Sirop Minimartieni cu aroma de Portocale Walmark - 150 ML

WAL147

SIROP MINIMARTIENI PORTOCALE 150ML WALMARK View larger
SIROP MINIMARTIENI PORTOCALE 150ML WALMARK
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
SIROP MINIMARTIENI PORTOCALE 150ML WALMARK
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Multivitamine pentru copii cu aroma de portocale.

Vitamina C și Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Vezi informatii complete

53,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Sirop Minimartieni cu aroma de Portocale Walmark - 150 ML

Descriere:

 Multivitamine pentru copii cu aroma de portocale

 Minimarțieni® Sirop este un complex de vitamine și minerale indispensabile pentru creșterea fiziologică și dezvoltarea sănătoasă a organismului.

 În plus, produsul conține complexul Imunactiv® compus din Beta Glucan, Bioflavonoide, Vitamina C și Zinc. Vitamina C și Zincul contribuie la întărirea imunității. Minimarțieni® Sirop nu conține coloranți, îndulcitori și nu este un produs alergenic. Are un gust grozav de portocale și se poate administra copiilor de peste 1 an.
 

Compozitie:


Vitamina K 25,0 μg 33

Este alcatuita de fapt  din doua componente naturale: vitamina K, (fitochinona) si vitamina K2 (farnochinona). Are un rol esential in coagularea rapida a sangelui, fiind indicata in oprirea hemoragiilor de orice natura, in diferite tulburari hepatice (icter, hepatita, insuficienta si ciroza hepatica), apoi in colite, urticarii, degeraturi, slabirea rezistentei capilare.


Vitamina B3 16,0 mg 100

Este esentiala pentru producerea de energie, functionarea creierului si sanatatea tegumentalor. Ajuta la mentinerea in limite normale a glicemiei si a unor niveluri scazute de colesterol. De asemenea, actioneaza benefic in  inflamtie si digestie. Vitamina B3 are si rolul de a preveni numeroase dermatoze. Are un efect calmant al migrenelor, imbunatateste circulatia sangvina, scade tensiunea arteriala, precum si concentratia colesterolului si a trigliceridelor.


Vitamina B5 6,0 mg 100

Ajuta la stimularea sintezei de energie si in controlul metabolismului grasimilor. Este esentiala pentru creier si nervi. Ajuta la producerea hormonilor antistres (corticosteroidieni) si la mentinerea sanatatii tegumentelor si a parului.

 


Vitamina B12 2,5 μg 100

Ajuta la transportul oxigenului in sange, deci este esentiala pentru producerea de energie. Este necesara pentru sinteza acidului dezoxiribonucleic (ADN). Are un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul glucidelor si acizilor grasi, precum si in formarea globulelor rosii.

 


Vitamina C 80,0 mg 100

Sau acid ascorbic este un nutrient esential vietii, solubil in apa, implicat in productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori (substante care permit transmisia influxului nervos), in metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic si al anumitor aminoacizi, in neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor, in reactii imunologice, care faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv.


Vitamina E 12,0 mg 100

Este o vitamina liposolubila, care dizolva grasimile, acesta este numele ales de specialisti pentru opt compusi, 4 tocoferoli si 4 tocotrienoli. Este un puternic antioxidant care protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi si intensifica actiunea vitaminei A. Vitamina E ajuta la diminuarea riscurilor aparitiei bolilor de inima, a diabetului si chiar a cataractei, intareste sistemul imunitar si este benefica sistemului nervos.


Acid Folic 200,0 μg 100

Este un tip de vitamina B. Unul dintre beneficiile majore ale unui nivel ridicat de acid folic in organism este imbunatatirea capacitatii corpului de a crea celule noi si de a se reinnoi. De asemenea ajuta in prevenirea unor boli grave cum ar fi atacurile cerebrale, cancerul sau bolile de inima. Se considera ca e bine in special pentru femei sa consume suficient acid folic, in special in perioada sarcinii pentru ca ajuta ca fatul sa se dezvolte in mod normal, fara defecte.


Biotina 50,0 μg 100

Este o vitamina hidrosolubila, care face parte din grupul vitaminelor B. Biotina este sintetizata de bacterii, alge, unele specii de plante si mucegaiuri, dar nu si de om si animalele superioare. Biotina indeplineste roluri importante in organism, intervenind in metabolismul lipidelor precum si in metabolismul glucidelor. Ea are rol esential in sinteza de proteine si de ADN, in replicarea celulara.


