Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

L-GLUTATHIONE 50CPS, 50MG

PRV082

61,99 lei

Produsul este in stoc

Glutationa este esentiala pentru organism si in special pentru functia hepatica.

Cere Detalii

0761.144.662

 

 Beneficii:

 

 Glutationa participa la sinteza leukotrinei si este totodata un co-factor in producerea enzimei glutationa-peroxidaza.

 Este de asemenea importanta ca molecula hidrofila care se leaga de toxinele lipofilice si alte produse de excretie din ficat in timpul procesului de biotransformare inainte de a deveni parte cmponenta a bilei.

 Glutationa este de asemenea necesara pentru detoxificarea de metilglioxal, o toxina produsa in procesul metabolic.

 Glutationul (Glutationa) este considerat a fi principalul antioxidant neenzimatic.

 Glutation redusa este principalul transportor al gruparilor SH (sulfhidril) libere. Datorita marii reactivitati a gruparii SH, care are capacitatea de a ceda o pereche de electroni, realizând astfel combinatii electrovalente sau covalente, reversibile sau ireversibile, glutiona este implicata in foarte multe reactii si procese, multe inca necunoscute. Gruparile SH din structura glutationei sau cisteinei constituie prima “tinta” a radicalilor liberi.

 

Studii efectute pe cerealele, leguminoasele si furajerele cultivate pe teritoriul Romaniei au indicat un grad alarmant de infestare cu fungusi. Acesti fungusi sunt surse de micotoxine care sunt apoi ingerate fie direct fie prin consumul produselor de carne sau lapte.


Un nivel scazut de glutationa redusa rezulta in lipsa de energie la nivel celular, inflamatie, o mai mare vulnerabilitate a celulelor, accelerarea procesului de imbatranire, rezistenta scazuta la inbolnaviri incusiv boli cardiace, cancer, artrita si altele. Dupa varsta de 20 de ani nivelul de glutationa din organism incepe sa scada cu 10%-15% la fiecare 10 ani. Factorii care pot conduce la scaderea nivelului de glutationa sunt: stres, efort fizic, infectii, raniri, toxinele din mediu sau alimente etc.

 

Ultimele cercetari indica eficienta Proteinei din Zer de a ridica nivelul de Glutationa, in special dupa eforturi fizice (exercitii sportive, work-out).

 

Ingrediente:

   

L-Glutationa (redusa)…………………….50 mg


Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic care se gaseste in cea mai mare cantitate in ficat. Glutationa este esentiala pentru organism si in special pentru functia hepatica. Productia de Glutationa este determinata de nivelul de cisteina si poate fi adjuvata prin administrarea de N-Acetil-Cisteina. Totusi, in multe cazuri de afectiuni hepatice sau intoxicari cu micotoxine, se recomanda si asocierea cu L-Glutationa.

 

Mod de administrare L-GLUTATHIONE:

1 capsula pe zi. In scop terapeutic se pot administra 2 capsule pe zi.


Producator:


Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Spune-ti parerea

L-GLUTATHIONE 50CPS, 50MG

L-GLUTATHIONE 50CPS, 50MG

Glutationa este esentiala pentru organism si in special pentru functia hepatica.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Detoxifiere