Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

L-Arginine 1000mg 30tb

SEC008

34,09 lei

-12%

29,99 lei

Preț redus!

Produsul este in stoc

Produsul ofera suport si protectie la nivel hepatic, protectie cardiovasculara completa si suport metabolic si protectie in tulburarile de metabolism.

Cere Detalii

0761.144.662

 

L-Arginine 1000mg 30tb

Arginina este un aminoacid esential la copii (nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport extern), iar in cazul adultilor este un aminoacid semiesential (poate fi produs in organism, dar in cantitate insuficienta si necesita si aport exogen).


Beneficii: 

sustinerea functiilor hepatice, cardiovasculare si renale:» reducerea toxicitatii cerebrale a amoniacului: reducerea nivelului amoniacului si al celorlalti derivati toxici de azot din organism prin metabolizarea lor hepatica in uree, mai putin toxica» sustinerea eliberarii hormonului de crestere ce stimuleaza, in copilarie cresterea, iar la maturitate regenerarea si refacerea tesuturilor» formarea oxidului nitric care dilata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor sangvine cu efect pozitiv in:▪ reglarea nivelului tensiunii arteriale, imbunatatirea circulatiei periferice▪ oxigenarea muschiului cardiac▪ reducerea disfunctiei endoteliale: reduce progresia placii de colesterol, oxidarea LDL-colesterolului si reduce agregarea plachetara

imbunatatirea calitatii lichidului seminal si reducerea disfunctiei erectile

stimularea metabolismului energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatica a creatinei cu rol in contractia musculara

 


Compozitie (Per 1 tableta)

L-Arginina 1000 mg

 

 


Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea,

 mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare. 


Mod de adminstrare:Prezentare: 30 TableteProducator:          

Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.


  • Afectiune Arterioscleroza

Spune-ti parerea

L-Arginine 1000mg 30tb

L-Arginine 1000mg 30tb

Produsul ofera suport si protectie la nivel hepatic, protectie cardiovasculara completa si suport metabolic si protectie in tulburarile de metabolism.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Fertilitate Barbati