Crema de Maini, Hidratanta cu Glicerina - 65 ML

BLK021

Crema de maini cu Vin Alb 65 ML Bilka View larger
Crema de maini cu Vin Alb 65 ML Bilka
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Crema de maini cu Vin Alb 65 ML Bilka
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Efect hidratant, stimuleaza productia de colagen, lasand pielea neteda si matasoasa.

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Volume discounts

Cantitate Discount Economisesti
3 12% Pana la 3,24 lei
6 18% Pana la 9,71 lei

Informatii produs

Crema de maini cu Vin Alb - 65ML 

Crema de maini cu vin alb este creata special pentru a proteja pielea mainilor de factorii externi, hidratand in acelasi timp.

 

Ingrediente: extract din samburi de struguri organici,parafina, apa, glicerina, ceara, alantoina, parfum.

 

 Reduce vizibil semnele imbatranirii si hidrateaza pielea mainilor. De asemenea, hraneste si intareste unghiile, iar datorita absorbtiei rapide, formeaza un strat protector non-gras. 

Ulei samburi de struguri:

Are proprietăti anti-imbatranire.

Datorită antioxidantilor pe care îi contine, uleiul din semine de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi.
Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosesti uleiul din seminte de struguri în fiecare zi.
Mentine elasticitatea pielii, deoarece contine un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen si de elastină din piele.
Are proprietăti astringente, care ajută la combaterea acneei si la micsorarea porilor.
Contine acid linoleic care este un puternic antiinflamator ce grăbeste combaterea leziunilor provocate de acnee, dar si vitamina E, care îmbunătăteste calitatea celulelor pielii.
Uleiul din samburi de struguri este deosebit de valoros si in ceea ce priveste frumusetea si intretinerea pielii.
Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidrateaza pielea si o lasa elastica, putand fi folosit si in masajele corporale, menite sa relaxeze trupul.
Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect, nelasand-o deloc grasa.

 

Alantoina:

Alantoina este o substanta activa folosita deopotriva in industria farmaceutica (dermatologie) cat si in cea cosmetica. Fie ca se foloseste in scopuri medicale sau doar cosmetice, ceea ce o face cu totul speciala este faptul ca determina cicatrizarea ranilor, de la cele superficiale, la arsuri, ulceratii sau rani care se trateaza greu, fara a lasa cicatrici inestetice (cheloide).

Alantoina este un compus chimic produs de multe organisme, de la plante la animale sau microorganisme. Se poate obtine din extract de tataneasa sau din acid uric.

Alantoina a fost descoperita inca din 1912 dar a inceput sa fie folosita pe scara larga in industria farmaceutica si cosmetica in anii ’50. Are, deci, o istorie lunga si bine documentata privind efectele, modul de actiune si siguranta in utilizare. Este un ingredient non-alergenic.

Proprietati si indicatii:

Alantoina este folosita in produsele cosmetice ca ingredient activ cu proprietati speciale:

-calmante
-hidratante
-antiiritante si antiinflamatorii
-cicatrizante si reepitelizante; ajuta la reinnoirea celulara
-cheratolitice

Efectele alantoinei in cicatrizarea ranilor sunt complexe. Mai intai, se presupune ca intensifica leucocitoza (creste numarul leucocitelor in locul de aplicare) si prin aceasta imbunatateste circulatia limfei in locul afectat. Prin efectul cheratolitic bland, ajuta la indepartarea celulelor moarte iar apoi initiaza si accelereaza procesul de inmultire celulara, ceea ce duce la o reepitelizare corecta, a zonelor afectate. In majoritatea cazurilor, dispar inclusiv durerile, dupa cateva aplicari cu preparate ce contin alantoina.

Aceasta calitate o face utila in produsele destinate pielii iritate, aspre si afectate prin expunere la detergenti, substante corozive, conditii aspre sau improprii de mediu.

De asemenea, este foarte eficienta in produsele ce calmeaza iritatiile de scutec ale sugarilor sau in lotiunile calmante dupa ras.

In plus, alantoina imbunatateste capacitatea stratului exterior al epidermului (Stratum Corneum) de a retine apa, fiind asadar un bun hidratant.

Efectele cheratolitice (de indepartare a celulelor moarte de la suprafata pielii) ale alantoinei sunt considerate mai bune decat ale unui alt activ cosmetic derivat tot din acid uric, ureea, insa, la concentratii de 50 pana la 100 ori mai mici (0,2% alantoina genereaza un efect cheratolitic similar cu o concentratie de 10-20% uree) dar, fara efectele potential iritante ale acesteia din urma. De aceea, se foloseste in produsele antiacneice (reduce acumularile de cheratina) si antimatreata (indeparteaza scuamele specifice). Totodata, atat in acnee cat si in cazul matretii, calmeaza pielea si iritatiile generate de cele doua afectiuni. 

Glicerina:

Glicerinei ii sunt recunoscute efecte anti-imbatranire. Datorita exceptionalei calitati de hidratare, ajuta la mentinerea aspectului tanar si sanatos al pielii. Retentia apei este vitala pentru a pastra pielea in buna stare. De asemenea, glicerina actioneaza ca un film protector impotriva factorilor care provoaca uscarea excesiva a pielii si accelereaza imbatranirea acesteia. Poate fi folosita in toate lotiunile de fata si in cele hidratante.
Are calitati antibacteriene si ajuta la curatarea porilor. Glicerina vegetala poate grabi combaterea leziunilor acneice.

 

 

Utilizare:

Crema se aplică pe pielea și unghiile curate cu mișcări de masaj.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Crema de Maini, Hidratanta cu Glicerina - 65 ML

Crema de Maini, Hidratanta cu Glicerina - 65 ML

Da Nu