizare:

Masca de fata: Aplicati un strat generos de crema pe fata si gat. Lasati sa actioneze 20 minute, clatiti dupa aceea cu apa calduta.

Crema de noapte: Recomandata in special pentru tenul uscat, aplicati pe fata si gat, cu miscari circulare, lasand crema sa actioneze peste noapte.

Pentru ca formula este simtibil-activa, se recomanda ca, ziua, sa fie folosita pe post de masca. Se aplica un strat, se lasa sa actioneze 20 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta. Seara, poate fi folosita pe post de crema de noapte. Poate aparea o senzatie usoara de intepaturi, care e normala. Efectele se simt imediat ce ingredientele active incep sa lucreze, de la prima aplicare – ten mai intins, mai elastic, mai hidratat, mai
proaspat.

Puteti simti o senzatie usoara de intepatura. Este o senzatie normala datorita compozitiei cremei. Recomandata pentru uz zilnic.

In cat timp se vad rezultatele ?

Acestea apar in functie de gradul de maturitate al tenului, astfel ca pentru persoanele cu varsta de peste 25 de ani, crema are rol preventiv, in timp ce pentru cele de peste 30 de ani, aceasta are efect de regenerare si reintinerire a tenului.

In functie de tipul de piele, efectul de fermitate este aproape instantaneu. Productia de colagen si elastina este marita cu fiecare aplicare. Se recomandă aplicarea zi cu zi sau bi-saptamanala pentru a asigura o imbunatatire continua. Este recomandata testarea pe o portiune mica de piele la prima utilizare.

Acest produs unic a fost special creat folosind ingrediente naturale si organice, continand un amestec exotic din Miere de Manuka Raw Activa 16+, uleiuri botanice si venin de albine.

Efectul veninului de albine este potentat in momentul asocierii sale cu alte produse apicole precum mierea de Manuka, renumita pentru proprietatile sale relaxante.

Fara Parabeni

Fara SLS (Sodium Laurel Sulphat)

Fara Petrol

Fara Uleiuri minerale

Fara Coloranti artificiali

Atentionari:

Nu este recomandata persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau celor cu inceput de cuperoza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Aparitii in presa si recomandari:

www.bussineswoman.ro "Cea mai bună alternativă la injectiile: venin de albine şi miere de manuka 100% raw...''

www.divahair.ro ''Adio injectiilor, intra acum in posesia borcanului de tinerete!..."

www.eva.ro "Arma perfect naturala a vedetelor impotriva imbatranirii – venin de albine si miere de manuka 100% raw..."

www.highclassmagazine.ro "Crema de reintinerire cu venin de albine are efect de lifting, vizibil dupa cateva utilizari..."

www.sigina.ro (Nutritionist Dietetician) "De curând am încercat o cremă cu venin de albine și miere de manuka 100% raw..."

Producator:

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!

Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (14)

Scor general

4 (14 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Toate parerile
a
andra
2017-01-31

crema

o comand si eu

C
Cristina
2016-06-27

Sunt incantata

Folosesc crema de la Paste (1 mai, 2016). Lucrez in Danemarca si clima de aici a facut ca produsele mele de ingrijire faciala sa nu mai functioneze. Sunt expusa frigului, vantului extrem si soarelui (merg pe bicicleta zilnic). Tenul meu devenise tern, sesizam aparitia unor riduri care nu existau pana atunci, tenul isi pierduse din hidratare. Am comandat crema si toate problemele enumerate mai sus au disparut!
Se aplica usor, se absoarbe foarte repede, are intr-adevar un efect de lifting instantaneu, iti simti pielea mai stransa (dar o stramtoare comoda, fermitate). Eu o folosesc dimineata si seara, cu un ser de vitamina C ininte. Am sa re-cumpar acest produs cand raman fara.

O
Oana
2016-03-18

crema venin albine

Se poate folosi de catre persoanele insarcinate?

A
Andreea P
2016-02-04

Este ok

O folosesc in principal pe post de masca 1 data pe saptamana si este ok, este absorbita repede de pile, iar imbunatatirea textirii pielii este vizibila.

z
zenovia grasusau pe facebook ma gasiti la zizi grasu.multumesc a
2015-04-27

crema pentru fata anti imbatranire cu niere de manuca si venin s

consider ca aceasta creama este destul de buna pentru varsta mea. nu am incercat ,dar vreau sa comand curand asa ceva. multe persoane spun ca intradevar e foarte buna.

E
Echipa Plantum.ro
2015-03-27

Raspuns Plantum.ro

Buna ziua,

Crema cu Venin are 50ml, aveti aceasta informatie si in Titlul produsului.

O zi excelenta,
Echipa Plantum.ro

O
Octaviana
2015-03-23

volumul

Imi cer scuze, dar nu vad care este volumul, cred ca ar fi fost necesar a fi mentionat. Deci?

E
Echipa Plantum.ro
2015-01-19

Raspuns Plantum

Buna seara,doamna Diana!
Va informam ca datele lasate pe site sunt in totalitate conform cu ambalajul produsului.
Crema respectiva este o crema 100%organica,neavand nici un ingredient care sa altereze naturaletea produsului.
O puteti folosi cu incredere,fiind o crema cu o formula unicat,ce poate fi considerata o minune in materie de produse cosmetice.
Cu respect!

L
LOREDANA
2015-01-19

scump

Pretul este bun pt cei din strainatate dar pt salariile din romania e cam scumpa crema asta.

A
Alina
2015-01-19

Cea mai buna crema

Am folosit aceasta crema si m-a ajutat foarte mult. O recomand tuturor!

D
Diana
2015-01-14

organica

am citit documentatia lasata pe site la aceasta crema si inca nu imi vine sa cred ca poate exista o crema 100%organica.
ingredientele lasate pe site sunt si cele de pe ambalajul original?
chiar este organica?

I
Ioana Pop
2015-01-14

crema cu venin de albine

Eu am cumparat crema asta din Londra acum 3 luni. Deci vreau sa va spun ca efectiv O IUBESC. Am mai avut creme mult mai scumpe decat asta si nu erau atat de bune...isi merita toti banutzi

E
Echipa Plantum.ro
2015-01-13

Raspuns Plantum.ro

Aceasta crema cu miere de manuka si venin de albine se poate folosi atat pentru persoanele cu un ten matur sau care necesita o ingrijire anti-rid,antiaging dar si pentru doamnele/domnisoarele care au nevoie doar de hidratare sau isi doresc o aplicare sub forma de masca.Recomandam la persoanele sub 25 ani aplicarea sub forma de crema bi-saptamanal,cu miscari circulare pana la absorbtia completa.

I
Ioana
2015-01-12

Potrivita pentru mine?

Am 24 de ani, pot sa folosesc aceasta crema sau se adreseaza unui ten mai matur?

Spune-ti parerea

Da Nu