Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo

PAC397

-46,01 lei

Reduced price!
Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo View larger
Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Produsul are transport gratuit!

Producator: Darmaplant

Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

258,00 lei tax incl.

211,99 lei tax incl.

-46,01 lei

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

Produse similare

Informatii Produs

Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo

Colagen Aminolock pentru articulatii.


Genacol este un supliment natural pe baza de colagen hidrolizat de origine bovina care, alaturi de Vitamina C, protejeaza impotriva degradarii cartilajelor si mentine flexibilitatea articulatiilor, reducand durerea si rigiditatea. Pe baza tehnologiei secventiale patentate Aminolock, Genacol este capabil sa stimuleze sinteza principalelor 5 tipuri de colagen din corp si astfel ajuta la mentinerea in forma maxima a oaselor, articulatiilor cat si a intregului organism.

Beneficii:


• Elimina durerile articulare, durerile de spate, durerile de genunchi
• Reduce simptomele artrozei, artritei, osteoartritei, afectiunilor reumatice, osteoporozei
• Regenereaza si intretine cartilajele si oasele
• Creste tonusul muscular
• Imbunatateste calitatea somnului
• Mentine elasticitatatea si fermitatea pielii
• Creste mobilitatea si flexibilitatea articulara

Eficienta dovedita stiintific

Genacol colagen Aminolock Collagen este un supliment alimentar, dovedit stiintific prin 3 studii clinice ca ajuta la mentinerea unui nivel optim de colagen in organism cat si la mentinerea articulatiilor sanatoase intr-un mod sigur si natural.

STIAI CA O TREIME DIN PROTEINELE DIN CORPUL TAU ESTE FORMATA DIN COLAGEN?

Colagenul se afla in proportie de 90% in tendoane, 80% in ligamente, 75% in piele si 67% in cartilaje. Este o parte esentiala a corpului tau care iti ofera capacitatea de a te misca liber si de a fi activ. In plus, colagenul pastreaza aspectul tineresc al pielii. Cu toate acestea, odata ce ai trecut de varsta de 30 de ani, nivelurile de colagen incep sa scada rapid.

Cand se intampla acest lucru, devii mai putin activ si mai predispus la durere, in special la nivelul articulatiilor. Acest lucru este insotit, de asemenea, de pierderea elasticitatii pielii si a tesuturilor, precum si de dureri musculare si rigiditate. Fiind afectate mobilitatea si flexibilitatea, vei pierde cu usurinta motivatia pentru a realiza activitatile zilnice. Deci, cum te opui efectiv acestui declin natural?

Capsulele de Genacol iti alimenteaza in mod eficient nivelul de colagen din organism si te ajuta sa-ti recapeti energia tineretii.

 

 

ABSORBTIE MAI MARE IN ORGANISM
In comparatie cu alte peptide standard din proteine de colagen, cum ar fi cele din supa de oase sau pudra proteica, formula noastra compenseaza pierderile din organism mult mai eficient. Capsulele cu colagen Genacol sunt fabricate din molecule mai mici care penetreaza cu usurinta fluxul sanguin din intestine cu rezultate mult mai bune.

Efectul obtinut reprezinta o modalitate directa de a reface nivelul de colagen din corp. Este nevoie de numai 3 capsule pe zi, comparativ cu cele 6 capsule pe zi de la alte branduri de colagen. Prin urmare, obtineti mult mai multa valoare dintr-o singura capsula de Genacol.

 

 

PRODUCTIA DE COLAGEN SCADE ODATA CU VARSTA
Productia naturala de colagen incepe sa scada inca de la varsta de 30 de ani, iar dupa varsta de 45 de ani incepem sa simtim efectele fizice mai ales asupra articulatiilor.

  • Pierderea elasticitatii pielii si a tesuturilor
  • Dureri musculare si lipsa de energie
  • Rigiditate articulara si musculara
  • Reducerea flexibilitatii si a mobilitătii

Genacol este cel mai bun supliment pentru a contracara pierderile de colagen ale organismului. Nu astepta pana se produce deteriorarea, utilizeaza Genacol ca o vitamina pentru articulatii, par, piele si unghii. Vei incepe sa te simti mai tanar si sa te deplasezi mai bine cu suplimentele de colagen inzestrate cu stiinta Genacol.

 

 

ARTICULATII SI OASE MAI PUTERNICE
Deoarece majoritatea structurii fizice este constituita din colagen, trebuie reincarcat în mod constant nivelul acestuia pentru a se mentine mobilitatea. In caz contrar, vei avea parte de slabiciune si de pierderi semnificative de fluide din corpul tau.

Acest lucru va duce la durere provocata chiar si de indeplinirea celor mai simple sarcini. Cu capsulele de colagen Genacol iti iei la revedere de la orice disconfort din muschi, articulatii si ligamente si te vei misca fara probleme, fara rigiditate.

 

 

Compozitie:


Fiecare doza (3 capsule) contine:
Ingrediente medicinale:

colagen-bovin-mic.jpg Colagen bovin hidrolizat (vezi detalii) : 1200 mg
vit-c-mic.jpg Vitamina C (vezi detalii) : 30 mg

Ingrediente non-medicamentoase:
Gelatina, stearat de magneziu vegetal

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Mod de administrare: 3 capsule seara, inainte de culcare, timp de 3 pana la 6 luni, apoi se poate continua cu o doza de intretinere de 1-2 capsule seara.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo

Genacol pret redus la 2 bucati Oferta Promo

Da Nu