Zinc 10,0 mg 100

Este un microelement cu puteri antioxidante si reprezinta elementul activ in constitutia a cca 60 de enzime; are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale; metabolismul proteinelor; activitatea pancreasului si a organelor sexuale; grabirea combaterii arsurilor si a ranilor; stimularea procesului de asimilare a unor vitamine; formarea leucocitelor; activarea sistemului imunitar; favorizarea sintezei acizilor nucleici si a proceselor de regenerare. De asemenea, zincul stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului.

Vitamina D3 5,0 μg

Este o grupa de vitamine secosteroide liposolubile, cele doua forme relevante fiziologice majore fiind vitamina D2 si vitamina D3 (colecalciferol). Insuficienta de vitamina D poate duce la oase subtiri, fragile sau deformate, in timp ce suficienta lupta cu rahitismul la copii, osteomalacia la adulti si, impreuna cu calciul, ajuta la protejarea oamenilor invârsta care au osteoporoza. Vitamina D moduleaza de asemenea functiile neuromusculare, reduce inflamatiile si influenteaza actiunea a mai multor gene care reglementeaza proliferarea, diferentierea si apoptoza celulelor.

Vitamina A 800,0 μg 


Compus solubil in grasimi, a fost semnalata pentru prima data in 1914 de catre McCollum si Davis. Vitamina A se gaseste in natura sub doua forme: vitamina A ca atare numita si retinol (prezenta in alimentele de origine animala) si provitamina A cunoscuta sub denumirea de caroten (care se gaseste atat in produsele animale cat si in cele vegetale). Creste rezistenta in infectiile cailor respiratorii. Echilibreaza sistemul imunitar, participa la sinteza imunoglobulinelor (anticorpii ), mentine sanatatea straturilor superficiale ale tesuturilor si organelor interne (astfel mentine sanatatea si integritatea membranelor si mucoaselor organismului).

Vitamina B1 1,1 mg 

Esentiala pentru producerea de energie, functionarea creierului si digestie. Asigura cresterea randamentului intelectual. Vitamina B1 are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea normala a musculaturii si a sistemului nervos.

Vitamina B2 1,4 mg 

Ajuta la transformarea grasimilor, hidratilor de carbon si proteinelor in energie. Este necesara pentru mentinarea unui tegument sanatos. Ajuta organismul la echilibrarea pH-ului. Are un rol important pentru par, unghii si ochi.

Vitamina B6 1,4 mg

Are un rol foarte important in buna functionare a sistemului nervos si imunitar lipsa ei la copii duce la convulsii, iar la adult la astenie, nervozitate, insomnii, pierderea in greutate, tulburari neurologice, glosita, depresii, anemie, irascibilitate, polinevrita, dermatita seboreica, anemie hipocroma. Este un diuretic si antidepresiv natural. Ajuta la controlul reactiilor alergice.

Iod 150,0 μg

 

Este un oligoelement esential pentru organismul uman, fiind indispensabil pentru sinteza hormonilor tiroidieni. Carenta sau excesul de iod au efecte nocive asupra organismului. Carenta cronica de iod determina scaderea sintezei de hormoni tiroidieni, cu gusa endemica si manifestari clinice de hipotiroidie (mixedem, nanism tiroidian, cretinism etc.), iar excesul de iod determina manifestari de hipertiroidie (exoftalmie, iritabilitate, hiperfagie, tulburari de ritm cardiac).

Beta glucan 30,0 mg
Bioflavonoide (complex) 50,0 mg

Rosehips(macese) 10,0 mg
Lizină 20,0 mg

Acid paraaminobenzoic (PABA); 50,0 μg

Mod de administrare: 

Ca supliment alimentar, pentru copii cu varsta 1-3 ani, se administrează o linguriţă (5 ml) pe zi.

 

Pentru copii de peste 3 ani şi adulţi se recomandă cate 2 linguriţe (10 ml) pe zi.

 

Cutia conţine linguriţă gradată.

 

Produsul nu conţine lactoză şi faină de grâu.

 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Sirop Minimartieni cu aroma de Portocale Walmark - 150 ML

Sirop Minimartieni cu aroma de Portocale Walmark - 150 ML

Da Nu