Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate

RMD159

Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate View larger
Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Laboratoarele-Remedia

Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate

Vezi informatii complete

21,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate

Beneficii:

Magneziu marin 150 mg este un supliment alimentar care susține buna funcționare a sistemului nervos, muscular și imunitar, contribuie la reducerea stărilor de oboseală și surmenaj.

Compoziție/comprimat:

Aquamin Mg TG, furnizând 150 mg magneziu – 455 mg; extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra), cu un conținut de 34 % Vitamina C – 235 mg; citrat de zinc trihidrat, furnizând 5 mg zinc – 16,15 mg; clorhidrat de piridoxina, furnizând 5 mg Vitamina B6 – 6,10 mg; colecalciferol, furnizând 500 U.I./12,5 mcg, Vitamina D3-5 mg.

Administrare:

La copiii sub 14 ani, se recomandă consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei.
Adolescenți peste 14 ani și adulți: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, în timpul meselor.

Caracteristici și efecte:

Magneziul este un mineral esențial ce se găsește, în cantitate mare, în organismul uman și intervine în diverse reacții enzimatice, în cadrul metabolismului glucidic, lipidic și protidic. Împreuna cu Vitamina D3, contribuie la procesul de diviziune celulară, la funcționarea normală a sistemului muscular, la menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților.

Vitamina B6 este implicată în activitatea a peste 100 de enzime care participă la procese fiziologice importante în organism. Vitamina B6 contribuie la formarea globulelor roșii, la reglarea activității hormonale, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor și al glicogenilor.

Acerola (Malpighia glabra) este un arbust peren, iar fructele sale comestibile au un conținut remarcabil de Vitamina C nativă, care contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a vaselor de sânge, a ligamentelor, gingiilor, pielii și a dinților.

Magneziul, Vitamina C și Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la metabolismul energetic normal.

Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, al macronutrienților, al acizilor grași, la sinteza normală a proteinelor, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală a ADN-ului.

Zincul și Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și, împreună cu vitaminele B6 și D3, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. În cazul unor afecțiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs.

Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Consumul în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate

Magneziu Marin, 150Mg 30 comprimate

Da Nu