Masca de Par cu Ginseng si Argan, 250ML VivaNatura

MASCA DE PAR CU GINSENG SI ARGAN 250ML View larger
MASCA DE PAR CU GINSENG SI ARGAN 250ML
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
MASCA DE PAR CU GINSENG SI ARGAN 250ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Vivanatura

Masca de Par cu Ginseng si Argan, 250ML VivaNatura

Vezi informatii complete

26,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Masca de Par cu Ginseng si Argan, 250ML VivaNatura 

Revitalizeaza firul de par

99% natural şi de origine naturală

Procesat la rece

Masca de par VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea si fortifierea firul de par, redand elasticitatea si vitalitatea parului deteriorat. Masca imbina intr-o formula completa ingrediente cu o actiune puternica de regenerare a podoabei capilare: uleiuri naturale si substante active din plante. Hidrateaza si reda stralucire parului uscat si tern. Insa este recomandat pentru toate tipurile de par prin actiunea sa profund hranitoare si revitalizanta.

Masca de par VivaNatura contine un amestec de uleiuri naturale presate la rece, alese special pentru proprietatile lor deosebite in ceea ce priveste ingrijirea parului si sanatatea acestuia. Aceste uleiuri pretioase de argan, ricin, germeni de grau, masline, palmier, contin un complex de vitamine E, A, acizi grasi nesaturati, omega 3, omega 6, omega 9, care repara firul de par, sunt antioxidanti puternici, actionand la nivelul scalpului, reduc radicalii liberi, hranesc pielea capului, redau hidratarea si elasticitatea firului de par. Formula unica a mastii de par este imbogatita, de asemenea, de multitudinea de nutrienti, vitamine, minerale, oligoelemente, continuta de extractele din plante cum ar fi: brusture, mesteacan, urzica, tataneasa, iarba mare, nuc. Acestea au proprietatea de a stopa caderea parului, de a fortifia firul de par si radacina acestuia. Stimuleaza cresterea si ingrosarea firului de par, facandu-l rezistent si sanatos. Calmeaza pielea capului, au actiune antiinflamatorie, elimina senzatiile de mancarime si iritare, curata in profunzime si echibreaza secretia de sebum.

Pentru parul uscat Masca regeneratoare VivaNatura este o adevarata binefacere deoarece hidrateaza si intareste parul casant si firele despicate. Parul devine matasos, stralucitor si usor de pieptanat. Se aplica pe par inainte de spalare, atat la radacina, cat si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza energic scalpul (pielea capului). Se mentine de la 15 – 45 de minute, apoi parul se spala cu sampon si eventual se aplica balsamul de par.

Ingrediente:

Aqua (apă), Olea europaea oil (ulei de măsline), Sesamum indicum seed oil (ulei de susan), Ccos nucifera oil (ulei de cocos), Alcohol (natural), Juglans regia seed oil (ulei de nucă), Ricinus communis seed oil (ulei de ricin), Glycerin (natural), Glyceryl laurate (natural), Glyceryl stearate citrate (natural origin), Argania spinosa kernel oil (ulei de argan), Xanthan gum (natural), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive oil Unsaponifiables (natural), Phenoxyethanol, Mentha piperita oil (ulei de mentă), Panax ginseng root extract (ginseng), Aloe vera callus extract, Coffea arabica seed extract (cafea verde), Betula pendula (mesteacăn), Urtica dioica (urzică), Inula helenium (iarbă mare), Arctium lappa (brusture), Symphytum officinale (tătăneasă), Salix alba (salcie), Curcuma longa (turmeric), Coffea arabica seed extract (cafea verde), Paullinia cupana fruit powder (guarana), Camellia sinensis extract (ceai verde), Capsicm annuum extract (ardei iute).

Cantitate:

250 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Masca de Par cu Ginseng si Argan, 250ML VivaNatura

Masca de Par cu Ginseng si Argan, 250ML VivaNatura

Da Nu