- Stoc epuizat
Descriere:
Făina din Soia Nemodificată Genetic este recomandată în special pentru persoanele care au o dietă vegană sau vegetariană. Este o sursă bogată în proteine. Beneficiile sunt următoarele: îmbunătățește funcția creierului, previne pierderea memoriei; lecitina grăbește descompunerea grăsimilor și stimulează metabolismul; este folosită pentru tratarea pacienților cu nivel ridicat de colesterol. Lecitina controlează fluxul de nutrienți din celule și previne acumularea de grăsimi la nivelul arterelor, pereților inimii sau a creierului.
Ce conține:
Conține acizi grași Omega 3 și Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grăsimi, 20% acizi, 10% apă, 5% celuloză și 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
Cum se consumă:
Se folosește pentru a da consistență mâncărurilor.
Cum acționează:
Făina de soia este un înlocuitor al făinurilor albe. Are un conținut mai scăzut de zaharuri decât făina albă de grâu.
Proteina de soia, prelucrată corect, este singurul aliment vegetal care oferă corpului toți aminoacizii esențiali.
Este o sursă bogată de antioxidanți.
Pentru ce recomandăm:
Protejează vasele sanguine, previne ruperea arterelor și reduce incidența bolilor de inimă și întărește sistemul imunitar.
Datorită fibrelor pe care le conține (care micșorează nivelul de zahăr din sânge), soia poate fi consumată și de diabetici.
Istoric:
În jurul anului 2853 I.C, legendarul împărat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, grâul, orzul, meiul și soia. Supranumită de asiatici “carnea fără oase”, soia a pătruns în Europa abia la începutul anilor 1700, iar în Statele Unite în 1765. Însă adevăratele ei virtuți au fost descoperite, în afara Asiei, abia la începutul anilor 1900.
Cantitate:
500 g
Suna-ne
Folosim cookies pentru ati oferi cea mai buna experienta in situl nostru. Apasand OK, esti de acord cu politica noastra de cookies.