Crema de Corp cu Vitamina E, Mentol si Cafeina, 180ML

BLK019

Promotie
Crema Cu Efect De Slabire Si Subtiere Slim Fit  Caffeine 180 ML Bilka View larger
Crema Cu Efect De Slabire Si Subtiere Slim Fit  Caffeine 180 ML Bilka
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Crema Cu Efect De Slabire Si Subtiere Slim Fit  Caffeine 180 ML Bilka
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Crema de Corp cu Vitamina E, Mentol si Cafeina, 180ML

PRODUS DELISTAT

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Crema de Corp cu Vitamina E, Mentol si Cafeina, 180ML

Crema de corp cu efect de slabire si subtiere Caffeine+ este o crema remodelatoare oferind pielii fermitate si hidratare in acelasi timp.

Formula eficienta cuprinde ingrediente 100% eficiente printre care: cafeina, mentolul si uleiul natural. Combinate cu extracte din plante naturale si efect drenant, sunt concepute special pentru a stimula circulatia sangelui si pentru a reduce surplusul de grasime, imbunatatind forma corpului.

 

Ingrediente active:

Cafeina

Cafeina induce lipoliza în adipocite, activează microcirculaţia şi facilitează detoxifierea.

Multe femei sufera de aceasta afectiune numita celulita. Aspectul de coaja de portocala apare pe abdomen, fese, solduri si coapse. In unele cazuri, celulita poate deveni dureroasa, iar cafeina ajuta la reducerea aspectului de coaja de portocala.

Rezultatul este o piele mai uniformizata si mai catifelata. Mai mult, cafeina are abilitatea de a contracta vasele de sange, stimuland circulatia si reducand inflamatia de la nivelul pielii. 

 

O combinatie dintre ceai verde, ulei de iedera si ulei de coada calului.

 Ceaiul verde contine substante active, antioxidanti, diuretice, stimulatoare, tonice digestive, tonice cerebrale, intensificatoare ale metabolismului, cafeina etc. Dintre antioxidanti, ceaiul verde este cunoscut pentru continutul sau ridicat de epigalocatechin galat (EGCG). Acest antioxidant are efecte de 100 de ori mai puternice decat cele ale vitaminei C, fiind mai puternic chiar si decat resveratrolul, un antioxidant din vinul rosu.

 

  ulei-de-iedera-plantum-ro.jpg  Uleiul de iedera 

Datorita proprietatilor sale curative, antiiritante si antiseptice, iedera este o planta des folosita ca remediu anticelulitic.

Un rol important il detine in cosmetica datorita proprietatilor sale tonifiante pentru piele si celulita.

 

Untul de Shea

Untul de shea are proprietati nutritive si de catifelare. Cu cat pielea dumneavoastra este mai bine hranita, cu atat celelalte ingrediente reusesc sa isi faca efectul pe deplin, pentru indepartarea exceselor de lichid care sunt depozitate in straturile de tesut de sub piele. Cu cat pielea dumneavoastra este mai bine hranita, cu atat transporta mai repede ingredientele, adanc, in tesuturi si reduce aparitia celulitei. Pielea dumneavoastra  va fi mai bine hranita, mai fina si mai ferma datorita untului de Shea inclus in aceasta crema.

 

Extractul din Coada Calului

Extractul din Coada Calului contine un supliment foarte puternic de silica; aceasta este o componenta a tesuturilor conjunctive, si foarte importanta in refacerea elasticitatii pielii dumneavoastre si, de asemenea, in reducerea celulitei. Coada Calului a fost folosita de secole pentru intarirea unghiilor, a parului si pentru impiedicarea aparitiei semnelor de imbatranire a pielii.

Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde din elasticitate, ceea ce se datoreaza unei slabiri a fibrelor conectoare dintre celulele pielii si straturile de celule. Odata cu refacerea acestor fibre este redata elasticitatea pielii, devenind mult mai fina si mai ferma. Coada Calului este cel mai puternic supliment pentru a repara tesutul conjunctiv la suprafata pielii si pentru a reda frumusetea naturala a pielii dumneavoastre.

 

Extractul organic din samburi de struguri:

Proprietatile uleiului de seminte de struguri:


• antioxidant;
• emolient;
• nutritiv;
• hidratant;
• penetrant,
• nu lasa urme grase,

• catifelant.

-restabilirea elasticitatii pielii, incetinirea procesele de imbatranire ale pielii.

ulei-din-samburi-de-struguri-plantum-ro   Uleiul din samburi reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii, prin efectul tonic si revigorant. Patrunde cu usurinta in epiderma, protejand-o impotriva radicalilor liberi si a razelor UVA si UVB.
Componenti de baza: acizi grasi: linoleic (pana la 78%), oleic (25%), linolenic, palmitic, stearic, vitamina E, F, minerale: zinc, cupru, seleniu.
Are consistenta fina, usoara, se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme grase. Fiind un produs bogat in acizi grasi si vitamina E, el este folosit in industria cosmetica, avand proprietati anti-inflamatoare, anti-oxidante, anti-alergice, anti-rid, anti-microbiene, anti-acneice si anti-matreata. Tonifica si revitalizeaza, restabilind echilibrul epidermei.

 

frunzi.jpgUleiul de macadamia

Mentine pielea supla

Uleiul de macadamia are cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acid gras esential omega 7). Este vorba despre un acid pe care organismul tau il produce in mod natural. In tinerete, nivelul de acid palmitoleic este ridicat, iar pielea este supla si catifelata, insa pe masura ce inaintezi in varsta, organismul nu mai produce atat de mult acid palmitoleic. Asa se explica de ce pielea ta devine mai aspra si isi pierde din suplete.

Foloseste regulat uleiul de macadamia pentru a reda pielii tale frumusetea. Cand faci dus, poti masa uleiul direct pe pielea umeda sau poti adauga cateva picaturi in gelul de dus. De doua ori pe saptamana, este bine sa-ti faci un scrub din: ulei de macadamia, ulei esential in aroma preferata si putin zahar brun.

Hidrateaza pielea

    Uleiul de macadamia hidrateaza pielea in profunzime. Spre deosebire de alte uleiuri naturale, acesta nu lasa urme grase si este absorbit imediat de piele. Daca ai buzele crapate sau mainile uscate, uleiul de macadamia va actiona direct la sursa problemei si o va trata.

Poti folosi cu incredere uleiul de macadamia indiferent de tipul de piele, dar mai ales daca are tendinta de uscare.

Combate cicatricile, vergeturile si alte semneulei-de-macadamia-plantum-ro

Ai ramas cu vergeturi dupa sarcina sau ai o cicatrice inestetica? Iti recomandam sa folosesti uleiul de macadamia, deoarece prin substantele pe care le contine, actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii.

Bogat in vitamine A1, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de macadamia combate radicalii liberi, protejeaza celulele si contribuie la regenerarea lor rapida. Maseaza cateva picaturi de ulei in zona cu probleme, in fiecare seara, si in scurt timp vei observa o imbunatatire a aspectului pielii. Chiar si micile rani sau iritatii pot fi tratate cu ulei de macadamia.

 

Alte ingrediente: mentol, D-panthenol,Vitamina E.

Utilizare: Aplicați pe abdomen, brațe și zonele problematice ale corpului cu mișcări de masaj, după duș, de 2 ori pe zi.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Crema de Corp cu Vitamina E, Mentol si Cafeina, 180ML

Crema de Corp cu Vitamina E, Mentol si Cafeina, 180ML

Da Nu