Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

MINIMARTIENI FLORACTIV 10PL

WAL101

39,99 lei

Produsul este in stoc

Pentru burtica copilului

Reface flora intestinală după sau în timpul tratamentului cu antibiotic
Întărește imunitatea prin vitamina D3

Cere Detalii

0761.144.662

 

MINIMARTIENI FLORACTIV 10PL contribuie la întărirea sistemului imunitar

Descriere:

 

 Minimarțieni® FlorActiv conține 4 tipuri de bacterii benefice grupate într-un număr de 3 miliarde pentru un singur plic. Bacteriile benefice sunt componente esențiale ale microflorei intestinale. Dezechilibrele microflorei pot fi cauzate de tratamentul cu antibiotice, alimentație inadecvată sau schimbări climatice și de alimentație (de cele mai multe ori în timpul călătoriilor). Produsul conține pe lângă bacterii benefice și Vitamina D ce contribuie la întărirea sistemului imunitar. Produsul Minimarțieni® FlorActiv are un gust delicios de fructe, fiind disponibil sub formă de pudră- formă preferată de copii.

 Minimarțieni® FlorActiv este un produs modern, de ultimă generație fabricat prin tehnologia Probiocap® - ce garantează conținutul de bacterii vii în condiții extreme (temperaturi crescute sau bariera acidului gastric).

 Probiocap® este o tehnică specială și patentată de microîncapsulare ce protejează bacteriile benefice de bariera acidului gastric și de temperaturile ridicate- asigurând supraviețuirea acestora până în intestin, unde produc efecte benefice.


Produs recomandat de Societatea Română de Pediatrie


Compozitie:


- Conține 4 tipuri de bacterii benefice grupate într-un număr de 3 miliarde pentru un singur plic. Bacteriile benefice sunt componente esențiale ale microflorei intestinale. Dezechilibrele microflorei pot fi cauzate de tratamentul cu antibiotice, alimentație inadecvată sau schimbări climatice și de alimentație (de cele mai multe ori în timpul călătoriilor). Produsul conține pe lângă bacterii benefice și Vitamina D ce contribuie la întărirea sistemului imunitar. Produsul Minimarțieni® FlorActiv are un gust delicios de fructe, fiind disponibil sub formă de pudră- formă preferată de copii.


Nu conține coloranți, conservanți, zahăr, gluten sau lactoză

 

Mod de administrare:

 

- Ca supliment alimentar, 1 plic pe zi pentru tratament pe termen lung (mai mult de 1 lună), 2 plicuri în caz de nevoie imediată. Se administrează oricând în timpul zilei. Pulberea se pune direct în cavitatea bucală fără a necesita dizolvarea în apă. Dacă preferați se poate amesteca direct în mâncare. Nu este solubil în apă! Recomandat copiilor de peste 1 an. În cazul folosirii în paralel cu antibioticul, se recomandă administrarea Minimarțieni® FlorActiv  la 3 ore după acesta.


Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Spune-ti parerea

MINIMARTIENI FLORACTIV 10PL

MINIMARTIENI FLORACTIV 10PL

Pentru burtica copilului

Reface flora intestinală după sau în timpul tratamentului cu antibiotic
Întărește imunitatea prin vitamina D3

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Mama si Copilul