NeoBianacid pentru reflux gastroesofagian, 45 comprimate

ABC035

NEO BIANACID ACID SI REFLUX 45CPR View larger
NEO BIANACID ACID SI REFLUX 45CPR
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
NEO BIANACID ACID SI REFLUX 45CPR
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Aboca

NeoBianacid pentru reflux gastroesofagian, 45 comprimate

Vezi informatii complete

46,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

NeoBianacid pentru reflux gastroesofagian, 45 comprimate

NeoBianacid este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, care are o acţiune protectoare şi apoi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerii, senzaţiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritării şi inflamării mucoasei.

 

Indicatii:


NeoBianacid este indicat pentru tratamentul problemelor legate de aciditate, cum ar fi arsurile, durerea, refluxul gastroesofagian şi gastrita.
Este indicat şi în tratamentul simptomelor asociate dispepsiei (digestiei dificile), cum ar fi arsurile, senzaţia de plenitudine şi meteorismul.
NeoBianacid poate fi util pentru prevenţie, în situaţiile care pot produce iritaţia mucoasei (administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, perioade de stres fizic - psihic, schimbări de anotimp, alimentaţie şi stil nesănătos de viaţă).
Produsul poate fi administrat şi în timpul sarcinii, al alăptării şi copiilor peste 6 ani.
NeoBianacid este un produs cu ingrediente din agricultură ecologică, fără gluten şi cu gust plăcut.

 

Cum actioneaza:

NeoBianacid formează o peliculă cu efect de barieră pe mucoasă, care o protejează de contactul cu sucurile gastrice şi substanţele iritante.
NeoBianacid conţine Poliprotect, un complex molecular cu proprietăți mucoadezive, rezultat al cercetărilor efectuate de Aboca.
Poliprotect acţionează datorită sinergiei dintre componenta polizaharidică (greutate moleculară > 20.000 Dalton) şi componenta minerală (Limestone şi Nahcolite). Acţiunea Poliprotect este completată de proprietăţile antioxidante ale componentei flavonoidice, care combate iritaţia cauzată de radicalii liberi.

 

Asocierea cu medicamente:

Datorită mecanismului său de acţiune, NeoBianacid poate fi utilizat atât în asociere cu inhibitoare de pompă protonică şi cu antagoniştii receptorilor H2, cât şi în perioadele de suspendare a tratamentului, conform indicaţiilor medicului.

Cum se administreaza?

Se administrează un comprimat, la nevoie, lăsându-l să se topească încet în gură. În caz de reflux gastroesofagian, se recomandă administrarea unui comprimat după mesele principale şi a unuia seara, înainte de culcare. În cazul arsurilor şi senzaţiei de plenitudine, asociate cu digestia dificilă (dispepsie), se recomandă administrarea unui comprimat după masă. În toate cazurile, dacă este necesar, administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar şi la intervale scurte.
Produsul poate fi consumat şi de către copii, începând cu vârsta de 6 ani, cu aceeaşi posologie.

Produsul poate fi utilizat şi pentru perioade îndelungate. Recomandăm utilizarea produsului în 6 luni de la deschiderea flaconului. Închideţi flaconul temeinic după utilizare.

Atentionari:

Nu utilizaţi în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente. Dacă simptomele persistă, consultaţi medicul. Vă recomandăm să administraţi produsul la interval de cel puţin două ore de alte medicamente, în special tetracicline. Conţinutul de glicirizină datorat lemnului-dulce este mai mic decât cantitatea raportată ca fiind cauza unei posibile creşteri a tensiunii. A se păstra la loc răcoros, uscat şi ferit de surse de lumină şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. 

Ingrediente:

Substanțe funcționale:

• Poliprotect®: complex molecular sinergic din polizaharide* (obținute din Aloe vera, Malva sylvestris și Althaea officinalis) și minerale naturale Limestone și Nahcolite 

Titrat în polizaharide (greutate moleculară > 20.000 daltoni) ≥ 7,6% (40 mg per comprimat)

• Fracțiune flavonoidică* (obținută din Matricaria recutita și Glycyrrhiza glabra)

•Conține, de asemenea: zahăr din Trestie-de-zahăr*,  gumă arabică, aromă naturală de Mentă. 

*Ingrediente din Agricultura Ecologică

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

NeoBianacid pentru reflux gastroesofagian, 45 comprimate

NeoBianacid pentru reflux gastroesofagian, 45 comprimate

Da Nu