Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ZAHAR DE COCOS 500 GR

HBV080

18,35 lei

Produsul este in stoc

Ajuta la accelerarea metabolismului avand ca rezultat arderea grasimilor

Cere Detalii Recomanda unui prieten

0378.11.99.50

 

 Beneficii:

 

- Are indicele glicemic scăzut (35) faţă de alte zahăruri.

 - Ajută la stabilizarea zahărului din sânge astfel că poate fi consumat de persoanele diabetice (desigur cu moderaţie) şi cele care ţin dietă şi vor să folosească un îndulcitor cu puţine calorii, dar cu o aromă plăcută uşor caramelizată.

- Prin simpla înlocuire a zahărului normal, cu zahărul de cocos se poate obţine un metabolism mai rapid, cu rezultat în arderea grăsimilor.


 

Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vieţii” datorită proprietăţilor şi întrebuinţărilor sale multiple, dar se cultiva şi în India unde poartă numele de „kalpa vrisha” care semnifică „tot ceea ce este necesar vieţii”, în Indonezia, Brazilia şi Sri Lanka.


În zilele noastre cocosul este cultivat nu doar în zone cu clima caldă, tropicală ci şi în regiunile cu climă mai rece.

Cocosul este o plantă apreciată şi se bucură de întrebuinţări multiple: remediu pentru diferite afecţiuni, sursă pentru o hrană şi băutură sănătoasă, până la fabricarea de coşuri, acoperiş pentru colibe şi nu în ultimul rând zahăr natural extras din sevaflorilor de cocos.


 Zahărul de cocos este obţinut din nectarul florilor palmierului de cocos, în Asia este folosit de câteva mii de ani înlocuind zahărul brun şi pe cel alb. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute până devine un caramel gros, după care este uscat şi măcinat până devine pudră cristalizată. Această metodă traditională asigură păstrarea conţinutului de vitamine şi minerale precum:
Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, şi o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.


 

Zahărul de cocos se poate consuma ca îndulcitor, se poate adăuga în cafea, ciocolată, tarte cu fructe, îngheţată şi deserturi sau poate fi utilizat pentru gătit.


  • Cantitate 500g
  • Sortimente Cocos, Zahar

Spune-ti parerea

ZAHAR DE COCOS 500 GR

ZAHAR DE COCOS 500 GR

Ajuta la accelerarea metabolismului avand ca rezultat arderea grasimilor

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Indulcitor Natural

Vizionate recent